2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağlıklı çocuğunuz var mıydı acaba önce. Benim bı tane oğlum var. Yinede kromozom bozukluğu var midir
Henüz çocuğumuz yok. Tedavideyiz şuan. Yani doğmuş ve şuan sıkıntı görmüyorsanız yoktur kromozom bozukluğu. Çünkü olsa allah korusun öyle bişey olsa hiçbir ihtiyacını gideremez.translokasyonda öyle oluyor yani. Ama bizlerinde doğal yoldan sağlıklı bebeği olabiliyor sonuçta bizlerinde ailesinde varmış ve biz sağlıklı doğmuşuz ama ben artık uğraşmak istemedim yıprandım çünkü

İlk gebeliğimde yurtdışındaydım. Bir kadın doğumcu bana , hesapla , 6+4 gibi git kalp atışını da duyarsın kontrolde , demişti. Ben de öyle yapmıştım. Kalp atışını da duymuştum.
İlk alttan muayene olmak istemedim, ama sonra ikna oldum. Gerçekten de bir şey olmuyormuş.
Karından ve alttan ölçümler farklı sonuçlar vermişti. Alttan daha başarılı veri almıştık.

O ara çok rahatmışım ama. Nasıl beklemişim hayret.

Sorulmadı ama yazayım, kontrolden iki hafta sonra, göğüslerimdeki hassasiyet gitmişti. Allahhh, neler okudum. Ne moral bozucu şeyler. Türkiye de pozitif bir şey yazan bulamadım,yabancı siteleri okuyorum. Eşim dedi, sen rahat edemeyeceksin. İki hafta sonra 8+ 3 te tekrar gitmiştik(İngiltere ‘de kafanıza göre gidemiyorsunuz, cebinizden ödüyorsunuz)
Hiçbir şeyi yoktu bebişin, kolları ve bacaklarını gördük ultrasonda hareket eden.
Bir kaç gün sonra da , yine meme hassasiyeti başladı.

Anlamıştım ki , belirtiler gidip gelebilirdi hormonal ve bu illa kötü bir şey olabileceği anlamına gelmiyordu.

Şuan sürekli okuyorum. Herkes keseleri çoktan görmüş , kalp atışları için gün bekleniyor. Aslında bir taraftan ne kadar önemli, risk varsa anne adayını tehlikeye atmadan , görebilmek.
Sabah ilk burayı okuyorum, yatmadan da en son yine bu topiği.
Herkesin heyecanını birlikte yaşamak, tanımadan, ne kadar güzel ve farklı.

Bir soru , bin cevap örneği, bir dünya yazmışım yine

Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)

Bende iki defa vajinal muayine olundu. Çook şükür hiç bir problem yaşamadim

Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)
Bende tüp bebek. 26il beta hcgde ögrendim.28tekrar verdim. 1hafta sonrasına 5şubata kese görmeye çağırdı dr.kese görüldü. 10gün sonra 15şubat kalp atışı. Ben merakıma yenik düşüb 12 şubat gitdim sağlık oçağına. Sesin açmadı zarar deye. Ama gördüm.

Kızlar sizce 4+5e göre 5mm kese normal mi şekli normal mi. Doktor iyi yere yerleşmiş falan dedi ama ben bir boş gebelik geçirdim çok korkuyorum yine öyle olcak diye

Merhaba herkese bende 15 şubatta hamileliğimi öğrendim 16.2 di değerim 2 gün sonra tekrar kan verdim 71.8 e çıktı 26 şubatta doktora gidicem sizce kese görünür mü ilk bebeğim çok heyecanlıyım ve çok bilgim yok doktora gitmeden kan vericem beta için başka değere bakıyolar mı sağlık ocağından isteyebileceğim?

Canım ben de 2 kilo aldım, ama şişkinlik ve kabızlık var. Ben ona bağlıyorum ara ara düşüyo çünkü kilom bi süre sonra normale döneriz diye düşünüyorum

Ay bende 3 kilo aldım ama bulantıdan simit kraker yiyorum sürekli onlar mı yaptı bilmiyorum doktorumda dedi napıyosun sen yürüyüş fln yap şimdiden bu kadar kilo alma Nasıl engelliycez bu kilo işini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…