-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.981
Yeşim canım inşallah ayrıntılıdan iyi sonuçlar alırsın moralin düzelir. Seni anlıyorum aslında buradaki bir çok kişi tedavi sonucu hamile olduğu için daha bir hassas daha bir kıymetli ama çok hassas olduğumuz için bazen farklı da düşünebiliyoruz onlar annelerimiz ve merak ediyorlar süreci ve o yüzden tedavi ile Mi oldu diye soruyorlar aslında bence art niyet yok düşün ki bizim başımıza gelse biz de merak eder evlatlarımıza sorarız yani demem o ki üzülme gerçekten anlıyorum ben de çok hassas davranıyorum ama beklentiye girmeden karşı tarafın da art niyetli olmadığını düşünerek bebeklere odaklanmak lazım diye düşünüyorum. Hayırlı haberlerini bekliyorum canımYok canım demedi eşimde hep içine atar zaten ilk hamile kaldığında da kadının sorduğu ilk şey tedaviyle oldu demi dedi.Esime bunu söyledim iki ay kontrollere gelip gittiğimizde uğramadı hiç ailesine.
Hic takma bile canim kafana desin istedigini gul gec o da eminim kotulugunuzu istemez ama iste bazen ne dediklerini kulaklari duymayabiliyor. İkizi duyan herkes soruyor tedavi mi yakin olsun uzak olsun herkes ya napacaksiniz ki Rabbim nasip etsin de tedavi ya da normal ne farkeder. Sen gununun tadini cikar miniklerini goreceksinİnan evde aldigim eşyalarına bile üzüntü duydumçok içim acıdı.Yarin ikimizde mutlu bı şekilde dönelim bebislerimizin iyi haberlerini alalim.Onlari görünce moralim düzelir kesin.
Ben herkese ikiz olduğunu söylemedim söyleyince kesin soracaklar tipler var siz ne diyorsununuz böyle soranlara tedavi olduğunuzu bilmeyenlere ?Hic takma bile canim kafana desin istedigini gul gec o da eminim kotulugunuzu istemez ama iste bazen ne dediklerini kulaklari duymayabiliyor. İkizi duyan herkes soruyor tedavi mi yakin olsun uzak olsun herkes ya napacaksiniz ki Rabbim nasip etsin de tedavi ya da normal ne farkeder. Sen gununun tadini cikar miniklerini goreceksin
Hayir normal diyorum canim kimseye bise aciklamak zorunda degiliz hic moral de bozma sorsunlar istedigine soyle istemedigine hayir normal dersinBen herkese ikiz olduğunu söylemedim söyleyince kesin soracaklar tipler var siz ne diyorsununuz böyle soranlara tedavi olduğunuzu bilmeyenlere ?
Daha once sana bahsetmismiydim bilmiyorum canim ama benim kahve lekelenmelerim nerdeyse 2 ay surdu endiselenme yavas yavas azalip bitecek insallahKızlar merhaba benım kahverengi akıntım devam ediyor bugün proluton günümdü vurdurdum sabahta 2 tane progestan fitil kullandım ona rağmen fitille birlikte kahverengi lekelerim gelmiş yetmiyormu acaba ilaçlar ? Ginde 4 tane progestan kullanıyorum
Hayir normal diyorum canim kimseye bise aciklamak zorunda degiliz hic moral de bozma sorsunlar istedigine soyle istemedigine hayir normal dersin
Daha once sana bahsetmismiydim bilmiyorum canim ama benim kahve lekelenmelerim nerdeyse 2 ay surdu endiselenme yavas yavas azalip bitecek insallah
İlaclara devam et insallah atlatacaksin canim. Hatta benim bazen afedersin adet gibi birden kahve leke bosaliyodu cok korkuyodum ama doktorum kanama alani temizleniyor demisti. Kirmizi olmadigi surece korkma demistiÇook sevindim canım inşallah ya senın ki gibi olur benımde daha önceden proluton vurunca geçiyordu korkuyorum bende o kadar ilaça rağmen geçmiyor diye doktoruma da yazdım cvp vermedi
Yasamayan bizi anlamaz. Turk insani cahillikten oluyor bunlar. Bizden insandan baska bisey dogmuyo nasil oldugu cok onemli degil. Sen hic uzme kendini, alisverisine bak. Babaannemi bende sevmezdim bu yuzden. Halamin cocuklariyla bizi ayirirdi hep. Olene kadar da oyle devam etti. Torununa bunu yansitmak cok kotu bir sey. Ama dedem bir tanedir, canimdirİnan evde aldigim eşyalarına bile üzüntü duydumçok içim acıdı.Yarin ikimizde mutlu bı şekilde dönelim bebislerimizin iyi haberlerini alalim.Onlari görünce moralim düzelir kesin.
