- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Hayırlı olsun canım, en yakın zamanda listeyi güncellerimKesmeyi gördüğümüze göre beni de ekleyebilirsiniz listeyeDoktor 5+6 dedi
Sat: 2 Ocak
1 kızım var bu ikinci gebelik.
Kedilervekitaplar
Canım çiğ badem, beyaz leblebi, zeytin ekmek, beyaz peynir, ayva, kraker, limonlu, zencefilli su. Hepsini denedim, biraz bastırıyor ama asla rahatlatacak kadar iyi gelmedi bana. Ben ağır geçiriyorum bulantıyı ondan belki de. İnşallah sana faydası olurCanım neler denedin? Ona göre içinde olmayanlar varsa bildiklerimizi yazalım
Allah yardım etsin
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alSelamlar bende Ekim annesiyim.. Adet: 8 Ocak , 5 Hafta 5 günlügüm :) , Yas 34 , İkinci cocugum.. Geçen gittim bende keseyi çok net gördük 10 gun sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını duyalım.. Birde bir dünya test istedi saglik ocagından.. Şuanlik sorun yok çok şükür..
Yaş 27
2.çocuk
Beklenen doğum tarihi 22.10.2021
Sat 15.01.2021
Hayırlı olsun hanımlar, sağlıklı olsun inşallahMerhaba
SAT: 14.01.2021
Tahmini DT : 21.10.2021
Bende görüyorum çizgi maşallah, hayırlı olsun şimdidenİnşallah bende Ekim Annesi oluyorum çok mutluyum 1senedir bu anı bekliyordum ..çok erken öğrendim ama Allah'ın izjiyle inşallah hamileyim..daha bu sabah öğrendim henüz kan vermedim. Dua edin. Pıhtılaşma var ve iğnelerle devam edicem gebeliğim deinşallah sağlıcakla kucağıma da almak nasip olur.oglum ve biz kardeş çok istiyoruz
Görüyorum silik çizgiyi sağlıkka gelsinnnSizde görüyorsunuz dimi hanımlar,öyle heycanliyim ki kan sonucunu bile beklemeden direkt bu topige geldim .umarım güzel ilerler bebeğimin gelisimi
Hadi sağlıcakla inşallah hoş geldin aramızaSizde görüyorsunuz dimi hanımlar,öyle heycanliyim ki kan sonucunu bile beklemeden direkt bu topige geldim .umarım güzel ilerler bebeğimin gelisimi
Gayet güzel artış olmuş . Hayırlı olsunMerhabalar güzel anneler
Benim ilk gebeliğim olcak inşallah şuan beta takibi yapıyorum bat 15 Şubatti
İlk beta 9 Şubat regile 6 gün kala 9.1 çıkmıştı
2. Beta 11 Şubat regile 4 gün kala 22 çıktı
3. Bgn yani 16 Şubat 183 çıktı
Persembe doktor tekrar istedi
Sizce artışlarım nasıl ?
İlk gebeligim oyuzden çok fazla bilmiyorum betayi birazda korkuyorum
Hoş geldin aramıza , hayırlı olsunSelamün aleyküm kızlar. Bende listeye katılmak istiyorum
Yaş 31
Sat 5+6
8 Ocak
İlk gebeliğim
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun maşallah sağlıkla ilerler inşallahSizde görüyorsunuz dimi hanımlar,öyle heycanliyim ki kan sonucunu bile beklemeden direkt bu topige geldim .umarım güzel ilerler bebeğimin gelisimi
İnternetten mi aldınızBen hamileliği öğrendim karnım çıktıazcık vardı zaten ama kabızlık ve gaz sorunum oluştu, onlardan sanırım. Bi de ne giysem sıkmaya başladı, hamile taytı aldım belden ayarlamalı, bugün onu giydim dr bel bölgen çok sıkmasın demişti, ondan biraz da rahat olsun dedim
Canım ben yaşadım geçen hafta doktor ilk haftalarda ilaç önermiyorum ama kayısı ye dedi hatta bir kaç kayısıyı ılık suyun için at bekle ve o suyu iç istersrn kayısıları da ye bunu tekrar iyi gelecek dedi yaptım iyi geldi istersen dene umarım iyi gelirMerhaba kızlar bende 6+4üm kabızlık çekiyorum. Ve dün kanamam oldu bunu yaşayanlar var mı aranızda
Evet görünüyor canım allah gönlüne göre versim iniaşallah hemen beta verSizde görüyorsunuz dimi hanımlar,öyle heycanliyim ki kan sonucunu bile beklemeden direkt bu topige geldim .umarım güzel ilerler bebeğimin gelisimi
6 hafta bitince sanırımCanm kacınca hafta kalp atışını duyabiliyorlar
Aynen trendyoldan aldımİnternetten mi aldınız
Çok teskkur ederimGayet güzel artış olmuş . Hayırlı olsun
Ya nasıl kabul ettin anestesiziz çok zor olmuştur gerçekten düşünemiyorum Allah bir daha yaşatmasın.Zor zamanlar ama yine de haktan hayırlısı..2 düşükten sonra arastiriliyormus galiba bilmiyorum inşallah bir daha düşmez çok korkmuştum uyusturmdan da kürtaj olunca canm tatli galiba daha dün gibi neyse ki geçti kimse yasamasin hayirli saglikla doğumlar yaşayın insallah
Gebelik programları var canım oraya son adet tarihini yazınca otomatik hesaplıyor kadınlar kulübünde hesap detaylarında yine son adet tarihini eklediğinde adının altında yazıyor. Ya da son adet tarihinden itibaren 40 hafta sayabilirsin tahminimce 23 ekime geliyor bu tarih deÇok teskkur ederimbenim sat 16 ocakti ben ekimemi geliyorm rabbim nasip ederse inşallah
Diyorum ilk gebeligin oyuzden hiç hesap yapamıyorum nasıl hesaplanir bilmiyorum insan çevredeki biliyor ama kendine gelince bilemiyor
Son adet tarihine 7 ekle ve 3 ay geriye git en kolay beklenen doğum tarihi hesapla yönetimidirÇok teskkur ederimbenim sat 16 ocakti ben ekimemi geliyorm rabbim nasip ederse inşallah
Diyorum ilk gebeligin oyuzden hiç hesap yapamıyorum nasıl hesaplanir bilmiyorum insan çevredeki biliyor ama kendine gelince bilemiyor
Çok fikrim yok bu konuda ama sanırsam yüksek biraz ilaç başlatacaktır bi an önce başlasanız daha iyi olur hattaMerhaba arkadaşlar evde gebelik testi yapmistim pozitifti sağlık ocağında kan verdim beta hcg 179.5 cikti beni korkutan tsh 5,17 çıkmış bir problem olur mu bilginiz var mi daha dr sonuclari gosteremedim
Evet smdi öbür arkadaşımın dediği gibide hesaplayınca 23 ekime geliyor dediğiniz gibiGebelik programları var canım oraya son adet tarihini yazınca otomatik hesaplıyor kadınlar kulübünde hesap detaylarında yine son adet tarihini eklediğinde adının altında yazıyor. Ya da son adet tarihinden itibaren 40 hafta sayabilirsin tahminimce 23 ekime geliyor bu tarih