2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bugün kontrol vardı 7 haftalık olmuşuz çok şükür yine kalp duyduk keseye vs falan baktı doktorum estrofemi bu haftada kullan bırakalım dedi diğerlerine devam halen kontrol zamanını da 2 haftaya çıkarttı 2 hafta sonra gel dedi nasi geccek 2 hafta ben 1 haftayı deviremiyodum 😂

Merhaba kızlar öncelikle hayırlı kandiller . Bir şey sormak istiyorum dün tsh t3,t4 baktırdım tsh: 4.40 çıktı. Doktor ilaç kullanmasan da olur çok yüksek değil dedi. İlaç kullanmayanlar var mı ? Birde İlacı ben değil dahiliye başlayacak dedi. İlaç kullanan arkadaşların ilaçlarını kadın doğum doktoru mu yazdı dahiliye mi acaba
Ben kullanıyorum 3 senedir ilaç 2 buçuk seviyelerindeydi gebelik başladıktan sonra baktı doktor 3.77 olmuştu 50 mg devam sabah aynı sekikde bide ikindi gibi 25 mg iç dedi doktorum dahiliye falan gitmedim

Merhaba kızlar öncelikle hayırlı kandiller . Bir şey sormak istiyorum dün tsh t3,t4 baktırdım tsh: 4.40 çıktı. Doktor ilaç kullanmasan da olur çok yüksek değil dedi. İlaç kullanmayanlar var mı ? Birde İlacı ben değil dahiliye başlayacak dedi. İlaç kullanan arkadaşların ilaçlarını kadın doğum doktoru mu yazdı dahiliye mi acaba
Kadin dogum doktorum dahiliye yonlendirdi. İlacı dahiliye yazdı. Gebelikte ayda 1 tsh kontrolu istedi canim

İyi akşamlar arkadaşlar ben daha doktora gidemediğim için size sormak istedim yeşil çay kesin yasak mı gebelerde 1bardak içebilir miyiz kesin şunu yiyin yemeyin diyen oldu mu doktora gidenlerden vee filtre kahve ben çok severim 1 fincan mı izinli
Canım yanıltmak istemem ama ben yeşil çay içiyorum. Bitki çaylarının hepsi yasak ama yeşil çay içilebilir diye biliyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar ben daha doktora gidemediğim için size sormak istedim yeşil çay kesin yasak mı gebelerde 1bardak içebilir miyiz kesin şunu yiyin yemeyin diyen oldu mu doktora gidenlerden vee filtre kahve ben çok severim 1 fincan mı izinli
Canım ben bitkisel şeyler bıraktım ne olur ne olmaz diye. Nane, Maydonoz gibi şeyleri de azalttım. Dikkat etmek lazım yine de. Kahve konusu da günlük 150 mg geçmesin diyorlar.

Ben de kahve düşkünüydüm içemiyorum şu sıralar nedense canım istemiyor

Yarın bende 5+5 im günler geçmiyor randövüm de var bir umut kalp atışı duyarım belki diyorum ama duyamam dimi kızlar erken bu haftalarda duyan oldu mu aranızda
Ben duydum bugün son adetle uyumlu değil benimki çünkü geç yumurtlama oldu son adetim 29 Aralık yumurtlamam 19 Ocak normalde 7+2 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor ilk başta keseyi gördü iyice baktı sonra minicik bebisimi gördü kalp atışını çok cılız şekilde duyuldu ama utrasyon da atışı gösterdi

Teşekkür ederim rahatlatıcı sözleriniz için, perşembe dr kontrolüm var, şuan ayakta kalınca olan karin ağrısı dışında bir sıkıntım da yok, farklı bir gelişme olursa
Bende ekim 2021 annelerine dahil oldum .Allahım hamile anne olmak isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah arkadaşlar 🙏🙏
Bu gün doktora gittim arkadaşlar. Sat 7 Ocak keseyi gördük ama kalp atışını alamadık maalesef. Kesenin boyu 20-25 mm olması gerekirken 15,8 mm ölçüldü. Doktor belki geç döllenme olmuştur haftaya tekrar gel dedi. Yaş 39 riskli gruptayım 2.çocuk olacak inşallah ama tedirginim çok benimle benzer durumda olan var mı acaba 🤔🤔🤔

Bu gün doktora gittim arkadaşlar. Sat 7 Ocak keseyi gördük ama kalp atışını alamadık maalesef. Kesenin boyu 20-25 mm olması gerekirken 15,8 mm ölçüldü. Doktor belki geç döllenme olmuştur haftaya tekrar gel dedi. Yaş 39 riskli gruptayım 2.çocuk olacak inşallah ama tedirginim çok benimle benzer durumda olan var mı acaba 🤔🤔🤔
Umarım her şey yolundadır. Kalp atışının duyulmaması normal değil mi? 6. Haftanız ancak dolmuştur. Grupta başkaları da yazdı sanırım. Sizin gibiyken duyulmadığını yazanlar olduğunu hatırlıyorum. Umarım iyi haberler alırsınız.

Son düzenleme:
Benim de 6+3 te duyulmadı iki hafta sonra gel dedi

Bana betahcg gördüğün an hepsi yasak dedi. Riskli gebeyim zaten.

X