yaa ciddi misinnn evetttttt 2018 mart nisan anneleriindeydim bendeeYoksa 2018 Mart-nisan anneleri topiğinde miydin canımaz kaldı akraba çıkacağız
benim hesaplarsam daha az artma olmuştu canımCevapladığın için teşekkür ederim canım benim görünmedi beta istedi ama 2 kat artma hesabına göre 7000-8000 olmasi gerekmez mi
Allah korusun öyle bisy olmaz inşallah siz gönlünüzü ferah tutun inşallahYok kan değerlerim iyi canım ama 1 düşük yaptım sebebi araştırılmadı ondan olursa diye korkuyorum
evett evett nisan da kızım doğdu benim seninle birlikte ilerliyoruzz demek ki biz bu kadar olur yaa :)
sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun inşallah hepimize darısı bize kalp atışını bekliyorum bende :)Kızlar bugün kontrol vardı 7 haftalık olmuşuz çok şükür yine kalp duyduk keseye vs falan baktı doktorum estrofemi bu haftada kullan bırakalım dedi diğerlerine devam halen kontrol zamanını da 2 haftaya çıkarttı 2 hafta sonra gel dedi nasi geccek 2 hafta ben 1 haftayı deviremiyodum
merhaba canım benimde sat 6 ocak bende dün gittim kalp atışı için erken keseye bakalım dedi keseye baktı kalp atışı için 10 gün sonra gel dediBu gün doktora gittim arkadaşlar. Sat 7 Ocak keseyi gördük ama kalp atışını alamadık maalesef. Kesenin boyu 20-25 mm olması gerekirken 15,8 mm ölçüldü. Doktor belki geç döllenme olmuştur haftaya tekrar gel dedi. Yaş 39 riskli gruptayım 2.çocuk olacak inşallah ama tedirginim çok benimle benzer durumda olan var mı acaba
Aynen sizinle sat aynı, benim de dün kese göründü ama kalp atımı hala yok, doktorum normal oldugunu söyledi, beni de haftaya çağırdı, siz de endişelenmeyinBu gün doktora gittim arkadaşlar. Sat 7 Ocak keseyi gördük ama kalp atışını alamadık maalesef. Kesenin boyu 20-25 mm olması gerekirken 15,8 mm ölçüldü. Doktor belki geç döllenme olmuştur haftaya tekrar gel dedi. Yaş 39 riskli gruptayım 2.çocuk olacak inşallah ama tedirginim çok benimle benzer durumda olan var mı acaba
Ayyyy ne kadar güzel inşaşlah bende duyarım bugün canımmmBen duydum bugün son adetle uyumlu değil benimki çünkü geç yumurtlama oldu son adetim 29 Aralık yumurtlamam 19 Ocak normalde 7+2 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor ilk başta keseyi gördü iyice baktı sonra minicik bebisimi gördü kalp atışını çok cılız şekilde duyuldu ama utrasyon da atışı gösterdi
Canım benim fikrim zaten 5 inci haftada kese görünüyor eğer sağlıklıysa zaten doktor sağlıkli kese derÖylemi yapsam acaba smdi oda illa beta istedi olmadı son kez cumartesi yaptırırım bidahada yaptırmam direk giderim
Kötü olsaydı doktor dedi herhalde betada düşüklük var ya beta düzenli değil falan die yazardı dimi
hadiii inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canımm :)Ayyyy ne kadar güzel inşaşlah bende duyarım bugün canımmm
11 de gideceğim dua edin kızlarhadiii inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canımm :)
Benim de iki gündür öyle şimdi yumurta hasladim yemeye çalışacağım. Şuan bebeklerimiz depolardan besleniyor kasma kendini 2.trimestirdan sonra yediklerimizden besleneceklerKızlar ya bende son 1 haftadır çok iştahsızım hiç bir şeyi yemek görmek istemiyorum zorlamak istiyorum midem almıyor bir taraftan da bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum bu iştahım aşırı kapandı
ederizz tabi ki inşallah canım hemen haber ver bizede :)11 de gideceğim dua edin kızlarmübarek gün güzel haberler alalım hepimiz inşallah
Halbuki çok açılmıştı iştahım ama inşallah tekrar açılırBenim de iki gündür öyle şimdi yumurta hasladim yemeye çalışacağım. Şuan bebeklerimiz depolardan besleniyor kasma kendini 2.trimestirdan sonra yediklerimizden beslenecekler
Çıkar çıkmaz foti atacağım ters bir durum olmazsa inşallahederizz tabi ki inşallah canım hemen haber ver bizede :)
Aynı durumdayım canım. Biz yesek de yemesek de bizden besleniyor şuan. Biz yemek yersek kendimize faydamız var. Bebek bizi tüketmesin diye. Üç aydan sonra bizim yediklerimizden besleniyor sanırım. Bulantı maf etti beni de. İştah sıfır.Kızlar ya bende son 1 haftadır çok iştahsızım hiç bir şeyi yemek görmek istemiyorum zorlamak istiyorum midem almıyor bir taraftan da bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum bu iştahım aşırı kapandı