- 15 Ocak 2020
- 282
- 247
- 33
- 42
Tam 48 saat sonra tahlil verin %60 yada daha fazla artmışsa sağlıklı sayılır gebeliğiniz hayırlı olsunyani 570 in üzerinde çıkarsa sağlıklı sayılıyor 7 kez kimyasal geçirmiş biri olarak bunları söyleyebilirim.ama değeriniz yüksekten başlamış genelde sağlıklı olur bu rakamlarla başlayanlar diye biliyoru
Merhabalar benimde sat 19 ocak 16 şubatta kan değerim 357 çıktı.bendede hiçbir belirti yok sadece göğüs uçları acıyo bastırınca .önceden kontrol ederdim olmazdı bu belirti.benim hesabıma göre 4+3 çıkıyor bugün sizinde aynı olması lazım son adet tarihine göre.keseyi görünce yazarmısınız .bana Pazartesi erken olur demişlerdi .Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar. Ben de insallah ekim annesi olacağım :) Sat 19 Ocak. 30 yaşındayım ve 1 kızım var 4 yaşında. 2 defa kan verdim sağlık ocağına ilki 105 çıkmıştı 3 gün sonra tekrarlayalım dediler ve 380 çıkmış. Daha doktoruma gitmedim pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum kese görünür sanırım. Ilk hamileligim aşırı bulantılı geçmişti yataktan çıkamıyordum o derece bunda olmaz insallah simdilik başlamadı.
Canım keseni gördüğüne çok sevindim. Beta değerlerini yazdığını hatırlıyorum. İnşallah her şey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursunMerhaba sat 07 ocak kesemi 2 gün önce gördüm 4 martta kalp atışı için gidicem kısmetse beklenen tahmini doğum 14.10.2021 yaş 31 ilk çocuk benide listeye ekler misiniz
Ben 29 ocakta transfer oldum canim. Ilk kez bugun geldi. Azdi benimki de. Sen ne zaman transfer oldunSelam cnm Benimde dondurulmuş embriyoydu 3 gün. Aynı normal edet gününün ilk gününden sayıyormuşsun normal gebelikten bir farkı olmuyormuş. Araştırmalarıma göre zaten embriyo Rahime koyuldugunda 15 günlükmüş bu yüzden herkes gibiyizk
kesinlikle normal ilk lekelenmem başladığında zaten hamile olduğumu öğrendim. Kahve rengi leke geldi hemen hemşiremi aradım 10 günündeydim git kan ver dedi ve çok şükür 10 günde hcg 36 çıktı ama 4 gün sürdü lekelenmem hep kahve ve az azdı. Senin nasıl
Merhabalar benimde sat 19 ocak 16 şubatta kan değerim 357 çıktı.bendede hiçbir belirti yok sadece göğüs uçları acıyo bastırınca .önceden kontrol ederdim olmazdı bu belirti.benim hesabıma göre 4+3 çıkıyor bugün sizinde aynı olması lazım son adet tarihine göre.keseyi görünce yazarmısınız .bana Pazartesi erken olur demişlerdi .Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım çok teşekkür ederim evet endişeliydim şükür keseyi gördük inşallah kalp atisinida duyarsam rahat edicem amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahCanım keseni gördüğüne çok sevindim. Beta değerlerini yazdığını hatırlıyorum. İnşallah her şey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun
Aslında erken olacak gibi pazartesi ama boş günüm oldugu için o gün gideyim dedim bi hafta daha beklemek zor geldiMerhabalar benimde sat 19 ocak 16 şubatta kan değerim 357 çıktı.bendede hiçbir belirti yok sadece göğüs uçları acıyo bastırınca .önceden kontrol ederdim olmazdı bu belirti.benim hesabıma göre 4+3 çıkıyor bugün sizinde aynı olması lazım son adet tarihine göre.keseyi görünce yazarmısınız .bana Pazartesi erken olur demişlerdi .Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım, hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahMerhabalar,
Yasim 28, son adet tarihim 01.01.2021, hesaplamalara göre 8 ekimde ilk çocugumuzu kuçagimiza alacagiz insallah :))
Bu arada mide bulantisi dönemindeyiz herkese bol sabirlar diliyorum bu dönemi rahatlikla geçirme tavsiyeleriniz varsa çoook sevinirim :')
B6 sanırım bu prilam ilacının içinde de var canım. Deneyelim, teşekkür ederiz.Kızlar mide bulantisina zencefil iyi geliyormus ve B6 vitamini içeren yiyecekler..
