2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bugün kontrol vardı 7 haftalık olmuşuz çok şükür yine kalp duyduk keseye vs falan baktı doktorum estrofemi bu haftada kullan bırakalım dedi diğerlerine devam halen kontrol zamanını da 2 haftaya çıkarttı 2 hafta sonra gel dedi nasi geccek 2 hafta ben 1 haftayı deviremiyodum 😂
sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun inşallah hepimize darısı bize kalp atışını bekliyorum bende :)

Bu gün doktora gittim arkadaşlar. Sat 7 Ocak keseyi gördük ama kalp atışını alamadık maalesef. Kesenin boyu 20-25 mm olması gerekirken 15,8 mm ölçüldü. Doktor belki geç döllenme olmuştur haftaya tekrar gel dedi. Yaş 39 riskli gruptayım 2.çocuk olacak inşallah ama tedirginim çok benimle benzer durumda olan var mı acaba 🤔🤔🤔
merhaba canım benimde sat 6 ocak bende dün gittim kalp atışı için erken keseye bakalım dedi keseye baktı kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi

Bu gün doktora gittim arkadaşlar. Sat 7 Ocak keseyi gördük ama kalp atışını alamadık maalesef. Kesenin boyu 20-25 mm olması gerekirken 15,8 mm ölçüldü. Doktor belki geç döllenme olmuştur haftaya tekrar gel dedi. Yaş 39 riskli gruptayım 2.çocuk olacak inşallah ama tedirginim çok benimle benzer durumda olan var mı acaba 🤔🤔🤔
Aynen sizinle sat aynı, benim de dün kese göründü ama kalp atımı hala yok, doktorum normal oldugunu söyledi, beni de haftaya çağırdı, siz de endişelenmeyin

Ben duydum bugün son adetle uyumlu değil benimki çünkü geç yumurtlama oldu son adetim 29 Aralık yumurtlamam 19 Ocak normalde 7+2 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor ilk başta keseyi gördü iyice baktı sonra minicik bebisimi gördü kalp atışını çok cılız şekilde duyuldu ama utrasyon da atışı gösterdi
Ayyyy ne kadar güzel inşaşlah bende duyarım bugün canımmm

Kızlar ya bende son 1 haftadır çok iştahsızım hiç bir şeyi yemek görmek istemiyorum zorlamak istiyorum midem almıyor bir taraftan da bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum bu iştahım aşırı kapandı🙄🙄

Öylemi yapsam acaba smdi oda illa beta istedi olmadı son kez cumartesi yaptırırım bidahada yaptırmam direk giderim
Kötü olsaydı doktor dedi herhalde betada düşüklük var ya beta düzenli değil falan die yazardı dimi
Canım benim fikrim zaten 5 inci haftada kese görünüyor eğer sağlıklıysa zaten doktor sağlıkli kese der

Kızlar ya bende son 1 haftadır çok iştahsızım hiç bir şeyi yemek görmek istemiyorum zorlamak istiyorum midem almıyor bir taraftan da bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum bu iştahım aşırı kapandı🙄🙄
Benim de iki gündür öyle şimdi yumurta hasladim yemeye çalışacağım. Şuan bebeklerimiz depolardan besleniyor kasma kendini 2.trimestirdan sonra yediklerimizden beslenecekler 🥰🥰🥰

Aynı durumdayım canım. Biz yesek de yemesek de bizden besleniyor şuan. Biz yemek yersek kendimize faydamız var. Bebek bizi tüketmesin diye. Üç aydan sonra bizim yediklerimizden besleniyor sanırım. Bulantı maf etti beni de. İştah sıfır.

X