2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba canım, hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏♥️ mide bulantısı için kraker, beyaz leblebi, ayva, limonlu tuzlu su, taze zencefilli su ve sade maden suyu tükettim ben. Anlık geçiriyordu ama tamamen bitirmiyor Tabiki. İnşallah senin hafif geçer, faydası olur. 🙏♥️

B6 sanırım bu prilam ilacının içinde de var canım. Deneyelim, teşekkür ederiz. ♥️

Hayırlı olsun canım, yarın listemizi güncelleyip ekleyeceğim inşallah 🙏♥️
Teşekkür ederim canım💖🤗

Arkadaşlar Dr a göre 5+2 olduk tabi hala yoğun bir belirti yok uyku hali dışında çok yoğun yaşamayan ya da belirtisiz ilk trimesteri geçiren var mi? Bir de migrenim var benim gibi olanlar varsa bu ağrıya nasil çözüm buluyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim😇

Arkadaşlar Dr a göre 5+2 olduk tabi hala yoğun bir belirti yok uyku hali dışında çok yoğun yaşamayan ya da belirtisiz ilk trimesteri geçiren var mi? Bir de migrenim var benim gibi olanlar varsa bu ağrıya nasil çözüm buluyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim😇
Bende de pek belirti yok yemek fazla yiyorum halsizlik ve uyku halim var sürekli o da kahve icememekten diye düşünüyorum goguslerim buyudu dokunmazsam acımıyor 6+6yim buarada midem de bulanmadi normal midir acaba🤷‍♀️

Bende de pek belirti yok yemek fazla yiyorum halsizlik ve uyku halim var sürekli o da kahve icememekten diye düşünüyorum goguslerim buyudu dokunmazsam acımıyor 6+6yim buarada midem de bulanmadi normal midir acaba🤷‍♀️
Yemek yeme hali bende de öğün olarak çoğaldı göğüsler içinde pek bir şey diyemiyorum değişiyor hassasiyeti sanırım hafif geçiyor bazılarımız için bu dönem inşallah öyle olur😊🦋

Çarşamba günü 7+2 olucagiz. Kalp atışı için gidicem inşallah duyabilirim. Çok korkuyorum ya kalp veya bebek olmucak diye 😐

K

1 gün var aramızda ben pazartesi gideceğim kalp atışı için 7+1 olacağım pazartesi günü 😊
SiZlerle aynıyız. Ben bu Çarşamba’ gitmiştim bebekte kalp atışıda gözüktü. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.
Sizde görmüş olurusunuz bu gidişinizde inşallah

Ben 22 Ocak cnm Allah nasip ederse çarşamba
kalp atışı duymaya gideceğim şuan 6+1 çok şükür. Keseyi gördün mü. Ha birde benim tam adet günümde aynı kahve leke geldi birazcık devamı gelmedi kese görmeden önceydi. Belki senin de adet günündür
Allah tamamina erdirsin hepimizinkini 😊 yok canim pzt gorcem insallah.

Kızlar 3+6 günlüğüm bugün ve şu an acayip bir ağrı çekiyorum. Bıçaklar saplanıyor sanki vajinadan kasıklara doğru. Neden olabilir? Bebeğe bir şey mi oluyor yoksa?

Kızlar 3+6 günlüğüm bugün ve şu an acayip bir ağrı çekiyorum. Bıçaklar saplanıyor sanki vajinadan kasıklara doğru. Neden olabilir? Bebeğe bir şey mi oluyor yoksa?
Enfeksiyon kaynaklı da olabilir bol su içmeyi kendini sıcak tutmayı ve dinlenmeyi ihmal etme, umarim hemencik gecer ve bebeğine vakti geldiğinde sağlıkla kavuşursun

Bu kadar erken belirti olmaz tam belirtiler 6 veya 8 haftadan sonra başlıyor diyorlar hep seninki tutunmaya çalışıyor olabilir onun ağrısidir belki kuzum kendini sıcak tutmaya çalış

Bu kadar erken belirti olmaz tam belirtiler 6 veya 8 haftadan sonra başlıyor diyorlar hep seninki tutunmaya çalışıyor olabilir onun ağrısidir belki kuzum kendini sıcak tutmaya çalış
Kese falan görmedik daha dış gebelik olabilir mi ve ya düşük belirtisi olabilir mi? Çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun, inşallah yerleşme ağrısıdır. Bende de o haftalarda kasık ağrısı olmuştu. Ama takip etmek lazım. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Kaşık ağrısı genelde oluyordu ama şimdiki farklı canım. İnş dediğin gibi yerleşme ağrısıdır. Yarın gideceğim doktora inş güzel şeyler söyler ☹️

X