2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Zor zamanlar ama yine de haktan hayırlısı..2 düşükten sonra arastiriliyormus galiba bilmiyorum inşallah bir daha düşmez çok korkmuştum uyusturmdan da kürtaj olunca canm tatli galiba daha dün gibi neyse ki geçti kimse yasamasin hayirli saglikla doğumlar yaşayın insallah

İyi akşamlar kızlar . Bugün bir makalede kese de yolk ve saç varsa bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş . Bu konuda bilginiz varmı ???
Yolk sac, plasenta oluşmadan önce bebek sağlıkla büyümesini sağlayan ufak bir yapı canım. Plasenta görevi devralana kadar çalışıyor sonra yok oluyor.
Normal. Kalp atışı başlamış olsa da duymak için biraz daha büyümesini beklemek gerekiyor canım

Çok sağolun

Yaş 27
2.çocuk
Beklenen doğum tarihi 22.10.2021
Sat 15.01.2021

Merhaba

SAT: 14.01.2021
Tahmini DT : 21.10.2021

Merhabalar güzel anneler
Benim ilk gebeliğim olcak inşallah şuan beta takibi yapıyorum bat 15 Şubatti
İlk beta 9 Şubat regile 6 gün kala 9.1 çıkmıştı
2. Beta 11 Şubat regile 4 gün kala 22 çıktı
3. Bgn yani 16 Şubat 183 çıktı
Persembe doktor tekrar istedi
Sizce artışlarım nasıl ?
İlk gebeligim oyuzden çok fazla bilmiyorum betayi birazda korkuyorum

Hayırlı olsun inşallah darısı başımıza sat tarihiniz neydi benimde kalp atisi için Perşembe kontrolum.var inşallah duyabilirim benim sat 27aralik. Gittiğimde 7+4te olucam duyabilirim insallah
25 aralıktı benimde bugün normalde 7+4 olmam gerekir ama ultrason görüntüsüne göre 7+2 yim duyarsınız endişelenmeyin ben ilk 6+0 da duydum bu ikinci duymuşumdu

Merhaba 48 saatte bir iki katı artması sağlıklı diye biliyorum. Hayırlı olsun

Merhaba kabızlik sorun değil de kanamaniz nasıl oldu
Boyle kabızlığa bağli gaz sancısı sandım lavaboda biraz kendimi zorladım birazdan fazla kan geldi dün akşam sabaha kadar kaldım hastanede allaha şükür bise olmamıştı ama düşük riski var dediler iğne vurdular progestoran verdiler.
Ama kasiklarim hafif ağrı devam ediyor ve kabizlik için bise vermediler bugunden beri yoğurt kayısı yiyorum ama hala yok lavaboya gitmeyede korkuyorum artik

Geçmiş olsun düşük riskiniz olduğu için kabızlıga ilaç vermemişlerdir bol bol sıvı tüketin çok zorlama kendini

Mide bulantılarınız başladımı başlayanlar ne zaman başladı 5+5 deyim hiçbir bulantı kusma bişeyden tiksinme yok
Ne yazık ki ben mide bulantısı çeken kesimdenim. 6. Haftanın başında tam anlamıyla başladı. Gece gece uyandırdı forumda bir çare arıyorum.. Zeytin ekmek, çiğ badem bastırıyor biraz Umarim sizin bulantı hiç başlamaz ve biz çekenler de bi an önce kurtulur da hamileliğin tadını çıkartmaya başlarız

Kizlar acil cevap verin ne olur

2 gun gecikme ile adet olmstm ama 3. Günü bugün baygi bir parça dustu

Yani sebebi ne düşük mu yine yoksa ne kafayi yemek üzereyim yaşayan varsa yazsın Allah rızası için

Evet canım bence de gayet iyi yükselmiş üç günde .söylemeyi unutmuş olamaz dimi
Hahha sadece şunu düşünüyorum emin olmak için söylememiş olabilir mi bazen biri boş çıkabiliyormuş çünkü acaba o yüzden mi dedi senin keseni tekrar görmek iatiyorum haftaya gel olur mu dedi kafamda deli sorular kolayca silemiyorım

İnşallah bende Ekim Annesi oluyorum çok mutluyum 1senedir bu anı bekliyordum ..çok erken öğrendim ama Allah'ın izjiyle inşallah hamileyim..daha bu sabah öğrendim henüz kan vermedim. Dua edin. Pıhtılaşma var ve iğnelerle devam edicem gebeliğim de inşallah sağlıcakla kucağıma da almak nasip olur.oglum ve biz kardeş çok istiyoruz

Eklentiler

• IMG20210217082041.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…