- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 35
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Çok çok yavaş uyguluyorsunuz değil mi iğneyi? Aksi halde yanma ve morarma yapıyor ilk yaptığımda çok ağrımıştı zamanla alıştım ve morartmamayı öğrendimKullanma talimatinda Gobeginizde tuttugunuz yeri ilaci verdikten sonra birakiniz diyor ya ben o yuzden igneyi bitirene kadar sıkmaya devam ediyorum. Denemek lazim, morartmayana kadar. Uzun sure morartmiyorum sonra bi bakiyorum yine morarmis, cozemedim ben bu isi. Sanirin kilcal damara falan denk geliyo. Gobeginizde hangi bolgelere uyguluyorsunuz peki?
Bence bende bi sorun var morarma stresine girip iyice morartiyorum galibaBen iğne girdikten sonra bırakıyorum ilacı verirken belki ondan morarmıyor, aslında gelişi güüzel karından dört parmak sonrası gibi bulduğum yere yapıyorum, ben günde 2 ipne vuruyorum karnıma prolutex ve oksapar
Yavaslik konusunda problem yasiyor olabilirim. Daha yavas yapmayi deneyecegim bakalim.Çok çok yavaş uyguluyorsunuz değil mi iğneyi? Aksi halde yanma ve morarma yapıyor ilk yaptığımda çok ağrımıştı zamanla alıştım ve morartmamayı öğrendim
Merhaba oksapar igne yakıyo mu acıtıyor muBen prolutex ve oksapar kullanıyorum iğne olarak hergün, çok morarmam olmuyor açıkçası çok yavaş vuruyorum ikisini de.
Evet bu sebeple çok çok yavaş yapmanız gerekliMe
Merhaba oksapar igne yakıyo mu acıtıyor mu
Amin canım Rabbim gönlünden gecenleri hayırlısıyla versin inşaallahtek hayalim ikiz annesi olmak
ekimde tüp bebek tedavisine başlayacam
çift embriyo koyduracam... inşallah bende sizin gibi ikiz annesi olurum
bir amin'ninizi alırım anneler
İnşallah hayırlısı ile gönlünden geçen olur :)tek hayalim ikiz annesi olmak
ekimde tüp bebek tedavisine başlayacam
çift embriyo koyduracam... inşallah bende sizin gibi ikiz annesi olurum
bir amin'ninizi alırım anneler
Acaba bebekler büyüyünce yani rahim büyüdükçe baskı mi yapıyor? Ya da kalcadan pregestan iğne yaptıysan o da yaparBugün 10 haftalık olduk :) herhalde 6. Haftadan itibaren her hafta bazen hafta iki kez doktora gidiyirken ilk kez bu hafta gitmiyorum :))
Gerçi şöyle bir durum var, yasayaniniz var mı acaba? İnanılmaz bir ,sağ kalcamin eklem yeri gibi sanırım, ağrı çekiyorumyatakta bile ağrıyor. İlk yurudugumde ağrıyor sonra azalır ama hiç yok olmuyor. Bir de canı çok kıymetli olmayan biriyimdir ona rağmen bu ağrı yordu beni...
Benim 2 hafta once ona benzer bir agrim oldu. Ben kanama alanindan dolayi yariyorum ya cok yatmaktandir diye dusunmustum.Bugün 10 haftalık olduk :) herhalde 6. Haftadan itibaren her hafta bazen hafta iki kez doktora gidiyirken ilk kez bu hafta gitmiyorum :))
Gerçi şöyle bir durum var, yasayaniniz var mı acaba? İnanılmaz bir ,sağ kalcamin eklem yeri gibi sanırım, ağrı çekiyorumyatakta bile ağrıyor. İlk yurudugumde ağrıyor sonra azalır ama hiç yok olmuyor. Bir de canı çok kıymetli olmayan biriyimdir ona rağmen bu ağrı yordu beni...
İğne kullanmıyorum da bir varış ağrısı yaşadım önce sağ bacagimda. Çok da şişmişti varisim. Kalp damara da gittim. Acaba diyorum onla alakalı olabilir mi...Acaba bebekler büyüyünce yani rahim büyüdükçe baskı mi yapıyor? Ya da kalcadan pregestan iğne yaptıysan o da yapar
Ben de uzun süre yattım lekelenmelerim oldu diye.. o zaman ağrımadi varisten beri kaldı beter bir ağrıBenim 2 hafta once ona benzer bir agrim oldu. Ben kanama alanindan dolayi yariyorum ya cok yatmaktandir diye dusunmustum.
Olabilir belki o zaman. Gebelikte mi yasadiniz? Ihmal etmeyin cok da donemi degil ama kontrollerinizi yaptirin.İğne kullanmıyorum da bir varış ağrısı yaşadım önce sağ bacagimda. Çok da şişmişti varisim. Kalp damara da gittim. Acaba diyorum onla alakalı olabilir mi...
Evet evet bir hafta önce yaşadım. Hem kalp damara hem kadın doğuma gittim. Her trimester sonu ikisi birden kontrol edecek varisten dolayı.. ve varis çorabı kullanacağım işte.Olabilir belki o zaman. Gebelikte mi yasadiniz? Ihmal etmeyin cok da donemi degil ama kontrollerinizi yaptirin.
Olabilir umarım kısa zamanda geçerİğne kullanmıyorum da bir varış ağrısı yaşadım önce sağ bacagimda. Çok da şişmişti varisim. Kalp damara da gittim. Acaba diyorum onla alakalı olabilir mi...
Havalar serinliyor da corap sknti vermez. Dertsiz, tasasiz dogum yapan insanlara ozeniyorum. Ben hamile kalmak icin ne caba sarf ettim, simdi devam ettirmeye calismak icin csba sarf ediyorum. Hergun yeni bir sey cikiyo. Simdi de ALT,AST ve ferritin degerim bayagi yukselmis, o kadar cok ilac aliyorum ki aksi dusunulemezdi.Evet evet bir hafta önce yaşadım. Hem kalp damara hem kadın doğuma gittim. Her trimester sonu ikisi birden kontrol edecek varisten dolayı.. ve varis çorabı kullanacağım işte.
Ya ben sağlıkla sihhatle normal dogmalarini çok istiyorum ya
Havalar serinliyor da corap sknti vermez. Dertsiz, tasasiz dogum yapan insanlara ozeniyorum. Ben hamile kalmak icin ne caba sarf ettim, simdi devam ettirmeye calismak icin csba sarf ediyorum. Hergun yeni bir sey cikiyo. Simdi de ALT,AST ve ferritin degerim bayagi yukselmis, o kadar cok ilac aliyorum ki aksi dusunulemezdi.
Insallah saglikla kucagimiza alacagiz minnoslari.
Siz masallah mesakkatli yollari bayagi asmissiniz. Darisi basimiza. Saglikla kucaginiza almak nasip olsunz kacinci haftadasiniz?bende varııııımm kısmetse 1 ay sonra doğum