• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tam 48 saat sonra tahlil verin %60 yada daha fazla artmışsa sağlıklı sayılır gebeliğiniz hayırlı olsun 🥰 yani 570 in üzerinde çıkarsa sağlıklı sayılıyor 7 kez kimyasal geçirmiş biri olarak bunları söyleyebilirim.ama değeriniz yüksekten başlamış genelde sağlıklı olur bu rakamlarla başlayanlar diye biliyoru
Merhaba kızlar. Ben de insallah ekim annesi olacağım :) Sat 19 Ocak. 30 yaşındayım ve 1 kızım var 4 yaşında. 2 defa kan verdim sağlık ocağına ilki 105 çıkmıştı 3 gün sonra tekrarlayalım dediler ve 380 çıkmış. Daha doktoruma gitmedim pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum kese görünür sanırım. Ilk hamileligim aşırı bulantılı geçmişti yataktan çıkamıyordum o derece bunda olmaz insallah simdilik başlamadı.
Merhabalar benimde sat 19 ocak 16 şubatta kan değerim 357 çıktı.bendede hiçbir belirti yok sadece göğüs uçları acıyo bastırınca .önceden kontrol ederdim olmazdı bu belirti.benim hesabıma göre 4+3 çıkıyor bugün sizinde aynı olması lazım son adet tarihine göre.keseyi görünce yazarmısınız .bana Pazartesi erken olur demişlerdi .Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Merhaba sat 07 ocak kesemi 2 gün önce gördüm 4 martta kalp atışı için gidicem kısmetse beklenen tahmini doğum 14.10.2021 yaş 31 ilk çocuk benide listeye ekler misiniz😊💙
Canım keseni gördüğüne çok sevindim. Beta değerlerini yazdığını hatırlıyorum. İnşallah her şey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun 🤗🤗

Selam cnm Benimde dondurulmuş embriyoydu 3 gün. Aynı normal edet gününün ilk gününden sayıyormuşsun normal gebelikten bir farkı olmuyormuş. Araştırmalarıma göre zaten embriyo Rahime koyuldugunda 15 günlükmüş bu yüzden herkes gibiyiz 😍k

kesinlikle normal ilk lekelenmem başladığında zaten hamile olduğumu öğrendim. Kahve rengi leke geldi hemen hemşiremi aradım 10 günündeydim git kan ver dedi ve çok şükür 10 günde hcg 36 çıktı ama 4 gün sürdü lekelenmem hep kahve ve az azdı. Senin nasıl
Ben 29 ocakta transfer oldum canim. Ilk kez bugun geldi. Azdi benimki de. Sen ne zaman transfer oldun

Merhaba, Benim Sat da 17 Ocak. Ben de ilk kanı 17 sinde verdim, bir de bugün verdim heyecanla bekliyorum. Yakınız, ben de takipteyim. 🦋
Regl olma döngünüz kaç gün bu arada?

Merhabalar benimde sat 19 ocak 16 şubatta kan değerim 357 çıktı.bendede hiçbir belirti yok sadece göğüs uçları acıyo bastırınca .önceden kontrol ederdim olmazdı bu belirti.benim hesabıma göre 4+3 çıkıyor bugün sizinde aynı olması lazım son adet tarihine göre.keseyi görünce yazarmısınız .bana Pazartesi erken olur demişlerdi .Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Canım keseni gördüğüne çok sevindim. Beta değerlerini yazdığını hatırlıyorum. İnşallah her şey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun 🤗🤗
Canım çok teşekkür ederim evet endişeliydim şükür keseyi gördük inşallah kalp atisinida duyarsam rahat edicem amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🤗🤗 sadece kist gördü umarım bir sorun yaratmaz😕

Aslında erken olacak gibi pazartesi ama boş günüm oldugu için o gün gideyim dedim bi hafta daha beklemek zor geldi ☺️ belki gorunur kese

Merhabalar,

Yasim 28, son adet tarihim 01.01.2021, hesaplamalara göre 8 ekimde ilk çocugumuzu kuçagimiza alacagiz insallah :))

