2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bu progeston dediğiniz şey ne ben kullanmıyorum ondan doktor sadece vitamin verdi içinde folik asit B12 falan var
Canım bazen düşük riskine karşı veriyor doktorlar onu. Lekelenme durumunda filan önlem amaçlı.
Bide bişey sorcam kızlar ben salı günü kalp atışını duydum ya önümüzdeki perşembe kontrol var kalp atışının heycanindan sormayı unuttum yine vajinal mi yoksa göbekten mi bakilcak artık diye sizler neler yaşadınız nasıl gelişti yeter artık vajinal bence ya 🤭
Canım heralde önce karından bakar, göremezse vajinal bakar bence. Hoş birşey değil vajinal ama işte en sağlıklı da ordan gözüküyor herşey 🙈
Merhaba Allah kısmet ederse inşallah bende Ekim annesi olacam.
Benim son regl tarihim 29 Aralık yumurtlama 19 20 Ocak çatlama 21 Ocak
30 Ocak evde gebelikle çift çizgi yine 30 Ocak da kan tahlili 16.9 la öğrendim normalde 2 Şubat regl tarihimi ben 3 Şubat'ta doktora gittim bir tane anne karnında kalbi duran meleğim var erken olduğunu biliyordum sadece önlem amaçlı gittim tabiki de kese görünmedi 😀 ilaçlarımı aldım en azından yine beta bakıldı 130 çıktı gayet normal düzenli artış olmuş denildi haftaya Perşembe tekrar gidecem büyük ihtimalle hem kese hem de kalp atışını duyarım diye düşünüyorum
7 haftalık olacak haftaya kısmetse insallahhh
Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün ilerlesin inşallah 🙏😍
Kızlar sivilce sorunu yaşayan var mı ne kullanmalım öneri cildim çok kuruydu fakat yağlandı sanırım o yüzden sivilceler çıkıyor 🙄🙄🙄
Ben varım canım :KK43: bende aynen sen gibi kuru ciltliyim ama son günlerde omuzlarımda, göğüs bölgemde, yüzümde filan minik minik çıkmaya başladı. Elimde durmuyor, gördüğümü sıkıyorum iz kalacak 🙈🤣
Diğer sorun ise şu 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim o günden beri bende kahverengi kanama oluyor az az doktor yerlesme kanaması dedi. Hala geçmedi ikinci çocuğum olacak ilk çocuğum da böyle bisey olmamıştı
Canım bazı kişilerde böyle kanamalar görülüyor. Daha sonra azalıp bitiyor ama senin bitmiyorsa eğer yine de önlem amaçlı doktoruna danış. Belki ona göre bir tedavi uygular.
Merhabalar hepinize hayırlı olsun arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar beni de listeye ekler misin? 29 yaşındayım 13 ocak son adetim beklenen doğum tarihi 20 ekim 2. çocuğum olacak inşallah.
Merhaba canım, hoşgeldin aramıza 🙏hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyüsün 🙏♥️bu gün yarın eklerim canım bilgisayara geçince, not aldım 🙏

Ben varım canım :KK43: bende aynen sen gibi kuru ciltliyim ama son günlerde omuzlarımda, göğüs bölgemde, yüzümde filan minik minik çıkmaya başladı. Elimde durmuyor, gördüğümü sıkıyorum iz kalacak 🙈🤣
Benim birde yüzümde 🙄 iz kalır diyorlar sıkarsan ama kocaman yani sıkmayacak gibi de değiller arkadaş millet güzelleşir ben çirkinleşiyorum😂😂😂😂🤣

Benim birde yüzümde 🙄 iz kalır diyorlar sıkarsan ama kocaman yani sıkmayacak gibi de değiller arkadaş millet güzelleşir ben çirkinleşiyorum😂😂😂😂🤣
Hahahaha kız bende öyleyim🤣aynaya bakıp hani ya ne zaman gelecek bu hamile güzelliği diyorum. Bir bakmışım sivilce çıkmış, uykusuzluktan gözlerimin altı morarmış 🤣

Hahahaha kız bende öyleyim🤣aynaya bakıp hani ya ne zaman gelecek bu hamile güzelliği diyorum. Bir bakmışım sivilce çıkmış, uykusuzluktan gözlerimin altı morarmış 🤣
Aynen morarmış göz altları sivilceler falan bir belirtiyide atlasak şaşarım yani 😂😂 sanırım son aylarda gelecek o güzellik bize

Bol su canım cildide güzelleştiriyormuş bebeğin kesesi içinde iyi geliyormuş araştırdım su içiyorum midem bulanıyor ama zorluyorum içiyorum sende bol bol su 🥤 tüket 🙏
Valla bu aralar öyle çok içiyorum ki canım. Aman bebeğe yarasın da cildim kötü olsa da olur. Sürekli su içiyorum, bulanıyor midem ama için yanıyor sanki. Gözüm hep su da :KK70:

