2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kese falan görmedik daha dış gebelik olabilir mi ve ya düşük belirtisi olabilir mi? Çok korkuyorum
Canım o haftada zaten kese gözükmez ki beta değeri baktırmn lazım 2 günde bir 2 kat artması lazım. Ben 5. Haftada gördüm keseyi korkma çok fazla ağrın varsa bı acile git baktır

Kaşık ağrısı genelde oluyordu ama şimdiki farklı canım. İnş dediğin gibi yerleşme ağrısıdır. Yarın gideceğim doktora inş güzel şeyler söyler
Ben de oldu ama yerleşme diye düşünüyorum dinlendiğimde azalıyor dikkat et kendine iyi düşün güzel haberlerini bekliyoruz

Kiz liya
Erkek poyraz veya emir yada ikiside olabilir
İlaç prednol olması lazım

Hayirli sabahlar ekim anneleri ben henüz dr.a gidemedim randevu anca onumuzdeki cumaya alabildim. Umarim geç kalmam..2 gun dur aç uyaniyorum ama birseyi de öyle istah lâ yiyemiyorum basinda beri böyle istah kapalı bende ..genel olarak ise hem tatli seviyorum hem tuzlu eksi ve aci da olsa yerim yani hepsi bir arada ya

Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)

Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağınıza alın inşallah

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…