- 15 Ocak 2020
- 282
- 247
- 33
- 42
Tam 48 saat sonra tahlil verin %60 yada daha fazla artmışsa sağlıklı sayılır gebeliğiniz hayırlı olsunyani 570 in üzerinde çıkarsa sağlıklı sayılıyor 7 kez kimyasal geçirmiş biri olarak bunları söyleyebilirim.ama değeriniz yüksekten başlamış genelde sağlıklı olur bu rakamlarla başlayanlar diye biliyoru
Merhabalar benimde sat 19 ocak 16 şubatta kan değerim 357 çıktı.bendede hiçbir belirti yok sadece göğüs uçları acıyo bastırınca .önceden kontrol ederdim olmazdı bu belirti.benim hesabıma göre 4+3 çıkıyor bugün sizinde aynı olması lazım son adet tarihine göre.keseyi görünce yazarmısınız .bana Pazartesi erken olur demişlerdi .Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar. Ben de insallah ekim annesi olacağım :) Sat 19 Ocak. 30 yaşındayım ve 1 kızım var 4 yaşında. 2 defa kan verdim sağlık ocağına ilki 105 çıkmıştı 3 gün sonra tekrarlayalım dediler ve 380 çıkmış. Daha doktoruma gitmedim pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum kese görünür sanırım. Ilk hamileligim aşırı bulantılı geçmişti yataktan çıkamıyordum o derece bunda olmaz insallah simdilik başlamadı.