2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
canim orda keseyi isaretlediyse cizgo halinde olcu aldiysa kagidin bi yerinde yaziodu.gs miydi neydi adı tam hatirlamiom.gs: 9mm seklinde yada gs: 0,9cm seklinde.ama o gs miydi adi tam emin deilim
Bende d olarak göstermiş galiba o hem iç kese hem dış kese işaretli 1d: 1.35 cm 2d:0.48 cm diye heralde o boyutu diye düşünmustum

Bide bişey sorcam kızlar ben salı günü kalp atışını duydum ya önümüzdeki perşembe kontrol var kalp atışının heycanindan sormayı unuttum yine vajinal mi yoksa göbekten mi bakilcak artık diye sizler neler yaşadınız nasıl gelişti yeter artık vajinal bence ya

aynen canim.bazen 7 haftalik ama 5 haftalik dedi doktor vs. diyen oluo gec dolleme falan olabilio oyuzden hesaplama ise yario.yoksa hic onemli deil
Salı günü 5 buçuk 6 haftalık şu an dedi daha çok yeni diye tam bı hafta söyleyemedi bence o yüzden de her hafta cagiriyo galiba bakmak için

Ben de güvenmek istiyorum ama henüz iki defa görüştük ve bu tutumu beni biraz endişelendirdi açıkçası. Kimse sorsam tsh için sınır 2,5 diyor çünkü. Başka görüşler de alacağız

Merhaba Allah kısmet ederse inşallah bende Ekim annesi olacam.
Benim son regl tarihim 29 Aralık yumurtlama 19 20 Ocak çatlama 21 Ocak
30 Ocak evde gebelikle çift çizgi yine 30 Ocak da kan tahlili 16.9 la öğrendim normalde 2 Şubat regl tarihimi ben 3 Şubat'ta doktora gittim bir tane anne karnında kalbi duran meleğim var erken olduğunu biliyordum sadece önlem amaçlı gittim tabiki de kese görünmedi ilaçlarımı aldım en azından yine beta bakıldı 130 çıktı gayet normal düzenli artış olmuş denildi haftaya Perşembe tekrar gidecem büyük ihtimalle hem kese hem de kalp atışını duyarım diye düşünüyorum
7 haftalık olacak haftaya kısmetse insallahhh

15 gün sonra inşallah canm Rabbim hepimize sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun gebeliğiniz, benimde tarihler size yakın benim adet tarihim 1 ocak 18 inde çatlama oldu 30 unda kan testi yaptırmıştım 528 çıktı, bugün tam 6 haftalık oldu yarın doktora gideceğim inşallah keseyi görürüm

İnşallah benim 35 günde bir regl oluyordum ondan da biraz karışık aslında normalde 28 günde bir olurdum hiç sasmazdi bu ay 4. Ay oldu hep 35 oldu çok şükür sonucu güzel oldu

Kızlar ben hamileyken enfeksiyon sebebi ile vajina içini sirkeli su ile yıkadım hamile olduğumu bilmiyordum tahmini 3 4 haftalıkken. Bunun bebeğe zararı olur mu

Diğer sorun ise şu 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim o günden beri bende kahverengi kanama oluyor az az doktor yerlesme kanaması dedi. Hala geçmedi ikinci çocuğum olacak ilk çocuğum da böyle bisey olmamıştı

Bana da öyle dendi.bekliyorum bende

Ben de güvenmek istiyorum ama henüz iki defa görüştük ve bu tutumu beni biraz endişelendirdi açıkçası. Kimse sorsam tsh için sınır 2,5 diyor çünkü. Başka görüşler de alacağız
Endokrin uzmanı bir doçentle görüştüm. Değerimin çok yüksek olmadığını, diğer hormonlar olan serbest t4, anti tpo ve t3 le birlikte değerlendirdiğinde ilaca gerek olmadığını söyledi. Yani doktorum yanılmamış görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…