2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cok ıkınmak düşüğe neden olur

Kızlar aile hekimi bulantı için metpamid önerdi. İnternette de fetusa geçer ve hamileliğin son aylarında kullanılması önerilmez yazıyor. Nesne prilam önermedi anlamadım. 2.gebeliği olan annelerimiz ne kullandı acaba?

Kanama falan görüntüsü mü acaba öyle olsa doktor kanama görüyorum diyor mu kızlar uyarır yani dimi öyle olsaydı

Ablam kullandı canım onu 2.gebeliğinde çok rahatlattı demişti

Kızlar ben tıbbi genetik bölümünden geliyorum.Esime ve bana karyotip analizi birde bana ekstra trombofili paneli testi yapıldı 45 gün sonra sonuç alabileceğimi söylediler. Bu dönemde korunmalı miyim.yoksa coraspin kullanıp tekrar başlamalı mıyım kararsız kaldım

Ben hiç birini kullanmadım canım çok aşırı bulantım yoktu ama o sıra kansızlığım vardı Demir ilacı kullanıyordum o beni mahvediyordu sen de Demir ilacı kullanıyorsan o daha da coşturuyor bulantıyı canım

Fetusa geçer filan yazıyor korktum kuzum ya. Bir yandan da aile hekimi, doktor. Zararlı olsa önermezdi diye düşünüyorum. Bir zararını filan gördü mü ablan bebeğinde?
Tosun gibi oğlumuz var canım maşallah hiç bir zararını görmedi ama sen endişe ettiysen araştıralım iyice ona göre kullan canım benim

Umarim bir sorun çıkmaz tahlillerde, sonuçlar çıkana kadar beklemek sağlıklı olur herhalde, sizin de içiniz kafanız rahat etmis dinlenmiş olursunuz

Ben normal yiyodum ama hemen deniycem ne kadar süre dursun suda ve çok teşekkür ederim

Canım ikiz geni anneyle alakalı, yani babadan almıyor. Anne tarafında varsa ikiz neden olmasın beta değerinden anlaşılıyor ikiz gebelik. Ya da tek yumurta ikiziyse kalp atışından. Sen yine de çok kaptırma kendine, hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ailede varsa olabilir, ama bilemiyorum doktorun söylemesi gerekirdi. Hayırlısı olsun. Her türlü haber gelebilir. En iyisi gelsin inşallah o yüzden heyecanlı bekleyiş zaten
Canım iyice araştır istersen. Aile hekimleri gebelik durumlarına çok hakim olamıyor bazen. Bazen de kadın doğum doktorunun aldığı riskle aile hekiminin aldığı risk aynı olmuyor. Bebeğe etkisi nedir ne kadardır bilemiyorum. Belki sadece yüzde 1dir. Umarım kullanmanda sakınca yoktur
Kanama falan görüntüsü mü acaba öyle olsa doktor kanama görüyorum diyor mu kızlar uyarır yani dimi öyle olsaydı
Uyarırdı bence. Progestan başlattı mı?
Bence bu dönem zevk almaya bakın. Kısmetse olur olmazsa da sonucu beklersiz biraz kafanız dağılmış olur hem.
O yüzden kanamam oldu galiba yarın muayenem var inşallah güzel şeyler söyler.
İnşallah iyi haberler alırsınız. Geçmiş olsun.

Sağol bugün gidicem insallah

Yok kuzum demir ilacı kullanmıyorum. Sadece folik asit kullanıyorum, adı folwo. Acaba o bulantı yapar mı ki?
Tosun gibi oğlumuz var canım maşallah hiç bir zararını görmedi ama sen endişe ettiysen araştıralım iyice ona göre kullan canım benim

Diğer paylaşım sayfası var oraya post açıyorum ben şimdi kullananlar diye
Tamam kuzum ya olmadı bende konu açarım, bilmeden almakta istemiyorum. Folik asit vermişti doktor, adı folwo. O da aşırı bulantı yapar mı ki?

İyice bakıp araştırıp içicem kuzum ya

Cok sağol cnm bugün gidicem insallah

Canım valla cevaplar kullandım ben kullanmaya da devam ediyorum herhangi bir yan etkisi yok yazmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…