- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.961
Kötüyü düşünmeyelim en iyisi.Benim de kasıklarım gerilir gibi agriyo...Kızlar gün geçtikçe tuhaf ağrılarım çıkıyor bugün de belim ve bacaklarım ağrımaya başladı bu işin sonu ne olacak acaba
Bu süreçte insanlardan soğuduk resmen ya anlamıyorsan da olumsuz yorum yapma demi neden moral bozuyorsunuz ki yaniİzmir'e geldik,kaynanadayiz bugün sabah 11 de detaylimiz var dua edin kızlar sorunsuz atlatayim.
Kaynanam biraz sinirimi bozdu akşam akşam.
Normalde kızı hamile kalır kalmaz örgülere başlar siralardi herseylerini alırdı.Bugun sordum örgülere başladın mı babanne diye doğana kadar bişey yapmicam dedi.Diger torunlarına öyle değildin,baslamiştirsin diye sordum dedim moralim bozuldu.Tedavi çocuğu tüp bebek diye resmen bisey olacak muamelesi görüyoruz.Ben hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum Allah korusun bişey olacak olduktan snra doğum anında dahi risk var her dogumda.
Böyle gereksiz insanların fikrini bileni rabbim sagsalim bizleri yavrularımıza kavuştursun.Yarin için bütün modumu düşürdüler akşam akşam .
Bu süreçte insanlardan soğuduk resmen ya anlamıyorsan da olumsuz yorum yapma demi neden moral bozuyorsunuz ki yani
Boşver ne takıyosun canım kaynana sonuçta moralini bozma sen ona göre mesafeni koruİzmir'e geldik,kaynanadayiz bugün sabah 11 de detaylimiz var dua edin kızlar sorunsuz atlatayim.
Normalde kızı hamile kalır kalmaz örgülere başlar siralardi herseylerini alırdı.Bugun sordum örgülere başladın mı babanne diye doğana kadar bişey yapmicam dedi.Diger torunlarına öyle değildin,baslamiştirsin diye sordum dedim moralim bozuldu.Tedavi çocuğu tüp bebek diye resmen bisey olacak muamelesi görüyoruz.Ben hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum Allah korusun bişey olacak olduktan snra doğum anında dahi risk var her dogumda.
Böyle gereksiz insanların fikrini bilen rabbim sagsalim bizleri yavrularımıza kavuştursun.Yarin için bütün modumu düşürdüler akşam akşam .
Zaten mesafeliyim en son 12 haftanın bitiminde kontrol e geldiğimizde ugramistik bı de şimdi geldik.Yarina yasak var sıkıntısız akşamdan gelelim sabah rahat gideriz kontrol e diye.Allahim işitsin ne diyeyim bizlere evlat acısı göstermesinBoşver ne takıyosun canım kaynana sonuçta moralini bozma sen ona göre mesafeni koru
Canım sen hiç takılma böyle şeylere bebeklerine odaklan sağlıkla gelsinler inşallah. Tüp bebek gebeliği diğer gebelikten farkı yok onlar cahillik boşver takılma canım:)İzmir'e geldik,kaynanadayiz bugün sabah 11 de detaylimiz var dua edin kızlar sorunsuz atlatayim.
Böyle gereksiz insanların fikrini bilen rabbim sagsalim bizleri yavrularımıza kavuştursun.Yarin için bütün modumu düşürdüler akşam akşam .
Takma canımm ya ben şunu öğrendim sıfır beklenti sonsuz mutluluk. Ha bir şey olacak kısmına gelince bu hayatımızın her anı için geçerli hevesini kaybetme canım.İzmir'e geldik,kaynanadayiz bugün sabah 11 de detaylimiz var dua edin kızlar sorunsuz atlatayim.
Amin canım sağlıcakla alalım inşallahZaten mesafeliyim en son 12 haftanın bitiminde kontrol e geldiğimizde ugramistik bı de şimdi geldik.Yarina yasak var sıkıntısız akşamdan gelelim sabah rahat gideriz kontrol e diye.Allahim işitsin ne diyeyim bizlere evlat acısı göstermesinboyle sözler bile sarsiyo insanı.
Herkes farklı düşünüyo farklı yapıda işte boşver sen kaynananı bebişlerine odaklan . Benide kendi annem sinir ediyo bir an önce gelsin yardımı dokunur diyorum doğuran nasıl doğuruyor milletin yanında başkasımı oluyomus illa diyorİzmir'e geldik,kaynanadayiz bugün sabah 11 de detaylimiz var dua edin kızlar sorunsuz atlatayim.
Eşin bişey demedi mi peki can sıkıcı gerçekten ama böyle insanlar malesef hep varZaten mesafeliyim en son 12 haftanın bitiminde kontrol e geldiğimizde ugramistik bı de şimdi geldik.Yarina yasak var sıkıntısız akşamdan gelelim sabah rahat gideriz kontrol e diye.Allahim işitsin ne diyeyim bizlere evlat acısı göstermesinboyle sözler bile sarsiyo insanı.
amaaann bosver gitsin canim, moralini bozduguna deger mi Allah askina? yarinki ultrasonu dusun gorecegin miniklerini dusun. arkadas ne guzel soylemis sifir beklenti diyeSağolun kızlar dokunsalar ağlayacak haldeyim gerçekten.Bizi birbirimizden baska kimse anlamaz bu bir gerçek .
incikartanesi benim annem normalde çok negatif birazda geri kafalidir ama beni bu konuda çok şaşırtıyor hep bana moral veriyo yillar sonra Allah nasip etme içini ferah tut benim için çok rahat zaman gecsede büyütsek kuzularimi diyo ve ben şaşkınlık içindeyim.
Canım yarınki detaylın inşallah çok güzel geçerİzmir'e geldik,kaynanadayiz bugün sabah 11 de detaylimiz var dua edin kızlar sorunsuz atlatayim.
Yok canım demedi eşimde hep içine atar zaten ilk hamile kaldığında da kadının sorduğu ilk şey tedaviyle oldu demi dedi.Esime bunu söyledim iki ay kontrollere gelip gittiğimizde uğramadı hiç ailesine.Eşin bişey demedi mi peki can sıkıcı gerçekten ama böyle insanlar malesef hep var
Sağol canım benim inşallah güzel geçer bunu da atlatirz.Canım yarınki detaylın inşallah çok güzel geçerKayınvalidene de denecek söz bulamıyorum. Sen hiç takma desem de insan takıyor kendimden biliyorum. Hiç beklentiye girme sonuçta mesafeni korursun torunları da onun ilgisi kadar ilgi gösterir olur biter...
İnan evde aldigim eşyalarına bile üzüntü duydumyesim35_88 bosver takma hic kafaya. Sen tadini cikad. Dogdular mi da sen mesafe koyarsin heves kirmayi anlarlar. Yarin randevularimiz guzel gecsin insallah Iyi haberler verelim
Sağolasın canım hepiniz iyiki varsiniz.amaaann bosver gitsin canim, moralini bozduguna deger mi Allah askina? yarinki ultrasonu dusun gorecegin miniklerini dusun. arkadas ne guzel soylemis sifir beklenti diyene farki var gebelik olustuktan sonra, kime ne nasil olmussa olmus, farki mi var riskler her ikiz gebede daha fazla. bosver ilerleyen haftalarda zaten ayaga kalkmak bile zorlayacak hepimizi, ac videolari, zor degil bir de cok detayli anlatiyorlar, ufak tefek kendin yap birseyler, seve seve giydir sonra bebişlere:))) hic sikma canini, yarin da guzel haberler alman dilegiyle:)))