- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 35
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Sanırım mtfhr geniniz heterozigot çıktı değil mi? Benim de mtfhr lerin 2 si de heterozigot çıktı ama doktorum çok olağan olduğunu Türk kadınının neredeyse %70 inde bu genin bu şekilde olduğunu, homozigotun pıhtılaşma oluşturabileceğini ancak yine de dikkat edebileceğimizi iletmişti yani bu heterozigot olayına fazla takılmayın ama tedbiri de elden bırakmayınBen de ileri yastayim. Tup bebek ile hamile kaldim. 2 embriyk tra sfer edilmisti. 2 kese olustu. Gecen hafta birini kaybettim. Bu hafta kontrole gittigumde de kalan kese icinde 2 yolk kesesi goruldu. Tam bu şoku atlatacakken , bir gün sonra kanamam oldu, su an ne durumda bilmiyorum. Biraz once de kan pihtilasma test sonucum cikmis. Bir gen heterozigot gozukuyor. Doktoruma ilettim.
Benden coraspirin ve oksapari kesti. Gerek yok dedi.Sanırım mtfhr geniniz heterozigot çıktı değil mi? Benim de mtfhr lerin 2 si de heterozigot çıktı ama doktorum çok olağan olduğunu Türk kadınının neredeyse %70 inde bu genin bu şekilde olduğunu, homozigotun pıhtılaşma oluşturabileceğini ancak yine de dikkat edebileceğimizi iletmişti yani bu heterozigot olayına fazla takılmayın ama tedbiri de elden bırakmayın❤
Ben 5. Haftadayım daha, uzun bir süre ilaçları kesmeyi düşünmüyorum dedi doktorumBenden coraspirin ve oksapari kesti. Gerek yok dedi.
Cok tesekkur ederim. Umsrim herkes için en güzel en hayırlı sonuclar alınır.Ben 5. Haftadayım daha, uzun bir süre ilaçları kesmeyi düşünmüyorum dedi doktorumBu arada Allah'ın hikmeti, dışarıdan söylendiğinde insanın endişeleri bitmiyor ama öyle güzel bir süpriz olmuş ki size, Allah'ım sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin, bence herşey çok güzel olacak, dua ve sabır gerekiyor biraz sanırım, dualarım sizlerle
Keske bende de kesmek mumkun olsa, o igneler daha nerden baksak 26 hafta devam, ki ben dogumdan sonra da devam edecegim, pihti atmamasi icin. Gozunuz aydin diyeyim.Benden coraspirin ve oksapari kesti. Gerek yok dedi.
Canim hepimizin turlu turlu sorunları var. Insallah süreci herkes cok guzel atlatır.Keske bende de kesmek mumkun olsa, o igneler daha nerden baksak 26 hafta devam, ki ben dogumdan sonra da devam edecegim, pihti atmamasi icin. Gozunuz aydin diyeyim.
Bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hiiiiiiiç hatırlamayacağız o iğneleriKeske bende de kesmek mumkun olsa, o igneler daha nerden baksak 26 hafta devam, ki ben dogumdan sonra da devam edecegim, pihti atmamasi icin. Gozunuz aydin diyeyim.
Igneler sayesinde belki anneligi tadacagim icin onlari bulandan allah razi olsun orasi ayri tabi ama, igne benim en problemli noktamdi su tedaviler baslayana kadar. Asla igne, asi yaptiramazdim, kan aldirirken bile bayilcak gibi olurdum. Ama her sey bizim icin gercekten, her seye alisiliyor. Bir de morartmadan vurabilsemBebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hiiiiiiiç hatırlamayacağız o iğneleriBen iğneleri yaparken de şükrediyorum Güzel düşünelim, şifa olsun vücudumuza, beslesin bebeklerimizi
Igneler sayesinde belki anneligi tadacagim icin onlari bulandan allah razi olsun orasi ayri tabi ama, igne benim en problemli noktamdi su tedaviler baslayana kadar. Asla igne, asi yaptiramazdim, kan aldirirken bile bayilcak gibi olurdum. Ama her sey bizim icin gercekten, her seye alisiliyor. Bir de morartmadan vurabilsem ☺
Soguk press i gecen bi yerde okudum, bende oyle yapiyorum o zamandan beri. Yatarak mi yapiyorsunuz? Ben ayakta vurmaya basladim.Ben de çok morartıyordum o yüzden vurmadan önce ve vurduktan sonra biraz soğuk press uyguluyorum. Ve tabi kesinlikle ayakta veya oturarak vurmuyorum ilk zamanlar hep öyle vurdum hala morluklarım geçmedi.
