Şimdi okudum canım da doktor ultrasonla baktı mı birşey dedi mi hemen moralini bozup strese sokma kendini o daha da sıkıntı senin içinSalı günü 182 çıkmıştı Persembe beta 322 çıkmıştı çıkmıştı bgn 445 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi okudum canım da doktor ultrasonla baktı mı birşey dedi mi hemen moralini bozup strese sokma kendini o daha da sıkıntı senin içinSalı günü 182 çıkmıştı Persembe beta 322 çıkmıştı çıkmıştı bgn 445 çıktı
Gün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.Bizede haber ver canım inşallah bir sorun yoktur
Pazartesi günü çağırdı beni inşallah bisy olmazŞimdi okudum canım da doktor ultrasonla baktı mı birşey dedi mi hemen moralini bozup strese sokma kendini o daha da sıkıntı senin için
İnşallah canımPazartesi günü çağırdı beni inşallah bisy olmaz
Geç kalmamışsınızdır diye umuyorum. Kötü şeyler düşünmeyin. İnşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuzKizlar merhaba,
9.haftadayız gebelikte. Tsh başlarda 4.81 10 gün sonra 3.02 çıkmıştı. 9. Haftadayken 7 kusur çıktı. Endokrinolojiye baktır dedi doktor. Ilaç vericek bu gun geç kalmış sayılmayız inşallah. Bu arada ikizdi tsh dan dolayı mi kaybettik acaba kafamda soru işaretleri oldu. Korkuyorum diğerine de bisey olur diye
Canım bende de vardı, doktor kanama alanı gördü ve progestan verdi. Muayene oldun mu ilaç kullanıyor musun?Kızlar ilk haftadan beri kahverengi kanamam var ağrı vs yok şuan azaldı oğlumda hiç böyle bisey yaşamamıştım. Dr yerleşme kanaması dedi. Cinsiyeti kızdır diyorlar olabilir mi acaba
Canım bebeği görmenize çok sevindim. Cihazın ne kadar önemli olduğunu şimdi anladım. İkisi de karından mı muayene etti?kizlar merhaba..ben bugun doktora gittim.ultrasonda 14mm kese cikti bombos bir kese...doktora dedim 14mm de yol sac falan gormemiz gerekmezmiydi die.bana' yani ben henuz goremedim seni de telaslandirmak istemedim haftaya bakariz daha erken ' dedi.zaten 2 kaybim var kaygi icinde bir donemden geciyorum basladim aglamaya.uzulme uzulme erken haftaya bakariz dedi.ciktik ordan baya bi agladim eve giderken dedim esime eski doktorumun ultrasonu cok iyidi başından atmiyodu gorene kadar ugrasiodu die.aninda kirdi arabayi hemen ona gidiyoruz dedi.neyse araya sıkıştirdik hemen kendimizi.ultrasonda bakti kese bos deil dedi bebege ait gelisimler olusmaya baslamis dedi.bi sorun yok dedi bos kese deil haftaya gorucez kalp atisini dedi.hemen igne baslatti.pihtilasma bozuklugum var cunku 2 gende( sabahki ilk doktor bebegi gormeden baslamicaz demisti).ignelerimi aldim eve gectim kizlar. aglamali sonrasinda gulmeli bir gune baslamis oldum.2 doktorun da ultrason goruntusunu paylastim kizlar bakarmisiniz sizdeEki Görüntüle 2786915 paylasiyorum Eki Görüntüle 2786914
Salı günü 182 çıkmıştı Persembe beta 322 çıkmıştı çıkmıştı bgn 445 çıktı
Canım inşallah sıkıntı çıkmaz, sağlıklı bir bebeğin olur. Haberlerini bekliyoruzGün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.
Normal bir gebelik durumu ,tam gelişemeyen gebelik durumu,dış gebelik. Bunları yazmış pazartesi saat 10 da muayene ye çağırıyor
İnşallah canım inşallahGeç kalmamışsınızdır diye umuyorum. Kötü şeyler düşünmeyin. İnşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz
Canım bende de vardı, doktor kanama alanı gördü ve progestan verdi. Muayene oldun mu ilaç kullanıyor musun?
Canım bebeği görmenize çok sevindim. Cihazın ne kadar önemli olduğunu şimdi anladım. İkisi de karından mı muayene etti?
