2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok çok yavaş uyguluyorsunuz değil mi iğneyi? Aksi halde yanma ve morarma yapıyor ilk yaptığımda çok ağrımıştı zamanla alıştım ve morartmamayı öğrendim

Bence bende bi sorun var morarma stresine girip iyice morartiyorum galiba bakalim gobek gerildikce neler olacak 8 aylik ikiz gobegine nasil yapilirsa artik

Bugün 10 haftalık olduk :) herhalde 6. Haftadan itibaren her hafta bazen hafta iki kez doktora gidiyirken ilk kez bu hafta gitmiyorum :))

Gerçi şöyle bir durum var, yasayaniniz var mı acaba? İnanılmaz bir ,sağ kalcamin eklem yeri gibi sanırım, ağrı çekiyorum yatakta bile ağrıyor. İlk yurudugumde ağrıyor sonra azalır ama hiç yok olmuyor. Bir de canı çok kıymetli olmayan biriyimdir ona rağmen bu ağrı yordu beni...

Acaba bebekler büyüyünce yani rahim büyüdükçe baskı mi yapıyor? Ya da kalcadan pregestan iğne yaptıysan o da yapar

Benim 2 hafta once ona benzer bir agrim oldu. Ben kanama alanindan dolayi yariyorum ya cok yatmaktandir diye dusunmustum.

Acaba bebekler büyüyünce yani rahim büyüdükçe baskı mi yapıyor? Ya da kalcadan pregestan iğne yaptıysan o da yapar
İğne kullanmıyorum da bir varış ağrısı yaşadım önce sağ bacagimda. Çok da şişmişti varisim. Kalp damara da gittim. Acaba diyorum onla alakalı olabilir mi...

Olabilir belki o zaman. Gebelikte mi yasadiniz? Ihmal etmeyin cok da donemi degil ama kontrollerinizi yaptirin.
Evet evet bir hafta önce yaşadım. Hem kalp damara hem kadın doğuma gittim. Her trimester sonu ikisi birden kontrol edecek varisten dolayı.. ve varis çorabı kullanacağım işte.

Ya ben sağlıkla sihhatle normal dogmalarini çok istiyorum ya

Havalar serinliyor da corap sknti vermez. Dertsiz, tasasiz dogum yapan insanlara ozeniyorum. Ben hamile kalmak icin ne caba sarf ettim, simdi devam ettirmeye calismak icin csba sarf ediyorum. Hergun yeni bir sey cikiyo. Simdi de ALT,AST ve ferritin degerim bayagi yukselmis, o kadar cok ilac aliyorum ki aksi dusunulemezdi.
Insallah saglikla kucagimiza alacagiz minnoslari.

Sağlıkla sihhatle güzellikle gelsinler inşallah.. herkesin gebeliği kendine özel oluyor işte. Dua etmeye çok inanırım ben. Bolca dua edelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…