- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
yatarken otururken 120 130 140 oluyordu tansiyonum gayet normalken nabız yüksekliği şikayetiyle gitmiştim acile.Ankara da hangi laboratuvara yaptırdın kuzum? İyi gelir inşallah sonuçların
Aynı şekildeyim bende. Midem bulanıyor, yanıyor. Sürekli yorgunum, uykusuzum, halsizim, gerginim. Saçma sapan ağlama istekleri geliyor. Sanki hamile değilim de ağır bir hastalık geçiriyor gibi hissediyorum. Hiç bebek hissine ulaşamadım henüz. Midemden dolayı beslenemediğim için vücudum da enerji kaybediyor. İki lokma yesem kusmaya da başladım artık. Bir ishali bir kabız bende senin gibi. Umarım bir an önce geçer bu halimiz.
Canım nabzın kaç çıkıyordu?
Valla bende senin gibiyim canım. Akşam yemeğinden sonra 7-8 gibi uyku çöküyor ne içtiğim çaydan bişey anlıyorum ne izlediğim tvden. Bende kusmalar da başladı. Kustukça yediğim iki lokma da çıkıyor midemden.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz
Şükür ikiniz de iyisiniz canımyatarken otururken 120 130 140 oluyordu tansiyonum gayet normalken nabız yüksekliği şikayetiyle gitmiştim acile.
Kan testlerinde pıhtı belli oldu hatta 2.kez tekrar yanlışlık var mı diye düşünüp tekrar hastane testlerimi yeniledi.
Bende kansızlık ve nabız yüksekliği var diye gitmiştim.Ne Biliyim böyle olacağını bir daha eve dönemedim.
Hastanede çok ağladım , nefes alamamaya başlamıştım kendimi kötü hissediyordum.
Çok şükür biraz kendime geldim.
çok şükürŞükür ikiniz de iyisiniz canım
İnşallah bir şey olmaz canım hastanedesin doktor kontrolündesinçok şükür
Şimdi de progesteron durumlarını kafama takıyorum
Günde 50 mg kullanıyorum bebeğe yeter mi yetmez mi ben endişeleniyorum
Bi anda geliverir bulantı ya da kasık ağrısı veya göğüste hassasiyetKızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!!Yaşayan var mı bu durumu
Yani göğüs uclarında hassasiyet var ama öyle bir halsizlik yorgunluk geçen haftalar daki gibi değil endişelendim bendeİnşallah bir şey olmaz canım hastanedesin doktor kontrolündesin
Bi anda geliverir bulantı ya da kasık ağrısı veya göğüste hassasiyet
benim de hic yok ne agri ne bulanti.gecen hafta halsizlik uyku sık acikma vardi simdi tam tersiKızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!!Yaşayan var mı bu durumu
sizin randevunuz ne zman?Yani göğüs uclarında hassasiyet var ama öyle bir halsizlik yorgunluk geçen haftalar daki gibi değil endişelendim bende
Aynı aynı bende öyleyim psikolejimiz bozukdu olsun diye bekler gibiyiz yabenim de hic yok ne agri ne bulanti.gecen hafta halsizlik uyku sık acikma vardi simdi tam tersi
Canım cuma günü kese takibi için gideceğim inşallahsizin randevunuz ne zman?
bnm belirtilerim senin dediğin bir anda kesilmişti korkma doktora gittim bunun için doktor merak etme dedi kese gözüküyorduKızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!!Yaşayan var mı bu durumu
hastaneden çıktım evde dinlendim hep bugün çalışmaya başladımİnşallah bir şey olmaz canım hastanedesin doktor kontrolündesin
Bi anda geliverir bulantı ya da kasık ağrısı veya göğüste hassasiyet
Bana da olmuştu. Gebelerin çoğuna oluyor bu meseleKızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!!Yaşayan var mı bu durumu
Saol canım içim biraz ferahladı biz de geçen hafta keseyi gördk çok küçükte olsa ama bi endişelendim sadece gergin karın bölgem haraketlerim istem dışı kısotlanıyorbnm belirtilerim senin dediğin bir anda kesilmişti korkma doktora gittim bunun için doktor merak etme dedi kese gözüküyordu
bana 2 hafta sonra kalp atisi icin gelin demisti.daha 2 gun oldu.cok sabirsizimCanım cuma günü kese takibi için gideceğim inşallah
Cidden mi neden pekiBana da olmuştu. Gebelerin çoğuna oluyor bu mesele
Ayyy boşver çok sık gidince de olmuyot ha gördük ha göreceğiz kendimizi iyice strese koyuyoruzbana 2 hafta sonra kalp atisi icin gelin demisti.daha 2 gun oldu.cok sabirsizimeski doktoruma her 2 gunde bir geliodum ne zaman icine kusku dusersw gel diodu.buseferkinden oyuzü bulamadim
GünaydınGünaydın güzel annelerrrr , bugün 4 de doktor randevum var hayırlısı ile görürüz inşallah keseyi