- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
Amin canim insallah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.benimde 2. Tup bebek denememGenetik test yaptırdım ben daha önce doğal yolla iki kaybım vardı. Ailemde de aynı sorunu olan vardı. Onlar da kan sulandırıcı iğne ile gebeliklerini sürdürüp sağlıkla kucaklarına aldılar. Bu benim 2. Tüp bebek denememde oldu çok şükür. İnş sizinde sağlıkla ilerler ve kucağınıza sağlıkla alırsınız.
Büyük ihtimal görürsünİnşallah görürsün canımBende yarın tam 5 haftalık olcam sata göre doktora ne zaman gitsem salı gitsem görür müyüm ki salı 5+1 olcam
Merhaba , 6+5 tim.Merhaba, sağlıkla dünyaya gelsin inşalalh, kaç haftalık duydunuz? Benim 5 hafta haftaya gideceğiz
En sonki değerlendirmeden 15 17 gün sonra öğrenebilirsinizMerhaba kizlar benim sat 27 ocak muhtemel yumurtlama günleri değerlendirildiovulasyon testlerinde 5 6 7 ve 9 değerlendirildi en erken ne zman kan vermeden öğrenebilirim bir fikri olan var mı 8 yıldır bekliyorum inşallah miniğim benimlesin...
Canım neden gerek duyuldu ki teste hamileykenMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Cok şükür ben daha iyi hissediyorum sabah bulantilarim olmasa tabiki ..
Dunden beri yazmak istedim bir turlu kafamı toparlayamadım
Haftaya genetik test yapılacak pıhtılaşma ailede var mi diye
Kan sulandirici kullandığımdan beri gayet iyi hissetmeye başladım. doktorlar genetikse omur boyu kullanmak zorundasın dediler.
Hic kan sulandiricilari igne şeklinde deneyen var mi gerçi bu forumda bir kaç yerde de okumuştum ama bu ara bulamadım
Valilik kararıysa tüm ili kapsar canım zaten kararname yayınlanır şu şu ilçeler diye belirtilmemişse tüm il için geçerlidirKızlar slm acil bişey sorucam da emin olan yazabilir mi
Kar yağışı nedeniyle valilik hamile vb idari izinli sayılacak diye açıklama yaptı. O karar ilçeleri de bağlıyor dimi, küçük bir il de olsa (istanbulu düşünmeyin)
UcanSupurge sen de bak
Valiliğin sitesinde “il genelinde yazıyordu” yani ilin merkezi geneli demek diildir dimi?Valilik kararıysa tüm ili kapsar canım zaten kararname yayınlanır şu şu ilçeler diye belirtilmemişse tüm il için geçerlidir
Sanmam canım tüm ili kapsıyordur kurumundan Bilgi alabilirsin aslındaValiliğin sitesinde “il genelinde yazıyordu” yani ilin merkezi geneli demek diildir dimi?
Bence de tüm ili kapsıyor. Halk arasında il deyince küçük yerlerde “merkez” akla geliyor. Kuruma en son söylicem. Salak konumuna düşememSanmam canım tüm ili kapsıyordur kurumundan Bilgi alabilirsin aslında
Aynen küçük illerde tuhaf şeyler olabiliyor ilin kurtuluşunda merkezde tatil veriliyordu 15 km ötedeki ilçede görev yapıyordum bize tatil yoktuBence de tüm ili kapsıyor. Halk arasında il deyince küçük yerlerde “merkez” akla geliyor. Kuruma en son söylicem. Salak konumuna düşemem
Ben Ankaradayım canım bir kaç laboratuvara sordum 2.800 ile 600 arasında fiyat aldım. O kadar fark neden anlamadım. 6'lı ve 12'li tarama vardı. En ucuz olan yerde 6'lı 450 12'li 600 dü. 12 olanı yaptırdım. 15 güne çıkar dediler bakalım.Ne kadar yaptırdın sen canım? Sonuçlar kaç güne çıkıyor?
