inşallah değildir öncelikle,Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler ben de dış gebelik yaşıyor olabilirmisim su an ya da kimyasal dış gebelik süreciniz nasildi yardıma çok ihtiyacım var sizi rahatsız etmeyecekse nasıl oldu nasıl sonlandı bahsedebilir misiniz lütfen ben çok korkuyorum da
Sağol canım, neden böyle dedi gerçekten anlamadım. Yani ben de her yerde 2,5 Altı olmalı diye okuyorum. Hacettepe tıp mezunu doktora da güvenmeyeceksek kimse güveneceğiz vallahi şaşırdımTabi ki doktorun daha iyi bilir canım, onların yanında bizim bildiklerimiz sayılmazama deneyimimi paylaşayım, benim önceki hamileliğimde değerim 2.5un üstündeydi. Doktorum 2.5 altı olması gerek demişti.
Sen doktoruna güveniyorsan dediğini yap ama yaklaşım farkı olabilir. Hangisinin en ideal olduğunu biz bilemeyiz. Ben de haftaya tahlil vereceğim, tsh yine yüksek çıkacak mı bakalım
Amin canım ben yaşamadım ama gebeliğimi öğrendiğimden beri o ilacı hergün fitil olarak kullanıyorum düşük önleyici bir ilaçtan korkma tamamen doğal ve düşüğü önlemek amaçlı verilen bir ilaç bebeğin de umarım seninle kalır canım yüreğini ferah tutmaya çalışkızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
günde 3 tane dedi doktorum kaç saatte bir almam gerekiyor acabaAmin canım ben yaşamadım ama gebeliğimi öğrendiğimden beri o ilacı hergün fitil olarak kullanıyorum düşük önleyici bir ilaçtan korkma tamamen doğal ve düşüğü önlemek amaçlı verilen bir ilaç bebeğin de umarım seninle kalır canım yüreğini ferah tutmaya çalış
Onu bir sor istersen şöyle ki sabah bir içip akşam 2 içenler de var sabah öğle akşam içenlerde var canım ben gece 1 fitil olarak atıyotçrum onu ama tamamen doğal bir hormon o ilaç gibi değil aslında genelde çok kafa yapan ilaç olduğu için akşam içilmesi tavsiye ediliyor ama sormanda fayda var doktoruna canımgünde 3 tane dedi doktorum kaç saatte bir almam gerekiyor acaba
Randevunuz ne zamandi caninminşallah canım sağolasın
Kullanan diğer arkadaşlar da yazarlar şimdi canım her dr farklı kullanım önerdiği için net bilgi yokgünde 3 tane dedi doktorum kaç saatte bir almam gerekiyor acaba
3te canımRandevunuz ne zamandi caninm
Haber ver mutlaka3te canım
Ben kendi doktoruma güveniyorum, kendisi ne derse öyle yapıyorum canım. Aradaki farkı bilmiyorum gerçekten. Haftaya perşembe randevum var. Kendi doktoruma soracağım senin için. En azından farklı bir yorum öğreniriz.Sağol canım, neden böyle dedi gerçekten anlamadım. Yani ben de her yerde 2,5 Altı olmalı diye okuyorum. Hacettepe tıp mezunu doktora da güvenmeyeceksek kimse güveneceğiz vallahi şaşırdım
Canım ben de progestan kullanmaya başladım. Benim akıntımı bayağı kesti. İnşallah senin bebeğin de sağlıklıdır. Bir sonraki randevunuz ne zaman? Belki o zamana kadar büyür ve kendini toparlar, moralini bozmamaya çalış.kızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
İnşallah canım kalp atışını da duysam ailelerimize de söylerim artıkHaber ver mutlaka
Bende 5+6 yım doktor daha küçük haftaya gel dedi dün akşam pembe kan geldi doktor normal korkma dedi. Ben progestan kullanıyorum zaten başından beridir. Sanırım bu günlerde normal bikaç kişide daha okumuştum bu durumukızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Sabah öğlen akşam fitil olarak alıyorum ben cnm.saatini kendin belirle. Bazen akşam yatmadan önce kullanıyorum ben.tuvalette dökülüyor ya.günde 3 tane dedi doktorum kaç saatte bir almam gerekiyor acaba
Sizinle aynı haftadayım tüp bebek benim de.belirti olarak bazen uyku bastırıyor ve koku hassasiyeti var. 2 gündür de mide bulantıları başladı. Tüp bebek sürecinden beri kullanmaya devam ettiğim fitil ve hap var ama bir kaç gün öncesine kadar göbekten düşük önleyici iğnem vardı bitti. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum kanımda pıhtılaşma var. İnş sağlıkla kese kalp atışı görürsünüz. Benim bugün dr randevum var .heyecanla bekliyorumKızlar hepinize sorularim var. Ben tup bebek yöntemiyle halime kaldım. Şu an 6+1 haftalık hesaplamama gore. Bu süreçte sadece bhcg sonuçlarımız doktoruma ilettim ve gebesin dedi. Henuz muayene olmadı. Yani keseyi gormedik daha.bazen bebegimi hissetmiyorum. Belirtilerim azalıyor ya da yok gibi. Bi de kullandığım hormon ilaclarindan mi kaynaklanıyor acaba belirtiler diyorum. Benimle ayni haftada olan arkadaşlar, sizlerin belirtileri ne alemde? Benimle ayni durumda olan var mi, merak ediyorum.
