Insallah öyledir cnmDaha çok başındasın canım korkma, birşey olmamıştır inşallah. Bundan sonra takibi yapılır, değerim düşer ilaçla endişelenme
Canım 1 saat ılık suda şifa olsun inşallah ve sıvı bol tüket 7 bardak su içiyorum ben bol bol sıvıBen normal yiyodum ama hemen deniycem ne kadar süre dursun suda ve çok teşekkür ederim
Bide eczacıya danışayım canım bakayım o ne diyecek.Canım valla cevaplar kullandım ben kullanmaya da devam ediyorum herhangi bir yan etkisi yok yazmışlar
Hayırlı olsun canım, soruları cevaplarsan eklerimBeni de aranıza ekler misiniz bugün aldım güzel haberi28 yaş,ilk ay, bugün kanda da gördük çok şükür
Bide eczacıya danışayım canım bakayım o ne diyecek.
Aynen öyle sor canım mutlaka emin ol öyle kullaninşallah iyi gelir de biraz rahatlatsın
Evet aynıymışız bende öğleden sonra gidiyorum kısmetse. Gelince haber veririmSizinle günümüz ayni, cumartesi gideceğim bende, siz ne yaptınız gittiniz mi bugün, duyabildiniz mi minnakin kalp sesini
Eğer rahim içinde kanama alanı varsa doktor bunu görüp söylüyorKanama falan görüntüsü mü acaba öyle olsa doktor kanama görüyorum diyor mu kızlar uyarır yani dimi öyle olsaydı
Canım her gün kahvaltıda yarım avokado tüketiyorum yumurta ile beraber.İnanılmaz bağırsakları çalıştırıyor.Bir oku istersen hamilelikte de oldukça faydalı .Merhaba kızlar bende 6+4üm kabızlık çekiyorum. Ve dün kanamam oldu bunu yaşayanlar var mı aranızda
Saol canımEğer rahim içinde kanama alanı varsa doktor bunu görüp söylüyor
Tüketmeye çalışıyorum canım çok saol koymuştum suya icicem şimdi yardımın için saolCanım 1 saat ılık suda şifa olsun inşallah ve sıvı bol tüket 7 bardak su içiyorum ben bol bol sıvı
Doğru hesaplamışsın 23 ekimÇok teskkur ederimbenim sat 16 ocakti ben ekimemi geliyorm rabbim nasip ederse inşallah
Diyorum ilk gebeligin oyuzden hiç hesap yapamıyorum nasıl hesaplanir bilmiyorum insan çevredeki biliyor ama kendine gelince bilemiyor
Ayy ne güzel iki kere mi25 aralıktı benimde bugün normalde 7+4 olmam gerekir ama ultrason görüntüsüne göre 7+2 yim duyarsınız endişelenmeyin ben ilk 6+0 da duydum bu ikinci duymuşumdu
Canım bir ilaç içmen gerekecek. Tsh bebek için önemli ilaca ne kadar çabuk başlarsan o kadar faydaMerhaba arkadaşlar evde gebelik testi yapmistim pozitifti sağlık ocağında kan verdim beta hcg 179.5 cikti beni korkutan tsh 5,17 çıkmış bir problem olur mu bilginiz var mi daha dr sonuclari gosteremedim
Evlendiğim günden beri kız ismim hazırdı. Oğlum oldu heyecan yapmak istemiyorum bu sefer belli olsun da biKızlar erken ama daha erkek veya kız ne isim düşünüyorsunuz