2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben şuan 6+3 daha kalp atışını duymadık haftya gidicez inşallah başka kimler ikiz annesi olacak
Merhabalar nasıl gidiyor hamileliğiniz acaba.
Bende 18 Ağustos da transfer oldum.
Dün Dr gittik iki kese gördüğünü söyledi 10 gün sonra gel kalp atışı dinleyelim inşallah dedi.
Allah nasip eder ömür verirse yavrularıma bende ikiz annesi olacağım inşallah Dualarınızı beklerim

Maalesef bebeklerimin kalbi durmuş. Bebeklerim beni terk etti çok kötüyüm onları çok zor bulmuştum
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah Rabbim yine nasip etsin. Üzülme ne olur. Allah büyük Bende çok korkuyorum bu yüzden sevinemiyorum bile. Rabbim nasip edecek olursa eder Elden dua dışında birşey gelmez. Her birimizin sınavı farkli senin için dua edicem

Insallah saglikla ilerlesin hamileliginiz, kucaginiza almak nasip olsun

Allah razı olsun senden. Rabbim sana bu acıyı yaşatmasın İnş. Evlatlarını sağlıkla hayırla kucağına al İnş.

Merhaba ben de 6+1 deyim ikiz gebelik, aynı şekilde gece yattığımda kalçamın alt kısmı ve bacak kemiğimde kasılma ve ağrı yaşıyorum ben de, gebelikle ilgili bir durum sanırım besleniyor kuzucuklarımız vücudumuzdan

Diğer çocuğumda 6. Aydan sonra bel ağrım vardı. İlaç kullanmıştım geçmişti. Şimdi çok erken gibi geliyor ya bakalım. İki hafta sonra gideceğim.

Kasık ağrısı olan varmı sızı şeklinde hafif hafif ağrım çok oldu bu hafta.Her hafta hafta dönümlerinde oluyodu ama bu kez fazla uzun sürdü.Sanırım bebekler iyice büyüdü

Kasık ağrısı olan varmı sızı şeklinde hafif hafif ağrım çok oldu bu hafta.Her hafta hafta dönümlerinde oluyodu ama bu kez fazla uzun sürdü.Sanırım bebekler iyice büyüdü
Yok kasık ağrısı yok ama sağdan sola dönerken çok geriliyor karnım haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar büyüdü bebekler:)

Benim oluyor.bazen hapsirdigimda ayağa kalktığımda sağ veya sol kasigima ağrı giriyor bazen sebepsiz durduk yere ağrımaya başlıyor büyüdüğü içindir. Bide benim karnım şimdiden okdr çok gerildiki göbeğimi zor tasiyom çok büyümedi aslında ama nie öyle oldu anlamadim

Kızlar siz ne zaman bebek eşyalarını tamamlamayı dusunuyosunuz ne bilim besikdir arabadır kıyafettit doğum cantasidir ben şuan 15 haftaligim ama bebekler hep bı hafta önden gidiyomus 16 sayılırım üç hafta sonra kontrolüm var 19/20 olucam doktora sorsam doğum ne zaman olur diye çokmu erken sormuş olurum ama nette ikiz gebelikde doğum 28. Haftada baslayabiliyomus

Hiç erken değil canım doktora sor bana doğum en geç 11 mart dedi o zaman 37 haftalık oluyor ikizlerde beklemem en geç 11 martta alırım dedi

Hiç erken değil canım doktora sor bana doğum en geç 11 mart dedi o zaman 37 haftalık oluyor ikizlerde beklemem en geç 11 martta alırım dedi
Hadiya benim arkadaşımın 28. Haftada doğum sancıları başlamıştı acil sezeryana almışlardı 37 de dogarlarda yine iyi. Senin gununle esitmi gidiyor

Aynen eşit gidiyor canım zaten en geç durursa o tarihi dedi aynen 28 de 32 de 34 de gelen çok inşallah çok dururlar
Arkdasim 28 de doğum yaptı ama bebekler bir hafta yaşamadı kızın çok kanaması oldu rahmini alacaklar di baya problemler oldu oyuzden bende psikolojik olarak kötü etkisi var inşallah 28 de dogmazlar

Arkdasim 28 de doğum yaptı ama bebekler bir hafta yaşamadı kızın çok kanaması oldu rahmini alacaklar di baya problemler oldu oyuzden bende psikolojik olarak kötü etkisi var inşallah 28 de dogmazlar
Rabbim korusun canım inşallah uzun süre dururlar kritik eşik 32 ve sonrası inşallah dururlar

Kızlar selam. Ben de ikizlere hamileyim. 9+5im. Dün gece kanamam oldu malesef. Rahimde kanama alani varmis. Doktor yatip dinleneceksin dedi. Düşük riski varmis tabi kanamadan dolayi. Aynı durumu yaşayıp düzelen var mi aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…