2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bende pazar gunu 3 hafta olacak. Bir ilk gun kirmizi kanamam oldu. Bir de dun. Ki ben dun artik geciyor sanmistim. Birkac gundur artik lekelenme vs de olmuyordu. Simdi yine yatmaya devam. Doktorum bunu hamilelerin yarisi yasar buyuk cogunlugu saglikli dogum yapar demisti. ben de cok okudum cok fazla olan insan var gercekten. Siz istirahatinize dikkat edin, ilaclarinizi kullanin. Ben kan sulandirici hap ve igne kullaniorum ondan olabilecegi dusunuluyor. Ilkinde kesmistik, simdi dun yine kestik. Igneyle devam edecegim 2 gun sonra.
Herhangi bir agri, siziniz var mi kasik ya da belde?

Evet dün belimde ve kasigimda vardı. Bugun belimde gecti. Ara ara kasigimda.agrim oluyor. Doktor.olabilir agri dedi. Kanamam.azaldi bugün. Kahverengi lekelenmem var. Insallah tekrar olmaz. Kan sulandirici igneyi bana da biraktirdi doktor simdilik

Bel bende sabahlari oluyordu ama ozellikle bel ve kasik bugun ve dun cok daha hissettirdi. Insan boyle seylerden sonra artinca daha tedirgin oluyor, dogalmis gibi karsilayamiyo. Allah bir daha kirmizilari gortermesin insallah Size de gecmis olsun

Bel bende sabahlari oluyordu ama ozellikle bel ve kasik bugun ve dun cok daha hissettirdi. Insan boyle seylerden sonra artinca daha tedirgin oluyor, dogalmis gibi karsilayamiyo. Allah bir daha kirmizilari gortermesin insallah Size de gecmis olsun
Aynen. Her an tedirgin oluyor insan. En kısa sürede biter insallah.Rabbim hakkımızda hayırlı olani versin insallah. Size de geçmiş olsun.

kızlar nasılsınız...?bugün rüyamı kötü gördüm akşam iş çıkışı kontrolüm var çok korkuyorum her muayenede aynı duyguları ne zamana kadar yaşayacağız bilmiyorum.İnşallah ikizcanlarım iyi ve herşey yolundadır.

Kontrolünüz nasil gecti?
Canım teşekkür ederim unutmadigin için.Cok şükür ikisi de gayet iyi tekme atiyolardi ayakları hiç inmedi yaramazlarin.Hayatimin en güzel günu oluyo onları gördüğüm zaman.Bugun 11.haftamiz bitiyo her ikiside esitlenmis buyumusler çok mutlu olduk.Allahim herkesin sevincini sonsuz etsin.

Darisi kontrolde basima insallah. Bende onumuzdeki hafta gidecegim. Benim arada lekelenmem oldugu icin tedirginim. Insallah bende iyi haberlerle donebilirim. Ikizlerde tarama testleri dogru sonuc vermiyor diye biliyorum. siz ne yapacaksiniz?

Darisi kontrolde basima insallah. Bende onumuzdeki hafta gidecegim. Benim arada lekelenmem oldugu icin tedirginim. Insallah bende iyi haberlerle donebilirim. Ikizlerde tarama testleri dogru sonuc vermiyor diye biliyorum. siz ne yapacaksiniz?
Benim doktorum da verifi testini oneriyo yurtdışına gönderilen gittiğimizde konuşacağız bakalım.Nipt testi var o da aynı testlerden ve fiyat olarak daha uygun onu söyleyeceğim uygun görürse .
Evet ikizlerde ikili test doğru cikmiyomus.
Ama ön izlenim olarak ense ölçümü bı nebze rahatlatiyomus insanı.

Ben simdilik test yaptirmayi dusunmuyorum. Detayli ultrason yaptiririm gorusundeyim ama bakalim, zaman ne gosterecek.

Amin canım inşallah.sizinde tüp bebek miydi?tüp bebek doktorum olan hoca bu tür konularda çok titiz bizde şimdiye kadar onun her dediğine uyduk herşey yolunda gitti bu saatten snra da o ne derse o olur sanırım.
Evet tup bebek, bizim doktor da her seye dikkat eder. Her seyi dusunur oyle adim atar. Bakalim calistigi kurumdan ayrilip, kenine yer aciyor. O yuzden bu ara biraz kopukluk oldu. Bu hafta randevum vardi normalde ama sanirim haftaya kalacak. Bizde de ara ilk defa bu kadar acildi, o yuzden tedirginligim oluyor.

Doktorunuz kimdi?beni de ayda 1 cagiriyo ama dayanamıyorum yaşadığım yerde de kontrol e gidiyorum .Kendi tup doktorum izmirde
Buarada kacinci denemenizde oldu?

Doktorunuz kimdi?beni de ayda 1 cagiriyo ama dayanamıyorum yaşadığım yerde de kontrol e gidiyorum .Kendi tup doktorum izmirde
Buarada kacinci denemenizde oldu?
Izmir Irenbede doktorum ama ayriliyor oradan, ismail kucuk. 15 te bir bizim randevular. Ben baska bir doktora gitmedim hic. Insanin moralini bozuyorlar, kimin ne diyecegi belli olmuyor. O yuzden baska doktora gitmedim. Kuzu kuzu randevumu bekliyorum. Siz nerese yasiyorsunuz?

Doktorum ayriliyo dediğiniz için tahmin ettim ondan sordum bende ümit hanımın hastasıyım onun sayesinde 4.denememde anne olacağım.Hala da onda devam ediyorum Aydın'da yasiyoruz görev gereği aileler İzmir'de bizimde.

Benim baska merkezde 2 negatif denemem var. 3. Ismail beyle araliksonu oldu subatta kalp atisi duyamadigimiz icin alindi. Temmuz sonu 4. Denememde ikiz oldular. Bir de benim asilama ile kimyasal olmustu 2019 ocakta. O yuzden suan her seye daha pimpirik ve tedirgin yaklasiyorum. Belki denk gelmisizdir randevularda ben de manisa’dan gidip geliyorum ama ben yakinim, siz uzakmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…