2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Saol canım içim biraz ferahladı biz de geçen hafta keseyi gördk çok küçükte olsa ama bi endişelendim sadece gergin karın bölgem haraketlerim istem dışı kısotlanıyor
canım korkma ben kendimi hareket ettirmemeye çalışıyordum çok evhamlıydım geçen hafta hastaneye kaldırıldığımda ambulansla öyle bir gittim ki hastaneye kanguru gibi zıpladım

satlarimiz ikizinde 10 ocak sanirim.hayirlisiyla guzel haberlerinizi beklioruz
Benimde sat 10 ocak canım 5+1 deyim biraz dr kese takibi yapalım dedi küçük demedi ama gözleriyle ben anladım öylr demek istediğini yoksa neden keseyi takip etmek istesin dimi sende keseyi görürsen yazarmısın

canım korkma ben kendimi hareket ettirmemeye çalışıyordum çok evhamlıydım geçen hafta hastaneye kaldırıldığımda ambulansla öyle bir gittim ki hastaneye kanguru gibi zıpladım
Saol canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Benimde sat 10 ocak canım 5+1 deyim biraz dr kese takibi yapalım dedi küçük demedi ama gözleriyle ben anladım öylr demek istediğini yoksa neden keseyi takip etmek istesin dimi sende keseyi görürsen yazarmısın
bana da kucuk geldi ama normal dedi.4+3 yazio benim 5+0 olmam lazim dedim yumurtlama gunume gore.ona takilma baska yere gitsen onda 4+5 baska yerde 4+6 cikar biz ona bakmioruz dedi.ama icime dert oldu o 4+3

bana da kucuk geldi ama normal dedi.4+3 yazio benim 5+0 olmam lazim dedim yumurtlama gunume gore.ona takilma baska yere gitsen onda 4+5 baska yerde 4+6 cikar biz ona bakmioruz dedi.ama icime dert oldu o 4+3
Yani işte insan herşeyi düşünüyor canım acaba sağlıksız mı besleniyorum diye tüm hafta kendimi sorguladım

Selam kızlar 2015 ekim annesi idim
2020 Eylülde düşük yaptim ve bu ay yeniden cesaretimi topladım aranıza katilmak istiyorum sat 17 ocak yarin evde test yapicam
Allah gönlüne göre versin. Bende 2015 Haziran annesiydim. Şimdi yeniden buradayım. Sana da nasip olsun inşallah

Allah gönlüne göre versin. Bende 2015 Haziran annesiydim. Şimdi yeniden buradayım. Sana da nasip olsun inşallah
Amin canim hayırlısı ile inşallah
Rabbim tüm dilekleri kabul etsin..heyecan ve korku içerisindeyim aksama testi yaparim sonra en kısa zamanda dr a inşallah
Düşükte pandemiden dolayi 7. Haftayı bekledim kalbi de duyarım diye duyamadan gitti

Amin kuzum bir an önce biter inşallah
Kötü bir durum ama yapacak bir şey yok canım. Bulantı bilekliği duymuştum ama faydası ne kadar bilmiyorum. Ya da çok kötüysen doktoruna ilaç yazdırabilirsin. 12. Haftaya doğru azalarak bitecek inşallah.
Daha iki hafta var doktora gitmeye ama bulantı bilekliğine bakayım Bi, belki işe yarar
Benim de öyle, burnum her kokuyu alıyor
Bişi yemeden sorun yok ama bişi yiyince midem bulanıyor ya
Benim iki türlü de bulanıyor, sinirden oturup ağlıyorum bazen
Canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, bebeğin de sende çok iyi ol

gercekten mi neden ki ciğer yiyenlerin bebeklerinde leke mi oluyormuş
canlı örnek benim annemde ciğerin yağına banmıs kardesim ve bende dayanamamıs ikimizinde bacağında leke var allahtan yüzümüzde cıkmadı. teyzem de cilek yemisti kuzenimin kolunda çilek lekesi var kırmızı 3 cm çapında.

Amin inşallah.
çok zor bu beklemeler bu korkular çok iyi biliyorum bu heyecanları. Bende ikinci bebeğimi isterken 2 kere kayıp yaşadım 3.denememde oldu. Çok zor günlerdi çok stresli. Ama şunu anladım stresi bırakınca her şey daha kolay oluyor. Her zaman hayırlısı diye dua ettim sonunda oldu. Bu gebeliğim süpriz oldu ama yine de aynı şeyler geliyor aklıma yenide yaşarmıyım diye hatta ihtimal bile vermiyorum içimden sürekli bir şey olacak gibi geliyor ama bakalım hayırlısı. Senin de artık testte çıkar varsa gebelik

Kızlar bugun 3. Gun kahverengi lekelenme devam ediyor doktora dun yazmıstım simdi cevap vermıs gebelık testini tekrarlıyalım gel demıs o kadar cok korkuyorum ki suan bısey oldu olucak diye Allahı bu korkuları kimseye yasatmasın

Çoğu zaman lekelenmeler normal oluyor. Çok arkadaşım var o şekilde olupta sağlıklı gebeliği devam eden. Stres en büyük düşman. Korku ve stres yapmamaya çalış güzel düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…