Soguk press i gecen bi yerde okudum, bende oyle yapiyorum o zamandan beri. Yatarak mi yapiyorsunuz? Ben ayakta vurmaya basladim.
İğnenin ilk girişinde karnınızı bir miktar sıkarak batırın ve devamında girdikten sonra bırakıp iğnedeki sıvıyı çok yavaş verin, bir de böyle deneyim ben bu şekilde morartmamayı öğrendim en başta ben de morartıyordum.Igneler sayesinde belki anneligi tadacagim icin onlari bulandan allah razi olsun orasi ayri tabi ama, igne benim en problemli noktamdi su tedaviler baslayana kadar. Asla igne, asi yaptiramazdim, kan aldirirken bile bayilcak gibi olurdum. Ama her sey bizim icin gercekten, her seye alisiliyor. Bir de morartmadan vurabilsem ☺
Kullanma talimatinda Gobeginizde tuttugunuz yeri ilaci verdikten sonra birakiniz diyor ya ben o yuzden igneyi bitirene kadar sıkmaya devam ediyorum. Denemek lazim, morartmayana kadar. Uzun sure morartmiyorum sonra bi bakiyorum yine morarmis, cozemedim ben bu isi. Sanirin kilcal damara falan denk geliyo. Gobeginizde hangi bolgelere uyguluyorsunuz peki?İğnenin ilk girişinde karnınızı bir miktar sıkarak batırın ve devamında girdikten sonra bırakıp iğnedeki sıvıyı çok yavaş verin, bir de böyle deneyim ben bu şekilde morartmamayı öğrendim en başta ben de morartıyordum.
Bende simdilik yok ikisi de gununde gidiyor, hatta boylari bile ayni diyebilirim. Ikizlerde genelde biri geriden geliyormus sanirim. Biraz daha izlemek gerekir. Doktorunuz dogruyu yapacaktir.Kızlar bugün doktor muayenem vardı. Herşey yolunda görünüyor ama bebişlerden biri daha küçük iki hafta sonra tekrar bakacak kendini durdurabilir belki dedi . Sizler de var mı bu durumu yaşayan?
Evet araştırdım biraz da cinsiyetleri farkli olunca öyle olabiliyormuş:) hayırlısı olsun bir olsun da ikinci bonus:)Bende simdilik yok ikisi de gununde gidiyor, hatta boylari bile ayni diyebilirim. Ikizlerde genelde biri geriden geliyormus sanirim. Biraz daha izlemek gerekir. Doktorunuz dogruyu yapacaktir.
Yaa bende 1 kiz 1 erkek olsun bari olmusken diyodumEvet araştırdım biraz da cinsiyetleri farkli olunca öyle olabiliyormuş:) hayırlısı olsun bir olsun da ikinci bonus:)
Nasip ya sağlıklı olsun da :)Yaa bende 1 kiz 1 erkek olsun bari olmusken diyodum
Ben iğne girdikten sonra bırakıyorum ilacı verirken belki ondan morarmıyor, aslında gelişi güüzel karından dört parmak sonrası gibi bulduğum yere yapıyorum, ben günde 2 ipne vuruyorum karnıma prolutex ve oksaparKullanma talimatinda Gobeginizde tuttugunuz yeri ilaci verdikten sonra birakiniz diyor ya ben o yuzden igneyi bitirene kadar sıkmaya devam ediyorum. Denemek lazim, morartmayana kadar. Uzun sure morartmiyorum sonra bi bakiyorum yine morarmis, cozemedim ben bu isi. Sanirin kilcal damara falan denk geliyo. Gobeginizde hangi bolgelere uyguluyorsunuz peki?