2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Haminlar benim canım ciğer istiyor ama gebelikte yenmemesi gerekiyormuş Dr Kağan Kocatepe YouTube videosunda bir miktar yenilebilir sürekli yenmemesi lazım diyor siz ne düşünüyorsunuz
Riske atma derim canım en azından 12. Hafta sonrasına ertelesen daha iyi olur Porsiyon az ve çok sık tüketmedikçe sıkıntı olmaz aslında da A vitamini oranı yüksekmiş galiba ciğerde ondan tavsiye edilmiyor sanırsam

Haminlar benim canım ciğer istiyor ama gebelikte yenmemesi gerekiyormuş Dr Kağan Kocatepe YouTube videosunda bir miktar yenilebilir sürekli yenmemesi lazım diyor siz ne düşünüyorsunuz
Ya bi arkadaşım inanılmaz aşermişti ve dayanamayıp yemişti. Kıyamam kızı yüzünde kocaman bir leke ile doğdu. Erteleyibiliyorsan en azından biraz daha ertele. Ama yiyeceksen de tadımlık nefsini körelt derim

Aşırı canım istediği için bir 500 Gr yerim kesin ama 2 3 belki 4 ay daha yemem çok sık tukettigim bir şey degil

Hayirli guzel haberlerle gel insaallah

Ankara da hangi laboratuvara yaptırdın kuzum? İyi gelir inşallah sonuçların
Aynı şekildeyim bende. Midem bulanıyor, yanıyor. Sürekli yorgunum, uykusuzum, halsizim, gerginim. Saçma sapan ağlama istekleri geliyor. Sanki hamile değilim de ağır bir hastalık geçiriyor gibi hissediyorum. Hiç bebek hissine ulaşamadım henüz. Midemden dolayı beslenemediğim için vücudum da enerji kaybediyor. İki lokma yesem kusmaya da başladım artık. Bir ishali bir kabız bende senin gibi. Umarım bir an önce geçer bu halimiz.
Canım nabzın kaç çıkıyordu?
Valla bende senin gibiyim canım. Akşam yemeğinden sonra 7-8 gibi uyku çöküyor ne içtiğim çaydan bişey anlıyorum ne izlediğim tvden. Bende kusmalar da başladı. Kustukça yediğim iki lokma da çıkıyor midemden.
Selam kızlar 2015 ekim annesi idim
2020 Eylülde düşük yaptim ve bu ay yeniden cesaretimi topladım aranıza katilmak istiyorum sat 17 ocak yarin evde test yapicam
Canım güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar ne durumdasınız? Ben hiç iyi değilim yabulantılar iyice arttı. Doğru düzgün birşey yiyemiyorum. Aç kalmayayım diye zorla yediğim şeyleri de kusuyorum. Sabah kahvaltı da yediğim iki üç zeytinle Bir dilim ekmeği de kustum. Kusunca rahatladı midem ama bu sefer yine açlık başladı. Sonra yine bulantıdan yiyemez oldum. Sabah kahvaltı hazırlamak, öğlen akşam yemek hazırlamak kabus gibi oldu artık. Mutfağa girmek, buzdolabını görmek dahi istemiyorum sadece uyumak istiyorum o kadar.

bende de ufak ufak bulantılar öğürmeler başladı hiç birşeyden tat almıyorum sürekli midem bulanacak korkusundan yemek yemek istemiyorum... ki daha çok erken cumartesi hiç birşeyim yoktu dün çok kötü oldum birden , Allah yardımcımız olsun ...

Ben kullanıyorum canım, hamilelik döneminde iğne olarak normalde de coraspin kullanmam önerildi ama bi doktor gerek yok bi doktor iyi olur faln dedi, mideme de ağır geldiği için gündelik hayatımda kullanmıyorum

Merhaba , tebrikler öncelikle . Bir cok mesajda, doktorların bir hafta sonra , 15 gün sonra gel dediğini okudum. Muayene ücreti ödeniyor mu tekrar? Nasıl gerçekleşiyor acaba?
Hastanenin kontrol süresine bağlı, kontrol suresi bizimkinde 10 gün mesela, muayeneden sonra 10 gün içinde gittiğimde tekrar ucret ödemiyorum

Kötü bir durum ama yapacak bir şey yok canım. Bulantı bilekliği duymuştum ama faydası ne kadar bilmiyorum. Ya da çok kötüysen doktoruna ilaç yazdırabilirsin. 12. Haftaya doğru azalarak bitecek inşallah.

Ben kullanıyorum canım, hamilelik döneminde iğne olarak normalde de coraspin kullanmam önerildi ama bi doktor gerek yok bi doktor iyi olur faln dedi, mideme de ağır geldiği için gündelik hayatımda kullanmıyorum
Coraspin bana da dokundu onun yerine ecoprin kullanıyorum ben de

Günaydın arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun . Konu başlığınızı takip ediyorum hiç mesaj yazmamıştım. Bende 7 haftalık hamileyim 5 haftalıkken doktora gittim karından kese göründü boyutu biraz küçük dendi geç döllenme olabilir dedi doktor . Daha sonra gidemedim doktora bu hafta gitmeyi düşünüyordum sabah uyandım ve ilginç bir şey yaşadım tecrübelerinizi merak ediyorum birden vajinamdan su gibi bi sıvı aktı hemen lavaboya gittin çok çok açık renk kahve rengi bi su geldi tedirginim gitmeyi düşündüğüm doktordan en erken Çarşamba randevu alabilirmişim ne yapmalıyım korkuyorum

Aşırı canım istediği için bir 500 Gr yerim kesin ama 2 3 belki 4 ay daha yemem çok sık tukettigim bir şey degil
Ye o zaman canım inşallah bir sıkıntı olmaz
gercekten mi neden ki ciğer yiyenlerin bebeklerinde leke mi oluyormuş
Ben normalde de ciğeri çok severim kızımın gebeliğinde de Yedim Birkaç kere leke filan yok çok şükür sadece ciğer için değil ki birkaç şey daha vardı çilek de vardı galiba kara listede bilimsel bir şey yok ortada ciğerin sebebi toksik etki yapabiliyor A vitamini yüksek olduğu için
Merhaba , tebrikler öncelikle . Bir cok mesajda, doktorların bir hafta sonra , 15 gün sonra gel dediğini okudum. Muayene ücreti ödeniyor mu tekrar? Nasıl gerçekleşiyor acaba?
Ben devlete gittim de canım bizim burda tek özel hastane var orası da 10 gün için de kontrol kabul edip ücretsiz muayene ediyor
Benim de sık sık bulanmaya başlıyor artık midem her kokuyu alıyorum neredeyse

Korkma canım kahverengi leke çok normal Çarşamba çok da geç değil aslında

Ben corasprin kullanmama rağmen vücutta pıhtı oluştu , o yüzden hastanede yatmak zorunda kaldım.
suanda 2 doz vuruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…