Canım inşallah sıkıntı çıkmaz, sağlıklı bir bebeğin olur. Haberlerini bekliyoruz
evet canim karindan.2.doktor karindan biseyler goremeseydi kesin vajinalde bakardi.butun kullandigim ilaclari degistirdi.sabahki doktor ne kullaniyosun die sormadi bile...cihazdan onemlisi doktor..bidaha asla degistirmem doktorumuCanım bebeği görmenize çok sevindim. Cihazın ne kadar önemli olduğunu şimdi anladım. İkisi de karından mı muayene etti?
Bugün ikinci kez bakıldı 2 kattan fazla artmış iyi görünüyor dedi doktorum. Sol tarafta kist vardı o büyümüş ağrı ondan olabilir çok ağrın olursa gel hastaneye yatırayım dediCanım o haftada zaten kese gözükmez ki beta değeri baktırmn lazım 2 günde bir 2 kat artması lazım. Ben 5. Haftada gördüm keseyi korkma çok fazla ağrın varsa bı acile git baktır
Dinlenince benimki de geçti ama hemen değil. Kist kaynaklı olacağını düşünüyor doktorum.5cmlik bir kistim var daBen de oldu ama yerleşme diye düşünüyorum dinlendiğimde azalıyor dikkat et kendine iyi düşün güzel haberlerini bekliyoruz
Ne kadar stresten kendini uzak tutarsan o kadar iyi , inşallah keseyi ve bebegide gorup biran önce rahatlarsınBugün ikinci kez bakıldı 2 kattan fazla artmış iyi görünüyor dedi doktorum. Sol tarafta kist vardı o büyümüş ağrı ondan olabilir çok ağrın olursa gel hastaneye yatırayım dedi
Cuma günü keseyi görmek için gideceğim inş görürsem rahatlarım. Cumayı iple çekiyorumNe kadar stresten kendini uzak tutarsan o kadar iyi , inşallah keseyi ve bebegide gorup biran önce rahatlarsın
Çok iyi anliyorum :) insallah gorursun canım mutlaka haberdar et birlikte sevinelimCuma günü keseyi görmek için gideceğim inş görürsem rahatlarım. Cumayı iple çekiyorum
benim de adetten once lekelenmelerim oldu canim pembe kahverengi karisik.kanama gibi deildi peceteye gelen lekelenmelerdi.hemen progestana basla 200mglik vajinal onerdi benim doktorumHanımlar benimde lekelenmem başladı bugün kahverengi pembeli geliyor..pazartesi tekrar kan vericem inşallah bebeğim bana tutunur güzel gelişim gösterir
hesap detaylari kismindan bebeginizn dogacagi tarih kismina iniyosunuz.oraya dogacagi tarihi giriosunuz onu da googledan son adet tarihinizi girip ogrenebilirsinizArkadaşlar mesajın alt kısmına bebğin doğum tarihini nasıl ekliyoruz?
Tamamdır teşekkürler canımhesap detaylari kismindan bebeginizn dogacagi tarih kismina iniyosunuz.oraya dogacagi tarihi giriosunuz onu da googledan son adet tarihinizi girip ogrenebilirsiniz
Olmaz Inşallah canım sen gönlünü ferah tut önlemini al ilacını iç gerisi taktiri ilahi. 4.81ken ilaç vermedi mi
4.81 iken doktora gösterene kadar 3.02 oldu değer doktorda vermedi ama cok değişken değer diye tekrar test istedi. Yaptırınca 7 lerde çıktı iste bu gun endokrinoloji levotiron hap vergi 75 mg lik bakalım inşallah düşer olumsuz etkisi olmaz inşallah tiroid yuksekligininOlmaz Inşallah canım sen gönlünü ferah
Hic düşünmeyelim o zaman çok şükür midemiz bulanmiyor insallah sizinde bulantıniz bian önce geçerKızlar hiç bunu sorgulamayın derim size aynı durumdaydım 2 gün önce bende sorguladım şuan kafam kalkmıyor hiç bir şey yiyemiyorum o kadar bitkinim ki kendi yaptığım hiç bir şeyi yiyemedim anneme geldim o yüzden hiç benimgibi kendinize belirtiler aramayın keyfini çıkarın