Ben daha doktora gitmedim sizinle aynı sat 7 ocak bugun 6 haftaya girmiş oldum haftaya cuma flan gitsem dedim duyulur mu kalp atışı flan keseyi bile goremedim doktora msj attim kese görünür ama kalp atışı icin bir daha gelmen gerekir dedi. Beta 5300 çıktı bugun test yaptirdim. Sizce görür müyümTedirgin olma benim de sat 7 ocak, dün baktırdım sadece kese göründü, merak etme haftaya görünür insallah
Bende boyle yapmistim canimGünaydın herkesebugünde test yapıp eşime sürpriz yaptim ve kan testine gidicem bugün inşallah. Çok mutluyum
Hayırlı olsun canım. Beta sonuçlarını doktorunla paylaştın mı? Bence gidip görmen daha iyi olur.Kizlar en son 11 subat persembe yaptirmistim 1185
Bugun 18 subat persembe 5385 cikti
6. Haftaya girdim daha doktora gitmedim gitmişken hem kalp atışını hemde keseyi görmek istiyorum. Haftaya persembede 7. Haftaya girmis olacağım. Sizce gitsem bir gorunsem mi doktora msj attim keseyi görürüz ama kalp atışı icin bir daha gelmen gerekir dedi. Ne yapsam akıl verinbir an once duymak istiyorum sesini orda mi var mi cok bekledik çünkü ümitlenmek istemiyorum bir yandan da icim kıpır kıpır sesini duymak istiyorum
Kesene yazcaktim canim5. Haftada neye baktirayim canım orasını anlamadım
Bekle canım acele etme 6+3 te gittim kalp atışı duyulmadı Çalışıyorsun hatırladığım kadarıylaBen daha doktora gitmedim sizinle aynı sat 7 ocak bugun 6 haftaya girmiş oldum haftaya cuma flan gitsem dedim duyulur mu kalp atışı flan keseyi bile goremedim doktora msj attim kese görünür ama kalp atışı icin bir daha gelmen gerekir dedi. Beta 5300 çıktı bugun test yaptirdim. Sizce görür müyüm
Bende boyle yapmistim canim
Bekle bence canım 7. Hafta sonrasında gitKizlar en son 11 subat persembe yaptirmistim 1185
Bugun 18 subat persembe 5385 cikti
6. Haftaya girdim daha doktora gitmedim gitmişken hem kalp atışını hemde keseyi görmek istiyorum. Haftaya persembede 7. Haftaya girmis olacağım. Sizce gitsem bir gorunsem mi doktora msj attim keseyi görürüz ama kalp atışı icin bir daha gelmen gerekir dedi. Ne yapsam akıl verinbir an once duymak istiyorum sesini orda mi var mi cok bekledik çünkü ümitlenmek istemiyorum bir yandan da icim kıpır kıpır sesini duymak istiyorum
Küçük olduğu için ultrasonda görünmesi için idrara sıkışık gitmeni isteyebilirlerUzun zamandır katilamadim aranıza sorularım birikti. Ultrasonla bakılırken idrara sıkışık mi olmamiz gerekiyor bilginiz var mı . Daha mı net görülüyor
Boyle dedi canimHayırlı olsun canım. Beta sonuçlarını doktorunla paylaştın mı? Bence gidip görmen daha iyi olur.
Evet canım çalışıyorum sürekli de izin almak istemiyorum sirketin muhasebesi ve siparise bakiyorum birakamiyorum daha dogrusu merakta ediyorum ilk hamilelegim olduğu icin. Muayene ucretide fazla. O zaman 7+3-4 gibi mi gideyim.Bekle canım acele etme 6+3 te gittim kalp atışı duyulmadı Çalışıyorsun hatırladığım kadarıyla
Bekle bence canım 7. Hafta sonrasında git
Küçük olduğu için ultrasonda görünmesi için idrara sıkışık gitmeni isteyebilirler
Ben 6+3 te gittim 6+1 ile uyumlu dedi doktor canım gelecek cuma gideceğim nasipse o zamana benimki 8+3 olacak bu hafta gidesim vardı da ya yine kalp atışı başlamamışsa diye beklemek istedim 7+4 te başlar herhalde amaEvet canım çalışıyorum sürekli de izin almak istemiyorum sirketin muhasebesi ve siparise bakiyorum birakamiyorum daha dogrusu merakta ediyorum ilk hamilelegim olduğu icin. Muayene ucretide fazla. O zaman 7+3-4 gibi mi gideyim.
Hic keseye flanda bakmadi ya en azindan kese var mi bosmu dolumu onu ogrenmek istedim betam yukseliyor 5385 olmama gibi bir ihtimali olmaz dimiBen 6+3 te gittim 6+1 ile uyumlu dedi doktor canım gelecek cuma gideceğim nasipse o zamana benimki 8+3 olacak bu hafta gidesim vardı da ya yine kalp atışı başlamamışsa diye beklemek istedim 7+4 te başlar herhalde ama
Olmaz Allah’ın izniyle canım dış gebelik filan olsa Allah korusun kendini belli ederdi şimdiye betadaki dengesiz artışla kanamayla filanHic keseye flanda bakmadi ya en azindan kese var mi bosmu dolumu onu ogrenmek istedim betam yukseliyor 5385 olmama gibi bir ihtimali olmaz dimi
Öylemi yapsam acaba smdi oda illa beta istedi olmadı son kez cumartesi yaptırırım bidahada yaptırmam direk giderimKesene yazcaktim canim
İnşallah bu defa sıkıntı olmaz canım yani sıkıntın varsa muhakkak ilaç verirler doktor tavsiyesi olmadan kullanma canımKızlar ben bir düşük yaptım sebebi araştırılmadı. Doktor yazmadanda kan sulandırıcı kullanılıyor mu yoksa zararlı mı bilginiz var mı
Aynen oda doğru canımTabikide canım doktorlar pat diye söylüyor
Sende kansizlikmi var canımKızlar ben bir düşük yaptım sebebi araştırılmadı. Doktor yazmadanda kan sulandırıcı kullanılıyor mu yoksa zararlı mı bilginiz var mı
inşAllah canımm insan bi tedirgin oluyor ama biraz daha rahatladım içim burda okuduklarımdan :)Kiminde oluyor kiminde olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor canım. Sen kendine dert etme hiç güzel ilerlesin hepimizin inşallah