- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Canım o haftada zaten kese gözükmez ki beta değeri baktırmn lazım 2 günde bir 2 kat artması lazım. Ben 5. Haftada gördüm keseyi korkma çok fazla ağrın varsa bı acile git baktırKese falan görmedik daha dış gebelik olabilir mi ve ya düşük belirtisi olabilir mi? Çok korkuyorum
Sağlıklı çocuğunuz var mıydı acaba önce. Benim bı tane oğlum var. Yinede kromozom bozukluğu var midirEvet translokasyon varmış bende yani kromozom bozukluğu. O nedenle pgt tüp bebek önerdiler bize
Ben de oldu ama yerleşme diye düşünüyorum dinlendiğimde azalıyor dikkat et kendine iyi düşün güzel haberlerini bekliyoruzKaşık ağrısı genelde oluyordu ama şimdiki farklı canım. İnş dediğin gibi yerleşme ağrısıdır. Yarın gideceğim doktora inş güzel şeyler söyler
Kiz liya
Erkek poyraz veya emir yada ikiside olabilir
İlaç prednol olması lazımCnm burada ya da Eylül grubunda biri yazmıştı. Eşi dr muş. Yanlış hatırlamıyorsam 8-9 tane kimyasal gebeliği olmuş. Çok araştırmış. Bir ilaç söyledi dr una danışabilirsin. Bebeği vücut zararlı diye atıyormuş ve buna faydası olduğunu söyledi. 2 kere Tüp bebek denedim ben iki kere kullandım bu bahsettiği ilacı. Son yıllarda tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ben de o yazan kişinin bilgisini sana hatırlatayım dedim. İlaç adı da yazmış hatta o. Ben buradan tekrarlamayayım. Maksimum 1 hafta kullanılıyor sanırım antibiyotik o ilaç. Dr una danış belki bir şeylere vesile olur.
Evet prednol 4 mgİlaç prednol olması lazım
Hayırlı olsun31.12.2020 son adetim.
16ocak transfer oldum. Tahmini hesablamada ekim gösteriyo doğum tarihin
Hayırlı olsun benim de 31.12.2020 ben de 15 ocakta transfer oldum. İnş sağlıkla kucağımıza alalım31.12.2020 son adetim.
16ocak transfer oldum. Tahmini hesablamada ekim gösteriyo doğum tarihin
Günaydın canım inşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın güzel anneler bende bgn beta verecem tekrar inşallah guzelce artmıştır banada dua edermisiniz
Aminnn inşallah canımGünaydın canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Günaydın inşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın güzel anneler bende bgn beta verecem tekrar inşallah guzelce artmıştır banada dua edermisiniz
Aminn inşallah canım Allah razı olsunGünaydın inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)
Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağınıza alın inşallahKızlar günaydın ikinci bebeğim geliyor inşallah bende bulantı kusma falan yok ama kasıklarımda ağrı var sancı gibi.normal mi acaba çok evham yapiyorum.5+3teyim hemen Dr gitmek de istemiyorum 7 ya da 8. Haftada hem kalp atışı hem kese görünür diye
Teşekkür ederimMerhaba yeşil çay
Merhaba yeşil çay gebelikte önerilmez çünkü ciddi oranda folik asit alımını engeller biliyoruz ki ilk üç ay folik asit çok önemli. Kahve ise bebeğe kimyasal olarak geçer ama günlük 200mg kafein olabilir dense de düzenli içmeyin diyorlar. Filtre kahvenin kafein miktarı da epey yüksek