2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Teaekkuler tatlim Allah söylenmiştir o inşallah sana hayırlı olsun tabii

Evet bu ilaçları veren tup bebek doktorumdu ama hastaneye yatırılinca başka doktorlarda gordu beni onlar tedavi için azaltalim dediler

Evet bu ilaçları veren tup bebek doktorumdu ama hastaneye yatırılinca başka doktorlarda gordu beni onlar tedavi için azaltalim dediler
Bazen doktorların yaklaşımı değişebiliyor. O yüzden güvendiğimiz doktorla devam etmek önemli. Benim detaylı bilgim yok ama emin olmak için belki başka doktorlara görünebilirsiniz ya da doktora güvendiyseniz tedavinize öyle devam edebilirsiniz. İnşallah bebeğiniz sağlıkla karnınızda büyür ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Başlangıçta günler geçmek bilmiyor, ama zamanla biz de biraz daha rahatlayıp hamileliğin keyfini çıkaracağız inşallah

Ah canım o yanma öğrendiğim günden beri var ne yediklerimden tat alabiliyorum, ne bişey yemek istiyorum. Dr rennie şurup verdi. Onun da pek bi faydası yok. Benim de ağrım var sanırım gazdan. Çünkü aferdersin sürekli geğiriyorum, kocaman göbeğim oldu baharatsız yiyorum herşeyi, biraz öyle buldum çareyi. Sen de önce bi şurubu dene istersen. Şifa olsun inşallah

Psikolojimin böyle olması normal mi gerçekten emin olamıyorum. Bi ishalim bi kabız. Karnım sürekli ağrıyor sürekli. Sıkıntı olmasından korkuyorum ağrının.

Ağlıyorum sürekli ya sürekli. Bitmiş hissediyorum
İnşallah dediğin gibi geçici bişey olur en kısa sürede biter. İki gündür allahın gücüne gitmesin hayatı sorgulamaya başladım, dediğin gibi kabulleneme mi oluyor anlamadım. Ama benim ana sıkıntım ağrı ya. Ağrı bitirdi yordu beni.

Cnm benim de tüp bebek ben prolutex iğne vuruldum her gün toplamda 21 tane. 3 tane de hafta da bir proluton kalçadan hemşire vurdu. Bir de buna ek sabah akşam progesteron fitil kullandım. Gemde kan sulandırıcı iğnelere ve hap.Şimdi sadece fitile devam ediyorum. İnş dr un senin için en uygun doz uyguluyordur. Benim bildiğim dr senin kanındaki hormonal değere göre o ilaçları veriyor. Ayrıca estrofem kullanmaya devam ediyorum. İnş sağlıkla kucağına al bebeğini.

Canım hamilelikle ilgili olduğuna emin misin istersen bir doktora gözük bu kadar agrı normal mi anladığım kadarıyla baya kötü durumdasın

Canım hamilelikle ilgili olduğuna emin misin istersen bir doktora gözük bu kadar agrı normal mi anladığım kadarıyla baya kötü durumdasın

Pazartesi göründüm. Önümüzdeki pazartesi gene gidicem kalp atışı için. Sıkıntı yoktu çok şükür, inşallah da olmaz.

Canim ayni tedavi bende de uygulanıyordu senin kullandığın ayni ilaclari bende kullaniyordum boyle pihti olunca vücutta estrofemi kestiler
3 gunde bir progesteron iğneyi de tup bebek doktoruma danışarak kestim ama simdi az gelebilir diye tedirgin oldum en iyisi tup bebek doktorumla görüşeyim bu konuyu herkes fazla fazla progesteron kullaniyor

Insallah canim bende tedirgin oldum simdi az geldi herkes kullaniyor progesteronu fazla fazla ben azalttım hatta azaltmak zorunda kaldım

Haminlar benim canım ciğer istiyor ama gebelikte yenmemesi gerekiyormuş Dr Kağan Kocatepe YouTube videosunda bir miktar yenilebilir sürekli yenmemesi lazım diyor siz ne düşünüyorsunuz

Canim bugun 2.gun ama gecmedı hani abartılacak sekılde de gelmiyor ıc camasırımda hıc yok mesela sadece tuvalete gittikçe geliyor doktoruma yazdım ama daha donus yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…