Ilk gebeliğim düşük le sonuçlandı 2. Mol gebelik dendi 10. Haftada kalbi durması üzerine alındı 3. De kızım doğdu hamdolsun 4. Gebeliğim kimyasaldi arkasından bir kızım daha oldu cok şükür. Rahim kendini yeniliyor bir yaşanan bir sonrakine etki etmiyor cancağızımCok yıpratıcı bir süreç oldu benim için çok korkuyorum kendiliğinden düşse keske sizin de boyle miydi değerleriniz önce yükselip sonra azalmış miydi su an nasılsınız sağlıklı bi gebelik oldu mu sonrasında
mol gebelik herhangi bir belirti vermismiydi 10. haftaya kadar.sanirim beta hcg hizli artiyormus.benim de 3 kat artiyor.endise etmiyo degilimIlk gebeliğim düşük le sonuçlandı 2. Mol gebelik dendi 10. Haftada kalbi durması üzerine alındı 3. De kızım doğdu hamdolsun 4. Gebeliğim kimyasaldi arkasından bir kızım daha oldu cok şükür. Rahim kendini yeniliyor bir yaşanan bir sonrakine etki etmiyor cancağızım
Korkma canım oraya bağlama belki de ikizdirmol gebelik herhangi bir belirti vermismiydi 10. haftaya kadar.sanirim beta hcg hizli artiyormus.benim de 3 kat artiyor.endise etmiyo degilim
Canim endişe etme benim bu 2. Gebeligim 4.5 yaşında kızım var ayni haftalarda kahverengi kirmizi her iki türlü arka arkaya kanamam oldu avuc ici kadar kanamalar.3.aya kadar kesede kanama alanı devam etti.düşük iğnesi oldum ve progestan kullandim.cok şükür her sey yolunda gitmişti yersiz telaş yapma olabiliyorBu arada biz de bugün 6+2de vajinal yolla keseyi gördük ve kalp atışını duyduk.
Doktor doğrudan vajinal baktı çünkü 5-6 gündür kahverengi akıntı vardı. Doktor kanama alanı var dedi, düşük iğnesi ve progestan fitil verdi. Haftaya perşembe yine çağırdı. İnşallah her şey yolundaysa kan tahlillerini yapacağız.
benim de mide bulantim kesildi korkuyorumArkadaşlar merhaba, bu sabah kalktığımda şişkinliğim ve mide bulantım bir hayli azalmıştı. Tabii ki hafif bir endişe oluştu bende. Böyle bir durum yaşamış olanınız var mı acaba?
insallah canim.2 kayiptan sonra insan herseyden tedirgin oluyor kafaya takiyor.cumartesi keseyi goreyim insallah cok rahatlicamKorkma canım oraya bağlama belki de ikizdir
İnşallah canım inşallahinsallah canim.2 kayiptan sonra insan herseyden tedirgin oluyor kafaya takiyor.cumartesi keseyi goreyim insallah cok rahatlicam
Çok teşekkür ederim. İnşallah bebeğim sağlıkla büyümeye devam edecekCanim endişe etme benim bu 2. Gebeligim 4.5 yaşında kızım var ayni haftalarda kahverengi kirmizi her iki türlü arka arkaya kanamam oldu avuc ici kadar kanamalar.3.aya kadar kesede kanama alanı devam etti.düşük iğnesi oldum ve progestan kullandim.cok şükür her sey yolunda gitmişti yersiz telaş yapma olabiliyor
Evet canim benimde oluyor akıntım ama normal mi bilmiyorum. Bilen var mı ?Merhaba kızlar
Akıntım oluyor sürekli bugünde hep su gibi akıntım oldu telâşlandım biraz sizde de oluyormu normal mi acaba
Şuan iyiyiz allaha şükür ben tüp bebek yaptırdım translokasyon var bnede kromozom bozukluğu yani. Pgtli tüp bebek bizimki. 7 kez düşük yaptım bikaçı dış gebelik şüpheliydi. Ama hepsi kendiğinden düştü. Korkmayın eninde sonunda kanama ile atıyor vücut benimde 400 ler 600 falandı sonra kanamayla attı vücudum. İnternette çok korkunç şeyler yazıyor. Lütfen çok bakmamaya çalışın ve doktorunuz ile iletişimde olun. Operasyon falan durumdan hiç haberdar olmayıp bi anda hastanelik olanlar. Siz habersarsınız hemen öyle bi günde yaşanmıyor bu durumlar.Cok yıpratıcı bir süreç oldu benim için çok korkuyorum kendiliğinden düşse keske sizin de boyle miydi değerleriniz önce yükselip sonra azalmış miydi su an nasılsınız sağlıklı bi gebelik oldu mu sonrasında
Benimde oluyor canim ayakta fazla durmaktan sanirim yatinca bisey yok kasilmalar falan oluyor çalıştığım icin oda. Yerlesirken oyle olurmuşKızlar merhaba ya benim hareket ettiğim zaman yürüdüğümde falan adet ağrısı gibi ağrım oluyor kasigimda yatıp dinlendigimde sorun yok aranızda hafif ağrı yaşayan var mı dayanilmicak bir ağrı değil hafif bir ağrı
İnşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin benim gecikmem 10 gün kimyasalda boyle uzun sürmüyormuş gecikme araştırdığım kadarıyla senin nasıl olmuştu detayli anlatabilir misin benim beta 252 732 628 olarak çıktı 3er gün arayla
Normal canımEvet canim benimde oluyor akıntım ama normal mi bilmiyorum. Bilen var mı ?
Canım 1186 yi bugün verdiysen yarın 1700 lerde olması lazım 3 gün arayla vermişsin yaBen bugün yine kan verdim biraz düşük diye konuşmuştuk en son burda.
ilk 167
İkinci 4 gun sonra 438
Üçüncüsü 3 gun sonra 1186
Sizce ilerlemem nasıl.
Canım bence sen direk doktorunla görüş biz şimdi bildiğimiz kadarıyla söylüyoruz doktorun ne derse o doğrudur kendini boşuna böyle strese sokmaBen bugün yine kan verdim biraz düşük diye konuşmuştuk en son burda.
ilk 167
İkinci 4 gun sonra 438
Sizce ilerlemem nasıl.
en az yuzde 60 artis beklenir.sizim 3 gunde olsa yuzde 60 dan fazla artmisBen bugün yine kan verdim biraz düşük diye konuşmuştuk en son burda.
ilk 167
İkinci 4 gun sonra 438
Sizce ilerlemem nasıl.
Bence her şey yolunda canımBen bugün yine kan verdim biraz düşük diye konuşmuştuk en son burda.
ilk 167
İkinci 4 gun sonra 438
Sizce ilerlemem nasıl.
Ben yapıyorum. Bir önceki gebeliğimde 8. Haftada 4,0 tü bu sefer 7. Haftada 3,55 çıktı. Aynı şekilde eutryox kullanmaya başladım. 25liği ikiye bölüp pazar hariç her gün içmiştim. Şimdi yine öyle yapıyorum.Merhaba kızlar geçen hamileliğimde tsh 3.13 tü Dr hamilelikte 2.5 altı olmalı diye eutryox 25 mg başlamıştı ilacı içinde 2.5 altında kaldı hep ama maalesef düşük yaptım 16 haftada. Bundada hemen öğrenir öğrenmez kan verdim sağlık ocağında 2,4 çıkmış tam sınır doktora soramadım geç aldım sonucu . Tsh takibi yapan varmı acaba,