Yalnız değilsin ben de o durumdayım. Motivasyonu yüksek tutup bekleyip göreceğiz. İnş bu sefer kucağımıza sağlıkla alacağız. Ben 21 tane göbekten 3 tane kalçadan Progestan iğne oldum. Şuan sadece fitil yapıyorum.Yani bi de şöyle bi durum var. Bebegim sağlıksız olsaydı kalamam fln olurdu değil mi? Ama bi taraftan da progestan igne kullanıyorum.olumsuz bi durum varsa igne, dusugu engeller mi? Daha önceki gebeligimde keseyi görmüştüm ama kalp atışını duyamadigimdan bebegimi kaybetmiştim. Ayni durumu yasamaktan korkuyorum
Benim de yaklaşık bir haftadır belirtilerim azalarak bitti. (Göğüs ağrısı, kasık ağrısı, adet olacakmış hissi vs) şuanda hiçbir belirtim yok uyku mide bulantısı aşerme. Sadece çok sık acıkıyorum. Korkma gönlünü ferah tut birşey olmaz inşallah. Rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuştursun.Kızlar hepinize sorularim var. Ben tup bebek yöntemiyle halime kaldım. Şu an 6+1 haftalık hesaplamama gore. Bu süreçte sadece bhcg sonuçlarımız doktoruma ilettim ve gebesin dedi. Henuz muayene olmadı. Yani keseyi gormedik daha.bazen bebegimi hissetmiyorum. Belirtilerim azalıyor ya da yok gibi. Bi de kullandığım hormon ilaclarindan mi kaynaklanıyor acaba belirtiler diyorum. Benimle ayni haftada olan arkadaşlar, sizlerin belirtileri ne alemde? Benimle ayni durumda olan var mi, merak ediyorum.
Ahh ah deliksiz uyumayı özledim gerçekten.Bebeğim sanırım bunun formülüşöyle düşünün akşam yemeğimi yer yemez uyuyorum eşim diyr artık hayatım sohbet etmeyi özledim ama ben nafile sanırım ilaç beni böyle yaptı kızlar progestan biraz baş ağrısı yapıyor o yüzden uykuyu kaçış görüyorum sanırım ben de uyumamanın formulünü arıyorum
Canım bazı doktorlar ekranda kalp atışını görüyorsa dinletmiyormuş. Ya da iyice tam duyulsun diye sonraki haftalara bırakıyormuş. Sen içini ferah tut. İlacını düzenli kullan, bol bol dinlen canım. Bebeğin sağlıkla seninle olur inşallahkızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Canım belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi yoğunluğu da farklı oluyor. Bazılarının belirtileri git gide azalıp bitiyor. Bebeğin seninle olur inşallahKızlar hepinize sorularim var. Ben tup bebek yöntemiyle halime kaldım. Şu an 6+1 haftalık hesaplamama gore. Bu süreçte sadece bhcg sonuçlarımız doktoruma ilettim ve gebesin dedi. Henuz muayene olmadı. Yani keseyi gormedik daha.bazen bebegimi hissetmiyorum. Belirtilerim azalıyor ya da yok gibi. Bi de kullandığım hormon ilaclarindan mi kaynaklanıyor acaba belirtiler diyorum. Benimle ayni haftada olan arkadaşlar, sizlerin belirtileri ne alemde? Benimle ayni durumda olan var mi, merak ediyorum.