- 26 Mart 2018
- 238
- 283
Canım doktora danışmadan kullanma. Bende kanama alanı var, doktor coraspin veremedi kanamayı arttırır diye. Kanama alanı bittikten sonra vereceğim dedi.Kızlar ben bir düşük yaptım sebebi araştırılmadı. Doktor yazmadanda kan sulandırıcı kullanılıyor mu yoksa zararlı mı bilginiz var mı
Evet kesinlikle sıkışık olunca daha kolay görünüyor hatta bekletiyorlar bazen idrar biriksin diye :)Uzun zamandır katilamadim aranıza sorularım birikti. Ultrasonla bakılırken idrara sıkışık mi olmamiz gerekiyor bilginiz var mı . Daha mı net görülüyor
hayırlı olsun canım amin inşallah sağlıklı güzel haberler alırız hepimiz :)Merhaba arkadaşlar ben de nasipse ekim annesi olacağım:) iki kimyasaldan sonra hep korku içindeyim ama inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler. Bir süredir grubu takip ediyorum ama katilmaya cesaretim olmamıştı. Birbirimizden güç alıp birseyler öğrenmek de harika olacak eminim ki :)
Doğrudur bende çok bilmiyorum inşallah yarında güzel.haberler alırım hafta icide bende giderim kese görmeye inşallahCanım benim fikrim zaten 5 inci haftada kese görünüyor eğer sağlıklıysa zaten doktor sağlıkli kese der
oyy maşallah çok şükür canım :)Kızlar çıktım tam 5w5d ultrasona görr kesemizin içinde miniğimi gördük kalbi de kesenin içinde ışık yanıp söndü doktorum haftaya sesi net dinleriz gel dedi allahım nasıl mutluyum kızlarrr2.2mm olmuş bebeğim bu arada tek kese kızlar
Maşallah büyüsün minişlerimiz sağlıkla inşallahoyy maşallah çok şükür canım :)
çok sevindim canım...tek kese olmasına da üzülme böylesi daha hayırlıdır demekki ... bulantılar için sordun mu doktora herhangi bir önerisi var mı ?Kızlar çıktım tam 5w5d ultrasona görr kesemizin içinde miniğimi gördük kalbi de kesenin içinde ışık yanıp söndü doktorum haftaya sesi net dinleriz gel dedi allahım nasıl mutluyum kızlarrr2.2mm olmuş bebeğim bu arada tek kese kızlar
Evet canım tekmiş olsunçok sevindim canım...tek kese olmasına da üzülme böylesi daha hayırlıdır demekki ... bulantılar için sordun mu doktora herhangi bir önerisi var mı ?
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Bir tane olsun bizim olsunKızlar çıktım tam 5w5d ultrasona görr kesemizin içinde miniğimi gördük kalbi de kesenin içinde ışık yanıp söndü doktorum haftaya sesi net dinleriz gel dedi allahım nasıl mutluyum kızlarrr2.2mm olmuş bebeğim bu arada tek kese kızlar
ben su içinde kusmaya basladım artık korka korka su içiyorum :) sana çok sevindim darısı basımıza insallah 1 martta bende görürüm miniğimiEvet canım tekmiş olsunsordum hiç iştahım yok çok normal bu aylarda dedi kuzum ilaç yazacağım bulantıya göre ilaç yazacağım hangi evredesin dedi hafif dedim en hafifini yazdı kusanlara medpamit veriyoruz dedi ve bulantıya tek iyi gelen şey su çok zor içmek ama ne kadar sıvı o kadar bulantı azalacak dedi kızlar
Allah razı olsun canım inşallah dua ediyorum hepimize tüm bebek istryen bekleyen annelereben su içinde kusmaya basladım artık korka korka su içiyorum :) sana çok sevindim darısı basımıza insallah 1 martta bende görürüm miniğimi
Benimki kese görünmesi için minik zaten direk kist falan var mı diye bi bakalım dedi bakınca da gerçekten kist çıktı. Takip edecektir büyüklüğünü. Kendiliğinden yok olanlar olabiliyormuş ama büyürse sıkıntıbana herhngi birşey demedi sorun olur olmaz vs sadece sağ da 4 cm kadar bi kist var dedi sonadirek keseyi gösterdi bebek hhakında konuştu hiçbişey demedi bir daha ki gidişimde sorucam ama
bende bi sonraki sefer gittiğimde sorucam ben cumartesi gittiğimde kontrole başka doktordu ilk kızımı doğum yaptıgım doktor o hiç kist vs birşey demedi dün gittiğim devlet hastanesinde kalp atışı duyulur 6. haftalık oldu diye gittim meğer erkenmiş yine bu keseyi falan gösterdi kist dedi ama cumartesi gittiğim neden demedi anlamadım ben bu işten bişey bi sonraki gidişimde sorucam detaylıBenimki kese görünmesi için minik zaten direk kist falan var mı diye bi bakalım dedi bakınca da gerçekten kist çıktı. Takip edecektir büyüklüğünü. Kendiliğinden yok olanlar olabiliyormuş ama büyürse sıkıntıben biraz pimpirikliyim ilk bebeğimde kalbi durmuştu korkuyorum. 10 cm olursa ne olacak dedim olursa o zaman düşünürüz şimdi stres yapma dedi. Bebekte sakatlık falan yapmaz bebeğe hiçbir zararı yok dedi
Merhaba sebze. Benim bebegim de tup bebek. Taze transfer mi yapıldı? Öyleyse yumurta toplama gününden 15 gun geri git.son adet tarihi olarak o gunu al. Haftani hesaplanmış olursun.muhtemelen 5+2 günlük hamilesin. Ben de 19 ocakta taze transfe
Selam cnm Benimde dondurulmuş embriyoydu 3 gün. Aynı normal edet gününün ilk gününden sayıyormuşsun normal gebelikten bir farkı olmuyormuş. Araştırmalarıma göre zaten embriyo Rahime koyuldugunda 15 günlükmüş bu yüzden herkes gibiyizCok sag ol canim cevapladigin iicin. Taze transfer degil. Dondurulmus 5.gun embriyosu. Bu durumda nasil oluyor biliyor musun
Evet bence de öyle, doktorum Ihlamur nane zencefil gibi çayları icebilirsin dedi. Yeşil çay ada çayı sinameki yasak dedi. Yeşil çayın içinde kafein de var bu arada...Merhaba yeşil çay
Merhaba yeşil çay gebelikte önerilmez çünkü ciddi oranda folik asit alımını engeller biliyoruz ki ilk üç ay folik asit çok önemli. Kahve ise bebeğe kimyasal olarak geçer ama günlük 200mg kafein olabilir dense de düzenli içmeyin diyorlar. Filtre kahvenin kafein miktarı da epey yüksek