Bu arada mide bulantisi dönemindeyiz herkese bol sabirlar diliyorum bu dönemi rahatlikla geçirme tavsiyeleriniz varsa çoook sevinirim :')
Merhaba canım, hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏♥️ mide bulantısı için kraker, beyaz leblebi, ayva, limonlu tuzlu su, taze zencefilli su ve sade maden suyu tükettim ben. Anlık geçiriyordu ama tamamen bitirmiyor Tabiki. İnşallah senin hafif geçer, faydası olur. 🙏♥️
Kızlar mide bulantisina zencefil iyi geliyormus ve B6 vitamini içeren yiyecekler..
B6 sanırım bu prilam ilacının içinde de var canım. Deneyelim, teşekkür ederiz. ♥️
Merhaba sat 07 ocak kesemi 2 gün önce gördüm 4 martta kalp atışı için gidicem kısmetse beklenen tahmini doğum 14.10.2021 yaş 31 ilk çocuk benide listeye ekler misiniz😊💙
Hayırlı olsun canım, yarın listemizi güncelleyip ekleyeceğim inşallah 🙏♥️

merhaba canım benimde sat 6 ocak bende dün gittim kalp atışı için erken keseye bakalım dedi keseye baktı kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi
İnşallah hiçbirimiz için sıkıntı olmaz🙏 Çarşamba gününe tekrar doktor randevusu aldım bakalım inşallah duyarız bu sefer🙏

Merhaba, Benim Sat da 17 Ocak. Ben de ilk kanı 17 sinde verdim, bir de bugün verdim heyecanla bekliyorum. Yakınız, ben de takipteyim. 🦋
Regl olma döngünüz kaç gün bu arada?
Döngüm 27 28 gün sizin 17 sinde verdiğiniz ilk kan değeri kaçtı acaba 🙂

Ben 29 ocakta transfer oldum canim. Ilk kez bugun geldi. Azdi benimki de. Sen ne zaman transfer oldun
Ben 22 Ocak cnm Allah nasip ederse çarşamba
kalp atışı duymaya gideceğim şuan 6+1 çok şükür. Keseyi gördün mü. Ha birde benim tam adet günümde aynı kahve leke geldi birazcık devamı gelmedi kese görmeden önceydi. Belki senin de adet günündür

Çarşamba günü 7+2 olucagiz. Kalp atışı için gidicem inşallah duyabilirim. Çok korkuyorum ya kalp veya bebek olmucak diye 😐
Aynı gün bende kalp atışı işin gideceğim aynı endişe ve korku bendede var canım inşallah hayırlısıyla duyarız ya bende 6+6 olacağım çarşamba

1260 ama benim donguler 24 günde bir olur. O yüzden farklar olabilir. Ondan merak ettim sizinkini de.

Geçenlerde 31 günde bir olurum diyen bir anne adayı gördüm. 7 gün daha uzun benimkinden donguleri ve hesaba göre, ben yılda 3 Kez daha fazla regl oluyorum. Yumurta mi dayanır ☺️

Döngüm 27 28 gün sizin 17 sinde verdiğiniz ilk kan değeri kaçtı acaba 🙂

1260 ama benim donguler 24 günde bir olur. O yüzden farklar olabilir. Ondan merak ettim sizinkini de.

Geçenlerde 31 günde bir olurum diyen bir anne adayı gördüm. 7 gün daha uzun benimkinden donguleri ve hesaba göre, ben yılda 3 Kez daha fazla regl oluyorum. Yumurta mi dayanır ☺️
🙃

Aynı gün bende kalp atışı işin gideceğim aynı endişe ve korku bendede var canım inşallah hayırlısıyla duyarız ya bende 6+6 olacağım çarşamba
İnsan sürekli endişe ediyor ya hadi bebek yoksa hadi kalp atmazsa ya boş gebelikse diye yada ben çok evhamliyim 😐
K

1 gün var aramızda ben pazartesi gideceğim kalp atışı için 7+1 olacağım pazartesi günü 😊
İnsallah duyarsın canım sağlıkla 💜💜💜

Cnm burada ya da Eylül grubunda biri yazmıştı. Eşi dr muş. Yanlış hatırlamıyorsam 8-9 tane kimyasal gebeliği olmuş. Çok araştırmış. Bir ilaç söyledi dr una danışabilirsin. Bebeği vücut zararlı diye atıyormuş ve buna faydası olduğunu söyledi. 2 kere Tüp bebek denedim ben iki kere kullandım bu bahsettiği ilacı. Son yıllarda tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ben de o yazan kişinin bilgisini sana hatırlatayım dedim. İlaç adı da yazmış hatta o. Ben buradan tekrarlamayayım. Maksimum 1 hafta kullanılıyor sanırım antibiyotik o ilaç. Dr una danış belki bir şeylere vesile olur.
Evet biliyorum o bayanı bana atmıştı ilacı.Doktora da sordum. Aldım ilacı kullanacagim inşallah.Kan sonuçlarını bekliyorum şu an coraspin kullanıyorum

Back
X