2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Dün bende doktora gittim benim ki daha çok küçük 3+5 di dün. Daha kese falan yok ama 48mmlik bir kist varmış sol tarafta. Büyürse 8-10 cm olursa sorun olur ama büyümeyedebilir dedi.

Dün bende doktora gittim benim ki daha çok küçük 3+5 di dün. Daha kese falan yok ama 48mmlik bir kist varmış sol tarafta. Büyürse 8-10 cm olursa sorun olur ama büyümeyedebilir dedi.
bana herhngi birşey demedi sorun olur olmaz vs sadece sağ da 4 cm kadar bi kist var dedi sonadirek keseyi gösterdi bebek hhakında konuştu hiçbişey demedi bir daha ki gidişimde sorucam ama

Ayni durum bende de var sol tarafımda, biraz ağrı yapar dedi sadece ama zamanla gidermiş bebeğe zararı olmaz dediler

Merhaba, yaşım 34, ikinci çocuğum olacak inşallah.. sat 22.01.2021 listeye eklerseniz sevinirim. :)

Allah razı olsun canım hepimizin kandili mübarek olsun sırayla doğuma gidiyorum mesajlarını da görürüz inşallah
Amin canım inşallah
Benmde bulantılarım ve iştahsızlığım başladı . Çok zor ya hele de evde çocuk varsa .
Canım Allah yardımcın olsun ya, çocukla daha zordur
Valla bende öyleyim ya. Yemek yediğim zamanları özlüyorum. İki gündür ilaç sayesinde bulantım azaldı da biraz yemeye başladım şükür.
Merhaba, yaşım 34, ikinci çocuğum olacak inşallah.. sat 22.01.2021 listeye eklerseniz sevinirim. :)
Hayırlı olsun canım, en kısa zamanda ekliyorum.

Merhaba yeşil çay
Canım yanıltmak istemem ama ben yeşil çay içiyorum. Bitki çaylarının hepsi yasak ama yeşil çay içilebilir diye

Merhaba yeşil çay gebelikte önerilmez çünkü ciddi oranda folik asit alımını engeller biliyoruz ki ilk üç ay folik asit çok önemli. Kahve ise bebeğe kimyasal olarak geçer ama günlük 200mg kafein olabilir dense de düzenli içmeyin diyorlar. Filtre kahvenin kafein miktarı da epey yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…