2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ankara da hangi laboratuvara yaptırdın kuzum? İyi gelir inşallah sonuçların 🙏🌹

Aynı şekildeyim bende. Midem bulanıyor, yanıyor. Sürekli yorgunum, uykusuzum, halsizim, gerginim. Saçma sapan ağlama istekleri geliyor. Sanki hamile değilim de ağır bir hastalık geçiriyor gibi hissediyorum. Hiç bebek hissine ulaşamadım henüz. Midemden dolayı beslenemediğim için vücudum da enerji kaybediyor. İki lokma yesem kusmaya da başladım artık. Bir ishali bir kabız bende senin gibi. Umarım bir an önce geçer bu halimiz. :KK43:

Canım nabzın kaç çıkıyordu?

Valla bende senin gibiyim canım. Akşam yemeğinden sonra 7-8 gibi uyku çöküyor ne içtiğim çaydan bişey anlıyorum ne izlediğim tvden. Bende kusmalar da başladı. Kustukça yediğim iki lokma da çıkıyor midemden. 😔

Canım güzel haberlerini bekliyoruz 🌹🙏
yatarken otururken 120 130 140 oluyordu tansiyonum gayet normalken nabız yüksekliği şikayetiyle gitmiştim acile.
Kan testlerinde pıhtı belli oldu hatta 2.kez tekrar yanlışlık var mı diye düşünüp tekrar hastane testlerimi yeniledi.
Bende kansızlık ve nabız yüksekliği var diye gitmiştim.Ne Biliyim böyle olacağını bir daha eve dönemedim.
Hastanede çok ağladım , nefes alamamaya başlamıştım kendimi kötü hissediyordum.
Çok şükür biraz kendime geldim.

yatarken otururken 120 130 140 oluyordu tansiyonum gayet normalken nabız yüksekliği şikayetiyle gitmiştim acile.
Kan testlerinde pıhtı belli oldu hatta 2.kez tekrar yanlışlık var mı diye düşünüp tekrar hastane testlerimi yeniledi.
Bende kansızlık ve nabız yüksekliği var diye gitmiştim.Ne Biliyim böyle olacağını bir daha eve dönemedim.
Hastanede çok ağladım , nefes alamamaya başlamıştım kendimi kötü hissediyordum.
Çok şükür biraz kendime geldim.
Şükür ikiniz de iyisiniz canım 🤲🏻

Kızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!! 😌Yaşayan var mı bu durumu

çok şükür :KK200:
Şimdi de progesteron durumlarını kafama takıyorum
Günde 50 mg kullanıyorum bebeğe yeter mi yetmez mi ben endişeleniyorum
İnşallah bir şey olmaz canım hastanedesin doktor kontrolündesin
Kızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!! 😌Yaşayan var mı bu durumu
Bi anda geliverir bulantı ya da kasık ağrısı veya göğüste hassasiyet

İnşallah bir şey olmaz canım hastanedesin doktor kontrolündesin

Bi anda geliverir bulantı ya da kasık ağrısı veya göğüste hassasiyet
Yani göğüs uclarında hassasiyet var ama öyle bir halsizlik yorgunluk geçen haftalar daki gibi değil endişelendim bende 🙄

benim de hic yok ne agri ne bulanti.gecen hafta halsizlik uyku sık acikma vardi simdi tam tersi🤷‍♀️

Arkadaşlar prilam dr diye bir ilaç var. Dozunu doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz. Mide bulantısına iyi geliyor.

bnm belirtilerim senin dediğin bir anda kesilmişti korkma doktora gittim bunun için doktor merak etme dedi kese gözüküyordu
Saol canım içim biraz ferahladı biz de geçen hafta keseyi gördk çok küçükte olsa ama bi endişelendim sadece gergin karın bölgem haraketlerim istem dışı kısotlanıyor

Canım cuma günü kese takibi için gideceğim inşallah
bana 2 hafta sonra kalp atisi icin gelin demisti.daha 2 gun oldu.cok sabirsizim:KK43: eski doktoruma her 2 gunde bir geliodum ne zaman icine kusku dusersw gel diodu.buseferkinden oyuzü bulamadim😕

bana 2 hafta sonra kalp atisi icin gelin demisti.daha 2 gun oldu.cok sabirsizim:KK43: eski doktoruma her 2 gunde bir geliodum ne zaman icine kusku dusersw gel diodu.buseferkinden oyuzü bulamadim😕
Ayyy boşver çok sık gidince de olmuyot ha gördük ha göreceğiz kendimizi iyice strese koyuyoruz 😝

X