- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
yatarken otururken 120 130 140 oluyordu tansiyonum gayet normalken nabız yüksekliği şikayetiyle gitmiştim acile.Ankara da hangi laboratuvara yaptırdın kuzum? İyi gelir inşallah sonuçların
Aynı şekildeyim bende. Midem bulanıyor, yanıyor. Sürekli yorgunum, uykusuzum, halsizim, gerginim. Saçma sapan ağlama istekleri geliyor. Sanki hamile değilim de ağır bir hastalık geçiriyor gibi hissediyorum. Hiç bebek hissine ulaşamadım henüz. Midemden dolayı beslenemediğim için vücudum da enerji kaybediyor. İki lokma yesem kusmaya da başladım artık. Bir ishali bir kabız bende senin gibi. Umarım bir an önce geçer bu halimiz.
Canım nabzın kaç çıkıyordu?
Valla bende senin gibiyim canım. Akşam yemeğinden sonra 7-8 gibi uyku çöküyor ne içtiğim çaydan bişey anlıyorum ne izlediğim tvden. Bende kusmalar da başladı. Kustukça yediğim iki lokma da çıkıyor midemden.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz
Kan testlerinde pıhtı belli oldu hatta 2.kez tekrar yanlışlık var mı diye düşünüp tekrar hastane testlerimi yeniledi.
Bende kansızlık ve nabız yüksekliği var diye gitmiştim.Ne Biliyim böyle olacağını bir daha eve dönemedim.
Hastanede çok ağladım , nefes alamamaya başlamıştım kendimi kötü hissediyordum.
Çok şükür biraz kendime geldim.