Kızlar ben hamileyken enfeksiyon sebebi ile vajina içini sirkeli su ile yıkadım hamile olduğumu bilmiyordum tahmini 3 4 haftalıkken. Bunun bebeğe zararı olur mu
Hem rahim hem kese bebeği koruyor. Bence zararı olmaz ama yine de doktora danışmak gerekir tabi ki
Diğer sorun ise şu 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim o günden beri bende kahverengi kanama oluyor az az doktor yerlesme kanaması dedi. Hala geçmedi ikinci çocuğum olacak ilk çocuğum da böyle bisey olmamıştı
Benim de ilk çocukta olmamıştı ama bu sefer oldu. Doktorlar daha iyi bilir ama yine de takipte kalın. Dün benim doktorum da kırmızı olursa akıntın hemen haber ver dedi
ben de muayene olup geldim canlar son adete göre 6+3 doktor kese 6+1 ile uyumlu dedi keseyi gördü kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi
Hayırlı olsun canım vajinal baktı mı? Herkeste farklılaşıyor durum. Doktor ne dedi? Kalp atışını bir dahaki sefere gümbür gümbür duyarsınız umarım 🤗

ben de muayene olup geldim canlar son adete göre 6+3 doktor kese 6+1 ile uyumlu dedi keseyi gördü kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi
Embriyo gördü mü canım? Karından bakmış sanırım. Cihazın kalitesine, annenin vücuduna göre filan kalp atışını duymak gecikebiliyor. Diğer gidişinde duyarsın inşallah 🙏♥️

Herkese merhaba , 34 yaşındayım, sat 07.01.2021, 2.çocuk, 4 şubat hcg:31, 8 şubat hcg:390 çıkmıştı, bugun 5+1di karından ultrason ile kese görünmedi, 1 hafta sonra tekrar gidicem, aşılama ve tup bebek de dahil 2 yıl uğraş sonrası kendiliğinden olduğundan inşallah tutunur bebeğim, korkuyorum biraz

Bol su canım cildide güzelleştiriyormuş bebeğin kesesi içinde iyi geliyormuş araştırdım su içiyorum midem bulanıyor ama zorluyorum içiyorum sende bol bol su 🥤 tüket 🙏
3 lt diyo en az doktorum her gittiğimde ben 2 yi anca görüyorum 3 u nasıl geçeyim şu soğukta 😂 hadi yaz olsa da neyse midem bulaniyo artık sabahtan akşama kadar iç iç

Herkese merhaba , 34 yaşındayım, sat 07.01.2021, 2.çocuk, 4 şubat hcg:31, 8 şubat hcg:390 çıkmıştı, bugun 5+1di karından ultrason ile kese görünmedi, 1 hafta sonra tekrar gidicem, aşılama ve tup bebek de dahil 2 yıl uğraş sonrası kendiliğinden olduğundan inşallah tutunur bebeğim, korkuyorum biraz
Hiç korkma canım benim yeğenim 5 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile oldu düşmesin diye ne iğneler ne fitiller şimdi kendiliğinden hamile kaldı yengem ne iğne ne fitil Allah’a şükür neredeyse 20 haftalık olacak

Hiç korkma canım benim yeğenim 5 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile oldu düşmesin diye ne iğneler ne fitiller şimdi kendiliğinden hamile kaldı yengem ne iğne ne fitil Allah’a şükür neredeyse 20 haftalık olacak
Teşekkür ederim, son adet tarihinde hcg 31 çıkmıştı yani oldukça düşük, o yüzden geç döllenme olabileceğini düşünüyorum, 5+1de keseyi görememem normal sanırım, Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Teşekkür ederim, son adet tarihinde hcg 31 çıkmıştı yani oldukça düşük, o yüzden geç döllenme olabileceğini düşünüyorum, 5+1de keseyi görememem normal sanırım, Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Acele etme kuzum o zaman sabırlı ol Allah’ın izniyle kese de görünür kalp atışı da başlar

Kızlar birkaç gündür akşamları burda olamıyorum. Bulantı akşamları öyle bastırıyor ki sinirden ağladığım oluyor. Gece ne yapsam da rahat uyusam diye uğraşıyorum. Gece uykuları benim gibi bozulan var mı? Saçma sapan bölük bölük rüyalar görüyorum. Sık sık tuvalete çıkıyorum uyku da bölünüyor haliyle. Uykuda bozuldu iyice. 😔
Bende sürekli tuvaletteyim ilk aylarda böylemi olurdu ilk çocuğumda hiç böyle değildim bulantı flan yok ara ara belime çok ağrı giriyor ve bugün aşırı derecede çok uyudum ilk kez sanırım vücut ancak anladı hamile oldugumu

HCG değeri 3bin 3500 üzerinde olursa kesin gözükür diye okumuştum ama karın bölgesi yagliysa yine gözükmeye bilir benim 3835 di HCG iki gün sonra doktor alttan bakarak gördü

inşallah canım kızımın da 7. haftada başlamıştı hatta söylemişimdir boş gebelik diye kürtaja alınıyordum:olamaz:
Aman bazı doktorlara kalsak valla işimiz iş ya. Hemen en kötüyü söyleyip işi bitirme derdindeler. 😡
Merhabalar canım. Endişe etme, strese sokma kuzum kendini. Allahın izniyle bebeğin sana tutunur inşallah. Ayrıca 5+1de göremedim diye üzülme. Takvime göre 5+1 ama vücuda göre 1 hafta geriden geliyor. Adet süresini çıkardığımız da öyle oluyor. O yüzden 4+1 sayarsak kese henüz minicik olduğu için görünmemesi çok normal. Bir hafta sonra görürsün inşallah ♥️🙏
Bende sürekli tuvaletteyim ilk aylarda böylemi olurdu ilk çocuğumda hiç böyle değildim bulantı flan yok ara ara belime çok ağrı giriyor ve bugün aşırı derecede çok uyudum ilk kez sanırım vücut ancak anladı hamile oldugumu
Aman inşallah bulantın olmaz kuzum ya. Her vücudun hamileliğe adapte olması farklı oluyor demekki.

X