Hayırlı olsun canım, yarın listemizi güncelleyip ekleyeceğim inşallahMerhaba sat 07 ocak kesemi 2 gün önce gördüm 4 martta kalp atışı için gidicem kısmetse beklenen tahmini doğum 14.10.2021 yaş 31 ilk çocuk benide listeye ekler misiniz
İnşallah hiçbirimiz için sıkıntı olmazmerhaba canım benimde sat 6 ocak bende dün gittim kalp atışı için erken keseye bakalım dedi keseye baktı kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi
İnşallah gözükürAslında erken olacak gibi pazartesi ama boş günüm oldugu için o gün gideyim dedim bi hafta daha beklemek zor geldibelki gorunur kese
Döngüm 27 28 gün sizin 17 sinde verdiğiniz ilk kan değeri kaçtı acabaMerhaba, Benim Sat da 17 Ocak. Ben de ilk kanı 17 sinde verdim, bir de bugün verdim heyecanla bekliyorum. Yakınız, ben de takipteyim.
Regl olma döngünüz kaç gün bu arada?
İnşallah her şey yolunda gidecek, musmutlu ayrılacaksınız doktorun yanından. Bize de hemen haber verinÇarşamba günü 7+2 olucagiz. Kalp atışı için gidicem inşallah duyabilirim. Çok korkuyorum ya kalp veya bebek olmucak diye
Ben 22 Ocak cnm Allah nasip ederse çarşambaBen 29 ocakta transfer oldum canim. Ilk kez bugun geldi. Azdi benimki de. Sen ne zaman transfer oldun
Aynı gün bende kalp atışı işin gideceğim aynı endişe ve korku bendede var canım inşallah hayırlısıyla duyarız ya bende 6+6 olacağım çarşambaÇarşamba günü 7+2 olucagiz. Kalp atışı için gidicem inşallah duyabilirim. Çok korkuyorum ya kalp veya bebek olmucak diye
1 gün var aramızda ben pazartesi gideceğim kalp atışı için 7+1 olacağım pazartesi günüÇarşamba günü 7+2 olucagiz. Kalp atışı için gidicem inşallah duyabilirim. Çok korkuyorum ya kalp veya bebek olmucak diye
Döngüm 27 28 gün sizin 17 sinde verdiğiniz ilk kan değeri kaçtı acaba
1260 ama benim donguler 24 günde bir olur. O yüzden farklar olabilir. Ondan merak ettim sizinkini de.
Geçenlerde 31 günde bir olurum diyen bir anne adayı gördüm. 7 gün daha uzun benimkinden donguleri ve hesaba göre, ben yılda 3 Kez daha fazla regl oluyorum. Yumurta mi dayanır
İnsan sürekli endişe ediyor ya hadi bebek yoksa hadi kalp atmazsa ya boş gebelikse diye yada ben çok evhamliyimAynı gün bende kalp atışı işin gideceğim aynı endişe ve korku bendede var canım inşallah hayırlısıyla duyarız ya bende 6+6 olacağım çarşamba
İnsallah duyarsın canım sağlıklaK
1 gün var aramızda ben pazartesi gideceğim kalp atışı için 7+1 olacağım pazartesi günü
Evet biliyorum o bayanı bana atmıştı ilacı.Doktora da sordum. Aldım ilacı kullanacagim inşallah.Kan sonuçlarını bekliyorum şu an coraspin kullanıyorumCnm burada ya da Eylül grubunda biri yazmıştı. Eşi dr muş. Yanlış hatırlamıyorsam 8-9 tane kimyasal gebeliği olmuş. Çok araştırmış. Bir ilaç söyledi dr una danışabilirsin. Bebeği vücut zararlı diye atıyormuş ve buna faydası olduğunu söyledi. 2 kere Tüp bebek denedim ben iki kere kullandım bu bahsettiği ilacı. Son yıllarda tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ben de o yazan kişinin bilgisini sana hatırlatayım dedim. İlaç adı da yazmış hatta o. Ben buradan tekrarlamayayım. Maksimum 1 hafta kullanılıyor sanırım antibiyotik o ilaç. Dr una danış belki bir şeylere vesile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?