2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kesmeyi gördüğümüze göre beni de ekleyebilirsiniz listeye Doktor 5+6 dedi

Sat: 2 Ocak
1 kızım var bu ikinci gebelik.
Kedilervekitaplar
Hayırlı olsun canım, en yakın zamanda listeyi güncellerim
Canım neler denedin? Ona göre içinde olmayanlar varsa bildiklerimizi yazalım
Allah yardım etsin
Canım çiğ badem, beyaz leblebi, zeytin ekmek, beyaz peynir, ayva, kraker, limonlu, zencefilli su. Hepsini denedim, biraz bastırıyor ama asla rahatlatacak kadar iyi gelmedi bana. Ben ağır geçiriyorum bulantıyı ondan belki de. İnşallah sana faydası olur
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al
Yaş 27
2.çocuk
Beklenen doğum tarihi 22.10.2021
Sat 15.01.2021

Merhaba

SAT: 14.01.2021
Tahmini DT : 21.10.2021
Hayırlı olsun hanımlar, sağlıklı olsun inşallah en kısa zamanda listeyi güncellerim
Bende görüyorum çizgi maşallah, hayırlı olsun şimdiden

Gayet güzel artış olmuş . Hayırlı olsun

İnternetten mi aldınız

Merhaba kızlar bende 6+4üm kabızlık çekiyorum. Ve dün kanamam oldu bunu yaşayanlar var mı aranızda
Canım ben yaşadım geçen hafta doktor ilk haftalarda ilaç önermiyorum ama kayısı ye dedi hatta bir kaç kayısıyı ılık suyun için at bekle ve o suyu iç istersrn kayısıları da ye bunu tekrar iyi gelecek dedi yaptım iyi geldi istersen dene umarım iyi gelir

Sizde görüyorsunuz dimi hanımlar,öyle heycanliyim ki kan sonucunu bile beklemeden direkt bu topige geldim . umarım güzel ilerler bebeğimin gelisimi
Evet görünüyor canım allah gönlüne göre versim iniaşallah hemen beta ver

Gayet güzel artış olmuş . Hayırlı olsun
Çok teskkur ederim benim sat 16 ocakti ben ekimemi geliyorm rabbim nasip ederse inşallah
Diyorum ilk gebeligin oyuzden hiç hesap yapamıyorum nasıl hesaplanir bilmiyorum insan çevredeki biliyor ama kendine gelince bilemiyor

Ya nasıl kabul ettin anestesiziz çok zor olmuştur gerçekten düşünemiyorum Allah bir daha yaşatmasın.
Bende 2 düşükten sonra genetik test yaptırmıştım ama önemli bir şey çıkmadı zaten bir sağlıklı doğumum var diye de çok önemsemediler. Genelde trombofoli paneli testi yapılıyor kan pıhtılaşma bozuklukları öyle bir durum varsa da kan sulandırıcı iğneler aspirin falan kullanıyorsun
Çoğu zaman da stres faktörü etki ediyor düşüklerde ve gebe kalamamada. Bana 2 düşükten sonra tekrar gebe kaldığımda kan sulandırıcılar ve progestan vermişlerdi düşmesin diye ama ben ilk önce kafamı rahatlattım ve hiç bir şey kullanmadım ilk etapta dr daha gitmedim 8. Haftamda gittim sonrasında hiç bir gebelik tahlilini yaptırmadım Allah’a çok dua ettim ve kızım sağlıkla geldi dünyaya çok şükür şu an 6 yaşında

Çok teskkur ederim benim sat 16 ocakti ben ekimemi geliyorm rabbim nasip ederse inşallah
Diyorum ilk gebeligin oyuzden hiç hesap yapamıyorum nasıl hesaplanir bilmiyorum insan çevredeki biliyor ama kendine gelince bilemiyor
Gebelik programları var canım oraya son adet tarihini yazınca otomatik hesaplıyor kadınlar kulübünde hesap detaylarında yine son adet tarihini eklediğinde adının altında yazıyor. Ya da son adet tarihinden itibaren 40 hafta sayabilirsin tahminimce 23 ekime geliyor bu tarih de

Son adet tarihine 7 ekle ve 3 ay geriye git en kolay beklenen doğum tarihi hesapla yönetimidir

Merhaba arkadaşlar evde gebelik testi yapmistim pozitifti sağlık ocağında kan verdim beta hcg 179.5 cikti beni korkutan tsh 5,17 çıkmış bir problem olur mu bilginiz var mi daha dr sonuclari gosteremedim
Çok fikrim yok bu konuda ama sanırsam yüksek biraz ilaç başlatacaktır bi an önce başlasanız daha iyi olur hatta

Evet smdi öbür arkadaşımın dediği gibide hesaplayınca 23 ekime geliyor dediğiniz gibi
Kadınlar kulübünde nerede yapıyoruz ben çok baktım da hiç bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…