2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet smdi öbür arkadaşımın dediği gibide hesaplayınca 23 ekime geliyor dediğiniz gibi
Kadınlar kulübünde nerede yapıyoruz ben çok baktım da hiç bulamadım
Profil fotoğrafına tıkla canım orda hesap detayları var onu tıkla oradan bebeğimin tahmini doğum tarihi var tarihi girince gösterir

Selamün aleyküm kızlar. Bende listeye katılmak istiyorum
Yaş 31
Sat 5+6
8 Ocak
İlk gebeliğim
Teşekkür ederim
Aramıza hoş geldin canım, hayırlı olsun en kısa zamanda ekliyorum listeye.
Merhaba arkadaşlar evde gebelik testi yapmistim pozitifti sağlık ocağında kan verdim beta hcg 179.5 cikti beni korkutan tsh 5,17 çıkmış bir problem olur mu bilginiz var mi daha dr sonuclari gosteremedim
Canım biraz yüksek ama korkma, ilaçla dengeliyor onu doktorlar.

Merhaba arkadaşlar evde gebelik testi yapmistim pozitifti sağlık ocağında kan verdim beta hcg 179.5 cikti beni korkutan tsh 5,17 çıkmış bir problem olur mu bilginiz var mi daha dr sonuclari gosteremedim
Tsh yüksek çıkmış ama endişe etme sakın. 2.5 altında olmasını istiyorlar. Sanırım aile hekimi bunun için ilaç veremiyo ama yönlendirir dahiliyeye o başlar. Ilaç desteği ile ara ara kan verip takip edilirsin korkma sakin her şeyin oluru var.

Insallah cnm ben simdiden dahiliyeden randevu alsam mi

Ben olsam alırdım.
3.1 cıktı benimki 2 doktor dahiliye görsün, sonucun yüksek dedi.

Diğer ikisi 2 hafta sonra tekrar kanda baktır sonucuna göre hareket ederiz bazen gebelik başında hcgye bağlı yukselebiliyo dedi.

Ama seninki daha yüksek ya kuzum sen direkt görünebilirsin bence, takibinde olduğun bi kadin doğum doktoru varsa ona da danışabilirsin. Sakın canını sıkma ilaç verilir

Merhabalar. Hayırlı olsun öncelikle.. bende bir önceki gebeliğimde tsh takibi yaptım. 3.13 çıkmıştı kadın doğum dr gebelikte 2.5 altı olmalı diye ilaç başlamıştı. Dahiliye ye her ay kan verip takip ediyorduk.. Sizde takip edin mutlaka

Merhaba kızlar bende 6+4üm kabızlık çekiyorum. Ve dün kanamam oldu bunu yaşayanlar var mı aranızda
Çok geçmiş olsun. İlaçlarınıza devam edin inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız
Kizlar acil cevap verin ne olur

2 gun gecikme ile adet olmstm ama 3. Günü bugün baygi bir parça dustu

Yani sebebi ne düşük mu yine yoksa ne kafayi yemek üzereyim yaşayan varsa yazsın Allah rızası için
Canım rahim temizleniyordur diye düşünüyorum. Doktor müdahalesi olmuş muydu?
Canım senin haberlerini takip ediyorum. Ben de senin adına heyecanlandım. Ultrasonunda ben de ikinci karartıyı gördüm. Hayırlısı olsun. Ne zaman gideceksin doktora?
Hayırlı olsun. Benim de önceki gebeliğimde tsh yüksekti geçen hafta doktora sordum ilaca başlayayım mı diye acele etme bütün tahlilleri yapalım öyle bakarız demişti. Sanırım ilk haftalarda çok büyük tehlike oluşturmuyor
Kadın Doğum doktorunla görüşmen daha doğru gibi geliyor bana. Onun fikrini alıp veya onun yönlendirmesiyle gidebilirsin. Beta henüz çok yüksek değil kese görünmez ama yine de danış istersen

Tsh icin hemen dahiliye git ve hamile olduğunu soyle. Hemen ilaç başlarlar. Bende de ayni sorun var. İlaç kullanıyorum

Sizinle günümüz ayni, cumartesi gideceğim bende, siz ne yaptınız gittiniz mi bugün, duyabildiniz mi minnakin kalp sesini

Canım senin haberlerini takip ediyorum. Ben de senin adına heyecanlandım. Ultrasonunda ben de ikinci karartıyı gördüm. Hayırlısı olsun. Ne zaman gideceksin doktora?
Cuma sabah 10 da gidiyorum nasipse canım valla bende heycanlandım ailemde ikiz gebelik çok var ama bilemedim yani düğün günüm kuzenimin ikizleri oldu bana dua etmişti sana dua edeceğim umarım ikizlerin olur diye normalde tüp bebekte sanırım ikiz ihtimali yüksekmiş ama bizim doğal yani daha 4 aylık evliyim olur mu olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…