2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler ben de dış gebelik yaşıyor olabilirmisim su an ya da kimyasal dış gebelik süreciniz nasildi yardıma çok ihtiyacım var sizi rahatsız etmeyecekse nasıl oldu nasıl sonlandı bahsedebilir misiniz lütfen ben çok korkuyorum da
inşallah değildir öncelikle,
geçen sene temmuz ayındaydı ilk hcg 1.gün-289 - 3. gün 537-4. gün 787 oldu ama benim ilk günden itibaren hep sol kasıgımda agrı ve ufak tefek kanamalarım oluyodu... hcg 787 çıktıgı gün regl kanaması gibi geldi ben tamamen gitti diye düşündüm bebek... o gün 787 çıktı ben yine hala ümitliyim dr 2 günde bir hcg bakıyordu bir sonraki gittiğimde 100 e düştü vajinal muayene yapıldı dr dış gebelik oldugunu söyledi... 100 olan hcg 250 oldu kürtaj yaptık... kürtajdan 2 gün sora 365 oldu 240 oldu bir türlü istenilen düzeyde düşmedi bir iğne var kemoterapi tedavisinde kullanılan o iğneden yapıldı hücreleri öldürmek için.iğneden sonra yaklaşık 3 haftada sıfırlandı... şimdi yazarken bile çok kötü oldum o dönem çok zordu ama benim böyle zor geçti diye herkeste aynı olmuyor kimisi regl kanaması şeklinde atıyor umarım dış gebelik değildir eğer öyleyse bile benim gibi olmaz... o bahsettiğim iğneden sonra 6 ay bebek yasaktı şükür 7 . ayda gebe kaldım keseyi dün gördüm şimdi kalp atışı için dua ediyorum... sana dua edeceğim inşallah dış gebelik değildir ama olursa da nolur kendini çok üzme :dua:

Tabi ki doktorun daha iyi bilir canım, onların yanında bizim bildiklerimiz sayılmaz 🙈🙈 ama deneyimimi paylaşayım, benim önceki hamileliğimde değerim 2.5un üstündeydi. Doktorum 2.5 altı olması gerek demişti.
Sen doktoruna güveniyorsan dediğini yap ama yaklaşım farkı olabilir. Hangisinin en ideal olduğunu biz bilemeyiz. Ben de haftaya tahlil vereceğim, tsh yine yüksek çıkacak mı bakalım
Sağol canım, neden böyle dedi gerçekten anlamadım. Yani ben de her yerde 2,5 Altı olmalı diye okuyorum. Hacettepe tıp mezunu doktora da güvenmeyeceksek kimse güveneceğiz vallahi şaşırdım 🙁

kızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..

kızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Amin canım ben yaşamadım ama gebeliğimi öğrendiğimden beri o ilacı hergün fitil olarak kullanıyorum düşük önleyici bir ilaçtan korkma tamamen doğal ve düşüğü önlemek amaçlı verilen bir ilaç bebeğin de umarım seninle kalır canım yüreğini ferah tutmaya çalış

Amin canım ben yaşamadım ama gebeliğimi öğrendiğimden beri o ilacı hergün fitil olarak kullanıyorum düşük önleyici bir ilaçtan korkma tamamen doğal ve düşüğü önlemek amaçlı verilen bir ilaç bebeğin de umarım seninle kalır canım yüreğini ferah tutmaya çalış
günde 3 tane dedi doktorum kaç saatte bir almam gerekiyor acaba

günde 3 tane dedi doktorum kaç saatte bir almam gerekiyor acaba
Onu bir sor istersen şöyle ki sabah bir içip akşam 2 içenler de var sabah öğle akşam içenlerde var canım ben gece 1 fitil olarak atıyotçrum onu ama tamamen doğal bir hormon o ilaç gibi değil aslında genelde çok kafa yapan ilaç olduğu için akşam içilmesi tavsiye ediliyor ama sormanda fayda var doktoruna canım🙏🙏

Sağol canım, neden böyle dedi gerçekten anlamadım. Yani ben de her yerde 2,5 Altı olmalı diye okuyorum. Hacettepe tıp mezunu doktora da güvenmeyeceksek kimse güveneceğiz vallahi şaşırdım 🙁
Ben kendi doktoruma güveniyorum, kendisi ne derse öyle yapıyorum canım. Aradaki farkı bilmiyorum gerçekten. Haftaya perşembe randevum var. Kendi doktoruma soracağım senin için. En azından farklı bir yorum öğreniriz.
Canım ben de progestan kullanmaya başladım. Benim akıntımı bayağı kesti. İnşallah senin bebeğin de sağlıklıdır. Bir sonraki randevunuz ne zaman? Belki o zamana kadar büyür ve kendini toparlar, moralini bozmamaya çalış.

