2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İzmir'e geldik,kaynanadayiz bugün sabah 11 de detaylimiz var dua edin kızlar sorunsuz atlatayim.
Kaynanam biraz sinirimi bozdu akşam akşam.
Normalde kızı hamile kalır kalmaz örgülere başlar siralardi herseylerini alırdı.Bugun sordum örgülere başladın mı babanne diye doğana kadar bişey yapmicam dedi.Diger torunlarına öyle değildin,baslamiştirsin diye sordum dedim moralim bozuldu.Tedavi çocuğu tüp bebek diye resmen bisey olacak muamelesi görüyoruz.Ben hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum Allah korusun bişey olacak olduktan snra doğum anında dahi risk var her dogumda.
Böyle gereksiz insanların fikrini bilen rabbim sagsalim bizleri yavrularımıza kavuştursun.Yarin için bütün modumu düşürdüler akşam akşam .

Son düzenleme:
Bu süreçte insanlardan soğuduk resmen ya anlamıyorsan da olumsuz yorum yapma demi neden moral bozuyorsunuz ki yani

Boşver ne takıyosun canım kaynana sonuçta moralini bozma sen ona göre mesafeni koru

Boşver ne takıyosun canım kaynana sonuçta moralini bozma sen ona göre mesafeni koru
Zaten mesafeliyim en son 12 haftanın bitiminde kontrol e geldiğimizde ugramistik bı de şimdi geldik.Yarina yasak var sıkıntısız akşamdan gelelim sabah rahat gideriz kontrol e diye.Allahim işitsin ne diyeyim bizlere evlat acısı göstermesin boyle sözler bile sarsiyo insanı.

Canım sen hiç takılma böyle şeylere bebeklerine odaklan sağlıkla gelsinler inşallah. Tüp bebek gebeliği diğer gebelikten farkı yok onlar cahillik boşver takılma canım:)

Takma canımm ya ben şunu öğrendim sıfır beklenti sonsuz mutluluk. Ha bir şey olacak kısmına gelince bu hayatımızın her anı için geçerli hevesini kaybetme canım.

Amin canım sağlıcakla alalım inşallah

Herkes farklı düşünüyo farklı yapıda işte boşver sen kaynananı bebişlerine odaklan . Benide kendi annem sinir ediyo bir an önce gelsin yardımı dokunur diyorum doğuran nasıl doğuruyor milletin yanında başkasımı oluyomus illa diyor

Sağolun kızlar dokunsalar ağlayacak haldeyim gerçekten.Bizi birbirimizden baska kimse anlamaz bu bir gerçek .
incikartanesi benim annem normalde çok negatif birazda geri kafalidir ama beni bu konuda çok şaşırtıyor hep bana moral veriyo yillar sonra Allah nasip etme içini ferah tut benim için çok rahat zaman gecsede büyütsek kuzularimi diyo ve ben şaşkınlık içindeyim.

Eşin bişey demedi mi peki can sıkıcı gerçekten ama böyle insanlar malesef hep var

amaaann bosver gitsin canim, moralini bozduguna deger mi Allah askina? yarinki ultrasonu dusun gorecegin miniklerini dusun. arkadas ne guzel soylemis sifir beklenti diyene farki var gebelik olustuktan sonra, kime ne nasil olmussa olmus, farki mi var riskler her ikiz gebede daha fazla. bosver ilerleyen haftalarda zaten ayaga kalkmak bile zorlayacak hepimizi, ac videolari, zor degil bir de cok detayli anlatiyorlar, ufak tefek kendin yap birseyler, seve seve giydir sonra bebişlere:))) hic sikma canini, yarin da guzel haberler alman dilegiyle:)))

Canım yarınki detaylın inşallah çok güzel geçer Kayınvalidene de denecek söz bulamıyorum. Sen hiç takma desem de insan takıyor kendimden biliyorum. Hiç beklentiye girme sonuçta mesafeni korursun torunları da onun ilgisi kadar ilgi gösterir olur biter...

Eşin bişey demedi mi peki can sıkıcı gerçekten ama böyle insanlar malesef hep var
Yok canım demedi eşimde hep içine atar zaten ilk hamile kaldığında da kadının sorduğu ilk şey tedaviyle oldu demi dedi.Esime bunu söyledim iki ay kontrollere gelip gittiğimizde uğramadı hiç ailesine.

Sağol canım benim inşallah güzel geçer bunu da atlatirz.
Baya üzüldüm bu tavırlarına zaten iki saatlik yoldayız biz hayatımıza aynı mesafede devam edeceğiz diyo eşim.Yavrularimizla başbaşa.Zaten onlar yüzünden İzmir'e yerlesmedik misafir gibi iki ayda bir gelip gidiyoruz.Yavrularima sagsalim kavusayim da hepsi uzak dursun isterse sevmesinler bile.

yesim35_88 bosver takma hic kafaya. Sen tadini cikad. Dogdular mi da sen mesafe koyarsin heves kirmayi anlarlar. Yarin randevularimiz guzel gecsin insallah Iyi haberler verelim
İnan evde aldigim eşyalarına bile üzüntü duydum çok içim acıdı.Yarin ikimizde mutlu bı şekilde dönelim bebislerimizin iyi haberlerini alalim.Onlari görünce moralim düzelir kesin.

Sağolasın canım hepiniz iyiki varsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…