Merhaba canım, aramıza hoş geldin.Rabbim seni evlatlarına, evlatlarını sana bağışlasın. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeğin
4.5 haftalıkken nabız yüksekliği şikayetiyle acile gittim sonra vücutta pıhtı var diye beni devlet hastanesine sevk ettiler 6 gun hastanede yattim suanda cok şükür iyiyim riskim devam ediyormuş kan sulandirici o yüzden sürekli kullanmak zorundayimCanım neden gerek duyuldu ki teste hamileyken
Ben ilk hamileligimde 19. Haftaya kadar kustum, ve 7kilo verdim... bebekle bag kuramiyorum oyle perisanim ki diye agliyordum.. simdilik bir sey yok bende ama 6-7arasi baslamisti mide bulantisi daha once, bakalim nasil olacak... ilk trimesterde bitik hissetmen normal, 13. Haftadan sonra (bazen 14-16 olabiliyor) duzeleceksin :)Arkadaşlar ruh halim bitik durumda. Tükenmiş gibi hissediyorum. Midem yanıyor cayır cayır. Karnım sürekli ağrıyor,ağrıdan yoruldum bittim artık. Bitmiş tükenmiş durumdayım. Ben mi bukadar şiddetli geçiriyorum, sıkıntı sadece bende mi bilmiyorum. Rabbim sabır versin geçsin gitsin şu ruh halim ama çok kötüyüm çok.
benim hic belirtim yok canim istahim kapandi uyku istegim azaldi kasiklarimda hic agrimiyor...sizin 5+1 e hore kese olcunuz kac cikti acabaKızlar ben de 5+1 ken gittim doktora kese göründü ama başka bisey görmedim. Betam yüksekti baya. Ama bende hiç belirti yok ya sadece gaz ve bel ağrısı sizde Nasıl
Canım bende de vardı, doktor kanama alanı gördü. Tehlikeli değil dedi ama hem fitil hem iğne verdi. İki gün sonra kesildi. Ne zaman doktor randevun?Kizlar bulantılarınız başladı mı bende henüz bi belirti yok. 5+6 oldum. Ama kahverengi akıntım hala devam ediyor dr yerleşme kanaması demişti bitmedi malesef
Benim de sabahları bulanıyor, perşembe kontrolüm var. İple çekiyorum. Aşırı yorgunluk başladı, akşamları hep uyuyakalıyorum ve gözümü bile açamıyorum. Oğlumdan hatırlıyorum bir dönem çok yorgun olduğumu. O dönem bu dönem galiba. Sizde de öyle mi? Bu arada aksi gibi geceleri uykum kaçıyor, uykuya dalamıyorum.Günaydın hanımlar. Güzel pazarlarımız olsun inşallahnasılsınız, keyifler nasıl? Bulantısı başlayan var mı? Nasıl gidiyor hamilelik?
Geçti mi lekenemeniz?Kızlar yerleşme kanaması gecırırken kullanılan bir ılac bısey var mı benim dun kahverengi lekelenme basladı bugun de devam ediyor sızın yaptığınız bısey var mı diye sormak ıstedım
Hayırlı olsun. Bir hafta sonra olumlu sonuçlarla karşılaşırsınız inşallah. Aramıza bekliyoruz kısmetseMerhaba kizlar benim sat 27 ocak muhtemel yumurtlama günleri değerlendirildiovulasyon testlerinde 5 6 7 ve 9 değerlendirildi en erken ne zman kan vermeden öğrenebilirim bir fikri olan var mı 8 yıldır bekliyorum inşallah miniğim benimlesin...
Çoğul konuşmuşsunuz, tam anlamadım. Sizi takip eden tek bir doktorunuz var mı? O ne diyor?Merhaba arkadaşlar ben aklıma takılan bisey sormak istiyorum size
Hastanede yattığımda progesteron ignelerini bende fazla kullaniyorsun dediler ben prolutex sabah aksam 50 mg iğne ve progesteron ampul 50 mg 3 gunde bir kullaniyorum progesteron ampulu bana biraktirdilar( 3 gunde bir kullandığımı)
Gunde sadece 50 mg prolutex igne vuruluyorum bu bebek için yeterli gelir mi ?
Siz ne kullanıyorsunuz ?
Hepimiz için yoğun canım. Şu dönem hormonlarımız çok değişken, vücut uyum sağlamaya çalışıyor. Üstelik başka çocuk ya da işe gidip gelme varsa etkisi daha da artıyor. İnsanın beyni çok yoruluyor. Bir buçuk ay sonra daha iyi olacağız inşallah. Yeter ki sağlıklı bebeklerimiz olsunArkadaşlar ruh halim bitik durumda. Tükenmiş gibi hissediyorum. Midem yanıyor cayır cayır. Karnım sürekli ağrıyor,ağrıdan yoruldum bittim artık. Bitmiş tükenmiş durumdayım. Ben mi bukadar şiddetli geçiriyorum, sıkıntı sadece bende mi bilmiyorum. Rabbim sabır versin geçsin gitsin şu ruh halim ama çok kötüyüm çok.
1 cm çıkmıştı can.benim hic belirtim yok canim istahim kapandi uyku istegim azaldi kasiklarimda hic agrimiyor...sizin 5+1 e hore kese olcunuz kac cikti acaba