- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.766
ben kanda ogrendigim andan itibaren hic icmedim.aklima bile gelmiyor o andan itibaren.ben yaptim sizde yapabilirsinizKızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Merhaba Benide listeye eklermisiniz ? 2. Gebeliğim sat 24 aralık tahmini doğum 1 ekimHahahaha kız bende öyleyimaynaya bakıp hani ya ne zaman gelecek bu hamile güzelliği diyorum. Bir bakmışım sivilce çıkmış, uykusuzluktan gözlerimin altı morarmış
gorsterirse kendini 12.haftada ogreneni gordum ben canim.bazen sakliolar kendilerini.sonrada gorunebiliyor.hayirli olsun saglikla buyusun insallah:)Bügün doktor randevum vardı. 7 haftalık kalp atışını duyduk . 11-14 haftalar arası ikili test için çağırdı. Zeka geriliği olup olmadığını anlamak için yapılan bir testmiş. Bu testle cinsiyette anlaşılır mı acaba
Yok canım O testle anlaşılmaz da 11-14 Hafta cinsiyet için çok erken gibi ama bazı doktorlar tahmin yürütüyorlar zaten olasılık %50Bügün doktor randevum vardı. 7 haftalık kalp atışını duyduk . 11-14 haftalar arası ikili test için çağırdı. Zeka geriliği olup olmadığını anlamak için yapılan bir testmiş. Bu testle cinsiyette anlaşılır mı acaba
İdrar testinde öğrendiğim gün içmedim ama ertesi gün çok gergindim bir tane içtim daha sonra kanda hcg görünce bir daha içmedim ve şuan çok tiskindim. Biri içip yanımdan gecse içim kalkıyor.Kızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Her doktor farklı bi değeri baz alıyor sanrım.. bana da dr 3.13 için normal biri için bu değer normal ama hamilelikte 2.5 altı olmalı demişti.. Dahiliye ye her ay kan verip kontrole gidiyordum ayrıca..Ben bu TSH için iki özel hastanede iki ayrı dahiliye doktoruna gittim canım. Biri 5'e kadar ilaclik bir durum yok, dedi ve ilaç vermedi. Benim içime sinmeyince diğer doktora gittim. O da, değeri 2.5'a çekmemiz gerek dedi ve ilaç verdi. Senin değerin çok yüksek değil ama içine sibmediyse farklı bir doktordan da görüş alabilirsin.
Bende iciyorum ama öğrendigimde beri en dusuk nikotinli olani aldim simdi digerini icemiyorum cok sukur bunuda birakmaya çalışıyorum insallah en kisa zamanda bizde tiksiniriz hic icmeyizKızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
İlk hamileliğimde 12.haftada erkek dendi doğru çıkrk. 2.cide 7.haftada erkek dedi dr kalp atışına göre çok şaşırdım inanmadım içimden hatta ama oda doğru çıktı.Bügün doktor randevum vardı. 7 haftalık kalp atışını duyduk . 11-14 haftalar arası ikili test için çağırdı. Zeka geriliği olup olmadığını anlamak için yapılan bir testmiş. Bu testle cinsiyette anlaşılır mı acaba
Amin inşgorsterirse kendini 12.haftada ogreneni gordum ben canim.bazen sakliolar kendilerini.sonrada gorunebiliyor.hayirli olsun saglikla buyusun insallah:)
Aklima bir anım geldiBügün doktor randevum vardı. 7 haftalık kalp atışını duyduk . 11-14 haftalar arası ikili test için çağırdı. Zeka geriliği olup olmadığını anlamak için yapılan bir testmiş. Bu testle cinsiyette anlaşılır mı acaba
Ben de kendime söz vermiştim hamile kalınca bırakıcam diye, betayı öğrendik bıraktım, daha da çok şükür hiç içmedim. Aklıma da gelmiyor artık şartladım kendimiKızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Ben arada içiyordum artık içmiyorum. Arkadaşım azalta azalta gitti en son 6 aylık hamileyken bıraktı. Keşke hemen bıraksanız ama bu sigara da kendini bırakmaya şartladıkça daha çok istetiyor. O yüzden strese girerek değil, belki bir anda, belki azaltarak bırakacağınıza inanın. Umarım kısa zamanda başarılı olursunuz.Kızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Ben de oğlumu 12 haftalıkken öğrendim. Normalde 14 gibi öğreniliyor diye biliyorum. Doktor doğru açıyı bulursa cinsiyeti görebilir ama özellikle bakmazsa belli olmayabilir de.Bügün doktor randevum vardı. 7 haftalık kalp atışını duyduk . 11-14 haftalar arası ikili test için çağırdı. Zeka geriliği olup olmadığını anlamak için yapılan bir testmiş. Bu testle cinsiyette anlaşılır mı acaba
Hayırlı olsun canımMerhaba Benide listeye eklermisiniz ? 2. Gebeliğim sat 24 aralık tahmini doğum 1 ekim
12.haftalarda gören var canım. Senin minik nazlı çıkmazsa bir tahminde bulunur belki doktorBügün doktor randevum vardı. 7 haftalık kalp atışını duyduk . 11-14 haftalar arası ikili test için çağırdı. Zeka geriliği olup olmadığını anlamak için yapılan bir testmiş. Bu testle cinsiyette anlaşılır mı acaba
Çocuğunuzda olusabilesecek gelişim bozukluklarını düşünün , bebeğe nasıl zararlar verdiğinin videoları var izlerseniz içemezsiniz bir dahaKızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Doktorlar pek anlam yüklemiyor galiba ama bir sorun bence de merak ettim ben de.Keseyi gördük bu pazartesi ama sonrasında mide bulantısı kesildi acaba yarın doktora mi sorsam?