Bence aiizn sonuncuda düzene girmiş ama 48 saatte bir aynı merkezde aynı saate yaptırsanız ve %60 yükselme varsa sağlıklı gebelik sayılır. Ki bence istikrarlı yükseliyor ilk tahlilinizde 48 saatte bir %60 artış var. Sonra daha hızlı yükselmişBen bugün yine kan verdim biraz düşük diye konuşmuştuk en son burda.
ilk 167
İkinci 4 gun sonra 438
Üçüncüsü 3 gun sonra 1186
Sizce ilerlemem nasıl.
Kese kalp atışı falan aldınız mıbenim de mide bulantim kesildi korkuyorum
Benim de bir iki kere su gibi akıntım oldu. Çok üstünde durmuyorum önemli gibi gelmediEvet canim benimde oluyor akıntım ama normal mi bilmiyorum. Bilen var mı ?
Arkadaşlar benim tsh değerim 3,19 ama doktor ilaç vermedi. Özellikle sordum, kendisi iyi bir özel hastanede uzman doktor, biz 4’lü rakamlarda olmadıkça ilaç vermiyoruz dedi. Şimdi sizden bunları okuyunca kafam karıştıBen yapıyorum. Bir önceki gebeliğimde 8. Haftada 4,0 tü bu sefer 7. Haftada 3,55 çıktı. Aynı şekilde eutryox kullanmaya başladım. 25liği ikiye bölüp pazar hariç her gün içmiştim. Şimdi yine öyle yapıyorum.
Tabi ki doktorun daha iyi bilir canım, onların yanında bizim bildiklerimiz sayılmazArkadaşlar benim tsh değerim 3,19 ama doktor ilaç vermedi. Özellikle sordum, kendisi iyi bir özel hastanede uzman doktor, biz 4’lü rakamlarda olmadıkça ilaç vermiyoruz dedi. Şimdi sizden bunları okuyunca kafam karıştı
İnternette 5 6 haftada yazıyor birde kese 8 10 ml olduğunda gözükür diye yazıyor duKızlar yolk kesesi falan ne zaman oluşuyor
Keseyi gördük bu pazartesi ama sonrasında mide bulantısı kesildi acaba yarın doktora mi sorsam?Kese kalp atışı falan aldınız mı
Ben vurdurdum önlem amaçlı hafta da bir kez vuruldum.toplamda üç tane.Dr a güveninProluton depot vurdurun acilde demiş dr daha hiç bir şey görmeden etmeden kahverengi akintim var dedim napayım sizce kızlar? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben de erkek senesi diye duymuştumBu sene kız senesiymis galiba kizlar çok inanmam böyle şeylere ama
gördüm keseyi kızlar bende dün yazamadım biraz ağlamalı geçti , daha önce dış gebelik geçirince hoca keseyi gördüm dedi ben ağlamaya başladım :)) şuan olması gerektiği gibi dedi 1 marta randevu verdi kalp atışı için kese var ama bebek için henüz çok erken dedi boş gebelik diye bir riskde var bunu bilin çok duyurmayın ,umarım olmaz ama söylemem gerekiyor dedi. 1 martta bebeği görmek ve kalp atışı duymak için dua ediyorum simdi de...inşallah herkesin sağlıkla ilerler süreciBugün saar 5 de dr randövüsü olan arkadaş haydi güzel haberini bekliyoruzay böyle takip etmek de çok heycan verici
Valla hastaneler bile tıklım tıklım bende gitmeye çekiniyorum.İnşallah canım kızımın duyulmamıştı tabi her gebelik Farklı bakalım inşallah canım şu pandemi sürecinde çok sık gitmek istemiyorum aslında hastaneye
İnşallah kalp atışı da duyulur yakında canım
Canım bence 2 hafta sonra git, hem iyice büyümüş olur hemde kalp atışı için daha garanti olur.Amin inşallah. Hayatimda bugün ki yaşadığım stresi yasamadim ben. Cok korktum büyümemiş diyecek diye.. Şükür bugüne. Simdi sizce 2 hafta sonra mi gitmeliyim yoksa haftaya mi?
Bende yoga meditasyon falan başlamam lazım, stres beni bitirecek yoksaHaha valla ya hayır pek kullanmayı da bilmiyorum burayıbakıyorum duruyorum kim nereye yazmış diye kesinlikle kızlar güzel mesaj verelim evrene strese son valla yoruyor stres sakin kalalım ya yoga yapıcam ben
Canım sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahBu arada biz de bugün 6+2de vajinal yolla keseyi gördük ve kalp atışını duyduk.
Doktor doğrudan vajinal baktı çünkü 5-6 gündür kahverengi akıntı vardı. Doktor kanama alanı var dedi, düşük iğnesi ve progestan fitil verdi. Haftaya perşembe yine çağırdı. İnşallah her şey yolundaysa kan tahlillerini yapacağız.
Sen bensin resmen yaBenim de iki gün kasık ağrım oldu, bugün yok. Kaşık ağrım varken 'bir sorun mu var acaba?' diye endiselenmistim. Şimdi de 'neden agrimiyor?' diye endişelenmeye başladım.
Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebeğinMerhabalarKedilervekitaplar
24 yaşındayım
sat 11 ocak
ilk gebelik
tahmini doğum tarihi hesaplamaları 18 ekim gösteriyor..
henüz kese görmedim sağlıkla keseleri kalp atışlarını görürüz inşallah hepimiz
Bende senle aynı tarihte başladı kuzum bulantı. Bazen öyle çok oluyor ki sinirden oturup ağlıyorum. Doya doya tiksinmeden yemek yemeyi özledim. Ben beyaz leblebi, çiğ badem, çubuk kraker ve ayva tüketiyorum şu sıralar. Hafifletir gibi oluyor, deneyebilirsin canım. Birde zencefil çayı içenler varmış bulantı için. Ben direk çayını içmekten çekindim ama su matarama taze zencefil den birkaç küp şeker büyüklüğünde atıp aromalı su yapıp gün içinde onu tüketmeyi düşünüyorum bakalım. Faydalı olur inşallah.5+6 yım ve midem feci durumda. Aşırı bulantım başladı iki gündür. Çok zor geçicek belli. doğumdan korkmuyorum bulantıdan korkmuyorum kadar
Canım çok sevindim, Allaha şükür duymuşsın kalp atışlarınıgördüm keseyi kızlar bende dün yazamadım biraz ağlamalı geçti , daha önce dış gebelik geçirince hoca keseyi gördüm dedi ben ağlamaya başladım :)) şuan olması gerektiği gibi dedi 1 marta randevu verdi kalp atışı için kese var ama bebek için henüz çok erken dedi boş gebelik diye bir riskde var bunu bilin çok duyurmayın ,umarım olmaz ama söylemem gerekiyor dedi. 1 martta bebeği görmek ve kalp atışı duymak için dua ediyorum simdi de...inşallah herkesin sağlıkla ilerler süreci
benim haftam senden küçük canim ama bende uyku sorunu yasiyorum.bulantim hic yok sadece goguslerim agriyor ovulasyondan beri okadar.birde uykusuzluk cekiyorum gunduz uyuyamiyorum.geceleri birden uyuyorum sabah olmustur gibi geliyor bi bakiorum saat 3...en fazla 2 saat uyumusum.sonrasida cok bolük bölük uykular.Kızlar birkaç gündür akşamları burda olamıyorum. Bulantı akşamları öyle bastırıyor ki sinirden ağladığım oluyor. Gece ne yapsam da rahat uyusam diye uğraşıyorum. Gece uykuları benim gibi bozulan var mı? Saçma sapan bölük bölük rüyalar görüyorum. Sık sık tuvalete çıkıyorum uyku da bölünüyor haliyle. Uykuda bozuldu iyice.
Ben canım öyle garip rüyalar görüyorum ki sanırsın film yaKızlar birkaç gündür akşamları burda olamıyorum. Bulantı akşamları öyle bastırıyor ki sinirden ağladığım oluyor. Gece ne yapsam da rahat uyusam diye uğraşıyorum. Gece uykuları benim gibi bozulan var mı? Saçma sapan bölük bölük rüyalar görüyorum. Sık sık tuvalete çıkıyorum uyku da bölünüyor haliyle. Uykuda bozuldu iyice.
Kızlar birkaç gündür akşamları burda olamıyorum. Bulantı akşamları öyle bastırıyor ki sinirden ağladığım oluyor. Gece ne yapsam da rahat uyusam diye uğraşıyorum. Gece uykuları benim gibi bozulan var mı? Saçma sapan bölük bölük rüyalar görüyorum. Sık sık tuvalete çıkıyorum uyku da bölünüyor haliyle. Uykuda bozuldu iyice.
Canım çok sevindim dün bende keseyi minik de görsem en azından dış gebelik değil dedi ya dr dünyalar benim oldu haftaya kese takibi için tekrar gideceğim senin adına çok sevindim canımgördüm keseyi kızlar bende dün yazamadım biraz ağlamalı geçti , daha önce dış gebelik geçirince hoca keseyi gördüm dedi ben ağlamaya başladım :)) şuan olması gerektiği gibi dedi 1 marta randevu verdi kalp atışı için kese var ama bebek için henüz çok erken dedi boş gebelik diye bir riskde var bunu bilin çok duyurmayın ,umarım olmaz ama söylemem gerekiyor dedi. 1 martta bebeği görmek ve kalp atışı duymak için dua ediyorum simdi de...inşallah herkesin sağlıkla ilerler süreci
Bende aksine ölü gibi uyuyorum ve şöyle bir şey alarmı dahi duymuyorum işe geç kalıyorumKızlar birkaç gündür akşamları burda olamıyorum. Bulantı akşamları öyle bastırıyor ki sinirden ağladığım oluyor. Gece ne yapsam da rahat uyusam diye uğraşıyorum. Gece uykuları benim gibi bozulan var mı? Saçma sapan bölük bölük rüyalar görüyorum. Sık sık tuvalete çıkıyorum uyku da bölünüyor haliyle. Uykuda bozuldu iyice.
0,86 cm yazıyor birde 5w4d yazıyordu ama uygulamada 4+6 gözüküyordu... heyecandan soramadım doktora artık 1 martta gidince sorarız ne kadarlık olduğunu...Canım çok sevindim dün bende keseyi minik de görsem en azından dış gebelik değil dedi ya dr dünyalar benim oldu haftaya kese takibi için tekrar gideceğim senin adına çok sevindim canımsağlıkla kalp atışlarını da duyalım kese kaç mm çıktı senin
Sen vajinal baktırdın o zaman benimkinde mi bir anormallik var dedim de az kalmış 1 marta kadar annesi dikkat ediyoruz dua ediyoruz ve nasipse göreceğiz bizde0,86 cm yazıyor birde 5w4d yazıyordu ama uygulamada 4+6 gözüküyordu... heyecandan soramadım doktora artık 1 martta gidince sorarız ne kadarlık olduğunu...