inşallah değildir öncelikle,Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler ben de dış gebelik yaşıyor olabilirmisim su an ya da kimyasal dış gebelik süreciniz nasildi yardıma çok ihtiyacım var sizi rahatsız etmeyecekse nasıl oldu nasıl sonlandı bahsedebilir misiniz lütfen ben çok korkuyorum da
geçen sene temmuz ayındaydı ilk hcg 1.gün-289 - 3. gün 537-4. gün 787 oldu ama benim ilk günden itibaren hep sol kasıgımda agrı ve ufak tefek kanamalarım oluyodu... hcg 787 çıktıgı gün regl kanaması gibi geldi ben tamamen gitti diye düşündüm bebek... o gün 787 çıktı ben yine hala ümitliyim dr 2 günde bir hcg bakıyordu bir sonraki gittiğimde 100 e düştü vajinal muayene yapıldı dr dış gebelik oldugunu söyledi... 100 olan hcg 250 oldu kürtaj yaptık... kürtajdan 2 gün sora 365 oldu 240 oldu bir türlü istenilen düzeyde düşmedi bir iğne var kemoterapi tedavisinde kullanılan o iğneden yapıldı hücreleri öldürmek için.iğneden sonra yaklaşık 3 haftada sıfırlandı... şimdi yazarken bile çok kötü oldum o dönem çok zordu ama benim böyle zor geçti diye herkeste aynı olmuyor kimisi regl kanaması şeklinde atıyor umarım dış gebelik değildir eğer öyleyse bile benim gibi olmaz... o bahsettiğim iğneden sonra 6 ay bebek yasaktı şükür 7 . ayda gebe kaldım keseyi dün gördüm şimdi kalp atışı için dua ediyorum... sana dua edeceğim inşallah dış gebelik değildir ama olursa da nolur kendini çok üzme