Bende 5+6 yım doktor daha küçük haftaya gel dedi dün akşam pembe kan geldi doktor normal korkma dedi. Ben progestan kullanıyorum zaten başından beridir. Sanırım bu günlerde normal bikaç kişide daha okumuştum bu durumu

Kızlar hepinize sorularim var. Ben tup bebek yöntemiyle halime kaldım. Şu an 6+1 haftalık hesaplamama gore. Bu süreçte sadece bhcg sonuçlarımız doktoruma ilettim ve gebesin dedi. Henuz muayene olmadı. Yani keseyi gormedik daha.bazen bebegimi hissetmiyorum. Belirtilerim azalıyor ya da yok gibi. Bi de kullandığım hormon ilaclarindan mi kaynaklanıyor acaba belirtiler diyorum. Benimle ayni haftada olan arkadaşlar, sizlerin belirtileri ne alemde? Benimle ayni durumda olan var mi, merak ediyorum.

Yani bi de şöyle bi durum var. Bebegim sağlıksız olsaydı kalamam fln olurdu değil mi? Ama bi taraftan da progestan igne kullanıyorum.olumsuz bi durum varsa igne, dusugu engeller mi? Daha önceki gebeligimde keseyi görmüştüm ama kalp atışını duyamadigimdan bebegimi kaybetmiştim. Ayni durumu yasamaktan korkuyorum

Kızlar hepinize sorularim var. Ben tup bebek yöntemiyle halime kaldım. Şu an 6+1 haftalık hesaplamama gore. Bu süreçte sadece bhcg sonuçlarımız doktoruma ilettim ve gebesin dedi. Henuz muayene olmadı. Yani keseyi gormedik daha.bazen bebegimi hissetmiyorum. Belirtilerim azalıyor ya da yok gibi. Bi de kullandığım hormon ilaclarindan mi kaynaklanıyor acaba belirtiler diyorum. Benimle ayni haftada olan arkadaşlar, sizlerin belirtileri ne alemde? Benimle ayni durumda olan var mi, merak ediyorum.
Sizinle aynı haftadayım tüp bebek benim de.belirti olarak bazen uyku bastırıyor ve koku hassasiyeti var. 2 gündür de mide bulantıları başladı. Tüp bebek sürecinden beri kullanmaya devam ettiğim fitil ve hap var ama bir kaç gün öncesine kadar göbekten düşük önleyici iğnem vardı bitti. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum kanımda pıhtılaşma var. İnş sağlıkla kese kalp atışı görürsünüz. Benim bugün dr randevum var .heyecanla bekliyorum 🧿

Yani bi de şöyle bi durum var. Bebegim sağlıksız olsaydı kalamam fln olurdu değil mi? Ama bi taraftan da progestan igne kullanıyorum.olumsuz bi durum varsa igne, dusugu engeller mi? Daha önceki gebeligimde keseyi görmüştüm ama kalp atışını duyamadigimdan bebegimi kaybetmiştim. Ayni durumu yasamaktan korkuyorum
Yalnız değilsin ben de o durumdayım. Motivasyonu yüksek tutup bekleyip göreceğiz. İnş bu sefer kucağımıza sağlıkla alacağız. Ben 21 tane göbekten 3 tane kalçadan Progestan iğne oldum. Şuan sadece fitil yapıyorum.

Benim de yaklaşık bir haftadır belirtilerim azalarak bitti. (Göğüs ağrısı, kasık ağrısı, adet olacakmış hissi vs) şuanda hiçbir belirtim yok uyku mide bulantısı aşerme. Sadece çok sık acıkıyorum. Korkma gönlünü ferah tut birşey olmaz inşallah. Rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuştursun.

Bebeğim sanırım bunun formülü 😂şöyle düşünün akşam yemeğimi yer yemez uyuyorum eşim diyr artık hayatım sohbet etmeyi özledim 🤣🤣ama ben nafile sanırım ilaç beni böyle yaptı kızlar progestan biraz baş ağrısı yapıyor o yüzden uykuyu kaçış görüyorum sanırım ben de uyumamanın formulünü arıyorum 😂
Ahh ah deliksiz uyumayı özledim gerçekten. 😂Bulantıyla uyumaya da alıştım, ama huzurlu bir uyku değil işte 🤣
Canım bazı doktorlar ekranda kalp atışını görüyorsa dinletmiyormuş. Ya da iyice tam duyulsun diye sonraki haftalara bırakıyormuş. Sen içini ferah tut. İlacını düzenli kullan, bol bol dinlen canım. Bebeğin sağlıkla seninle olur inşallah 🙏♥️
Canım belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi yoğunluğu da farklı oluyor. Bazılarının belirtileri git gide azalıp bitiyor. Bebeğin seninle olur inşallah ♥️🙏

X