- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Hayırlı olsun canım, en yakın zamanda listeyi güncellerimKesmeyi gördüğümüze göre beni de ekleyebilirsiniz listeye Doktor 5+6 dedi
Sat: 2 Ocak
1 kızım var bu ikinci gebelik.
Kedilervekitaplar
Canım çiğ badem, beyaz leblebi, zeytin ekmek, beyaz peynir, ayva, kraker, limonlu, zencefilli su. Hepsini denedim, biraz bastırıyor ama asla rahatlatacak kadar iyi gelmedi bana. Ben ağır geçiriyorum bulantıyı ondan belki de. İnşallah sana faydası olurCanım neler denedin? Ona göre içinde olmayanlar varsa bildiklerimizi yazalım
Allah yardım etsin
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alSelamlar bende Ekim annesiyim.. Adet: 8 Ocak , 5 Hafta 5 günlügüm :) , Yas 34 , İkinci cocugum.. Geçen gittim bende keseyi çok net gördük 10 gun sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını duyalım.. Birde bir dünya test istedi saglik ocagından.. Şuanlik sorun yok çok şükür..
Yaş 27
2.çocuk
Beklenen doğum tarihi 22.10.2021
Sat 15.01.2021
Hayırlı olsun hanımlar, sağlıklı olsun inşallah en kısa zamanda listeyi güncellerimMerhaba
SAT: 14.01.2021
Tahmini DT : 21.10.2021
Bende görüyorum çizgi maşallah, hayırlı olsun şimdidenİnşallah bende Ekim Annesi oluyorum çok mutluyum 1senedir bu anı bekliyordum ..çok erken öğrendim ama Allah'ın izjiyle inşallah hamileyim..daha bu sabah öğrendim henüz kan vermedim. Dua edin. Pıhtılaşma var ve iğnelerle devam edicem gebeliğim de inşallah sağlıcakla kucağıma da almak nasip olur.oglum ve biz kardeş çok istiyoruz