Amann boşver manyak kadin.Normal ya da tedavi Allah ömür,nefes verdiyse nasıl olduğunun cok da önemi yok.Benim aklima gelmezdi ikizlerim oldu.Herkes sacma sapan beni tedirgin ediyordu resmen sevinemedim bir süre sonra Allah ömür verdiyse yasarlar dedim herkese hee hee dedim geçtim.Erken doğdular kuvezde kaldilar 1 hafta da toparladilar 1890 biri 2010 kilo diğeri doğdu gene ah vah konuştular kimseyi dinlemedim 5 ayda tosun oldular.Agzi olan konusuor sen dinleme Allah a güven sığın.Yer gok duaylaİzmir'e geldik,kaynanadayiz bugün sabah 11 de detaylimiz var dua edin kızlar sorunsuz atlatayim.
Kaynanam biraz sinirimi bozdu akşam akşam.
Normalde kızı hamile kalır kalmaz örgülere başlar siralardi herseylerini alırdı.Bugun sordum örgülere başladın mı babanne diye doğana kadar bişey yapmicam dedi.Diger torunlarına öyle değildin,baslamiştirsin diye sordum dedim moralim bozuldu.Tedavi çocuğu tüp bebek diye resmen bisey olacak muamelesi görüyoruz.Ben hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum Allah korusun bişey olacak olduktan snra doğum anında dahi risk var her dogumda.
Böyle gereksiz insanların fikrini bilen rabbim sagsalim bizleri yavrularımıza kavuştursun.Yarin için bütün modumu düşürdüler akşam akşam .
Çok sağol canım burda olmak iyi geliyor banaİlaclara devam et insallah atlatacaksin canim. Hatta benim bazen afedersin adet gibi birden kahve leke bosaliyodu cok korkuyodum ama doktorum kanama alani temizleniyor demisti. Kirmizi olmadigi surece korkma demisti
Evet senle ayni seyleri yasayip atlatmis insanlarin tecrubelerinden yararlanmak guzel oluyor cekinmeden ne olsa sorabilirsinÇok sağol canım burda olmak iyi geliyor bana
Hadi gozun aydin canim cok sukur cok sevindimSelam kizlar çok teşekkür ederim tüm desteğiniz için gece boyu basım ağrıdi şuan iyiyim.
Yeni bitti işimiz Detaylimiz şükür temiz çıktı kendi hocamız da baktı sonuçlara yolu yariladik herşey yolunda 1 ay snra gelin dedi.Rahim uzunluğuna vs de baktı perinatolog herşey yolunda korkmayın dedi.İnsallah hep böyle devam eder.kizlarim 360/370 gram olmuşlar.birinin yüzünü gördük aynı benim bebekligim diğeri görüntü veremedi kardeşi kapattığı için kesesiyle.
Hepimizin sagsalim yavrularımıza kavuşması dileğiyle iyiki varsınız,bizi anca birbirimiz anlariz her konuda.
Teşekkür ederiz teyzesi.Hadi gozun aydin canim cok sukur cok sevindim
Gozun aydin hadi gelmis gecmis olsun, hep guzel haberler vermek nasip olsun insallah. Bizim ufakliklarda hic yuzlerini gostermedi. Bir tanesini tam gorduk kolunu koydu yakalayamadik fotograf icin. Ama cok guzel duruyordu minigimiz. Hep hayirli haberler almak nasip olsun insallah hepimize.Selam kizlar çok teşekkür ederim tüm desteğiniz için gece boyu basım ağrıdi şuan iyiyim.
Yeni bitti işimiz Detaylimiz şükür temiz çıktı kendi hocamız da baktı sonuçlara yolu yariladik herşey yolunda 1 ay snra gelin dedi.Rahim uzunluğuna vs de baktı perinatolog herşey yolunda korkmayın dedi.İnsallah hep böyle devam eder.kizlarim 360/370 gram olmuşlar.birinin yüzünü gördük aynı benim bebekligim diğeri görüntü veremedi kardeşi kapattığı için kesesiyle.
Hepimizin sagsalim yavrularımıza kavuşması dileğiyle iyiki varsınız,bizi anca birbirimiz anlariz her konuda.
Amin canım benim hep mutlu haberler paylaşalım burada birbirimizle.Gozun aydin hadi gelmis gecmis olsun, hep guzel haberler vermek nasip olsun insallah. Bizim ufakliklarda hic yuzlerini gostermedi. Bir tanesini tam gorduk kolunu koydu yakalayamadik fotograf icin. Ama cok guzel duruyordu minigimiz. Hep hayirli haberler almak nasip olsun insallah hepimize.