2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben bu TSH için iki özel hastanede iki ayrı dahiliye doktoruna gittim canım. Biri 5'e kadar ilaclik bir durum yok, dedi ve ilaç vermedi. Benim içime sinmeyince diğer doktora gittim. O da, değeri 2.5'a çekmemiz gerek dedi ve ilaç verdi. Senin değerin çok yüksek değil ama içine sibmediyse farklı bir doktordan da görüş alabilirsin.

Canım bu değerler nedir acaba ilk hamileleğimde bilmiyorum açıkcası henüz bu değerlerime bakılmadı ama kaçıncı haftada bakılıyor acaba dr danışmam mı lazım biraz aydınlatırmısın beni

Genel tahliller yapılıyor gebelikte canım. Bazı doktorlar kalp atışı duyduktan sonra istiyor, belki daha sana bakmamış olabilirler. Ama ben sağlık ocağına gebelik kaydını yaptirdigim için oradan hemen her şeye baktirdilar (kan ve idrar) TSH da hamilelikte yukselebilen bir hormon. Kontrol altına alınması gerekiyor ilaç ile.

Sen vajinal baktırdın o zaman benimkinde mi bir anormallik var dedim de az kalmış 1 marta kadar annesi dikkat ediyoruz dua ediyoruz ve nasipse göreceğiz bizde
yok canım karından baktı ultrason fotosunu koyamıyorum bir türlü ya ... inşallah canım ilk fırsaatta kalp atışını duyarız <3

Çok teşekkür ederim canım evet dr dedi şuan sana tahlil yapmayacağız kalp atışından sonra bütün tahlillrr yapılacak dedi onları kasdetti herhalde ben hiç sağlık ocağına gitmedim henüz

yok canım karından baktı ultrason fotosunu koyamıyorum bir türlü ya ... inşallah canım ilk fırsaatta kalp atışını duyarız <3
İnşallah duyarız canım ya cidden o kadar çok şey düşünüyorum kuruyorum ki eşim diyor bu kaygıları at kendine zarar o bizimle kalacak eminim buna diyor ama hamilelik stresiyle ben yinede düşünmeden edemiyorum şimdilik sakin kalıp bekleyelim bakalım

mol gebelik herhangi bir belirti vermismiydi 10. haftaya kadar.sanirim beta hcg hizli artiyormus.benim de 3 kat artiyor.endise etmiyo degilim
Normalden cok cok hizli arttı diyemem, ikiz gebelik olabilir diye düşünüldü başta sonra tek bebek görüldü ama ultrason gelişimi anormaldi, 10. Haftada kontrol e gittiğimde hem kalp atışının olmaması hemde anormal gelişimden ötürü direkt kürtaj dendi, patolojik araştırma vs yapıldı, seneyi doldurduktan sonra da hamdolsun sağlıklı bir hamilelik geçirdim.

Kendiniz adına da endişe etmeyin ikiz olabilme ihtimali de olabilir, saat farki vs de etkileyebilir, doktorunuz ultrason a göre yönlendirme yapacaktır, sakin evham edip boşuna üzmeyin kendinizi aksine bu günler tekrarı olmayan günler tadını çıkarın:)

tesekkurler canim....benim 3 kat artiyor ayni saatte.ama sitede arastirdim 4 kat artip bile saglikli dogum yapanlari gordum baya rahatlatti.yarin gorucez kesemizi hayirlisiyla

Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler ben de dış gebelik yaşıyor olabilirmisim su an ya da kimyasal dış gebelik süreciniz nasildi yardıma çok ihtiyacım var sizi rahatsız etmeyecekse nasıl oldu nasıl sonlandı bahsedebilir misiniz lütfen ben çok korkuyorum da

Bende göğüs hassasiyeti azaldı ama uykusuzluk ve bulantı çok fazla. Uyuyorum geceleri ama çok bölünüyor uykum ve hiç dinlenemiyorum.
Ben canım öyle garip rüyalar görüyorum ki sanırsın film ya
Aynen öyle saçma sapan şeyler, alakasız şeyler görüyorum o da huzursuz ediyor.
Ben ayva, beyaz leblebi, kraker ve çiğ badem tüketiyorum. Hepsinden azar azar yiyorum. Biraz hafifletiyor ama hâlâ normal yaşama adapte olmakta zorluk çekiyorum.
Bende aksine ölü gibi uyuyorum ve şöyle bir şey alarmı dahi duymuyorum işe geç kalıyorumki uykum çok hafiftir sersem gibiyim ya bende uykumu açmanın derdindeyim
Uyku formülünü bize de ver lütfeeen

Uyku formülünü bize de ver lütfeeen
Bebeğim sanırım bunun formülü şöyle düşünün akşam yemeğimi yer yemez uyuyorum eşim diyr artık hayatım sohbet etmeyi özledim ama ben nafile sanırım ilaç beni böyle yaptı kızlar progestan biraz baş ağrısı yapıyor o yüzden uykuyu kaçış görüyorum sanırım ben de uyumamanın formulünü arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…