- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.941
Çok sevindim umarım bana da son der artık...hiç merak etmeyin siz en az 37 haftayı dolduracaksınız öyle hissediyorum bi an ..Doktor bana rahim ağzı uzunluğuna göre biraktirmisti sanırım o haftalarda ( tam hatirlayamadim) ilerleyen haftalarda ihtiyaç olursa başlarız dedi çok şükür bir sorun yok şimdilik
Ben halen kullaniyorum canim 9.haftada biraktim 10.haftada kanama alaniyla birlikte tekrar basladim. Ancak hap olarak alinca bulanti yaptigini cok duydum doktorunuza sadece fitil seklinde devam etmeyi onersen bulantim oluyor diye belki rahatlarsin birazİyigeceler kızlar aklıma bişiy takıldı ,progesteron hapı ve fitilini kullanıyorum ,sizler acaba ne zaman bırakmıştınız...artık ilaç kullanmak istemiyorum bulantılarım aşırı o yüzden belki hafifler...
merhaba,bana 12 haftalikken biraktirmisti doktorum ama 24.haftadaki kontrolde yine yazdi, 27den itibaren yine fitil olarak kullan, ikizlerde erken baslamak istiyorum onlem amacli dedi. bulantilariniz da dilerim 3-4 haftaya biraz daha hafifler.İyigeceler kızlar aklıma bişiy takıldı ,progesteron hapı ve fitilini kullanıyorum ,sizler acaba ne zaman bırakmıştınız...artık ilaç kullanmak istemiyorum bulantılarım aşırı o yüzden belki hafifler...
Ben progesteron fitil şeklinde kullanıyorum 13. Haftada onu bırakıp duphastona geçti doktorum halen kullanıyorum ekstra pruloton Depot kullanıyorum haftada birİyigeceler kızlar aklıma bişiy takıldı ,progesteron hapı ve fitilini kullanıyorum ,sizler acaba ne zaman bırakmıştınız...artık ilaç kullanmak istemiyorum bulantılarım aşırı o yüzden belki hafifler...
En.baştan itibaren kullaniyorum 32ye kadar da.devam dedi doktor. Ben de.artik adini bile duymak.istemiyorum. Bunyem mahvoldu ilactan. Ama yapacak bir sey yokİyigeceler kızlar aklıma bişiy takıldı ,progesteron hapı ve fitilini kullanıyorum ,sizler acaba ne zaman bırakmıştınız...artık ilaç kullanmak istemiyorum bulantılarım aşırı o yüzden belki hafifler...
Teşekkür ederim:) benim o konuda hiç endişem yok bugüne kadar olmadı da . Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza:)Çok sevindim umarım bana da son der artık...hiç merak etmeyin siz en az 37 haftayı dolduracaksınız öyle hissediyorum bi an ..
Aynı şeyleri yaşıyoruz...malesef...En.baştan itibaren kullaniyorum 32ye kadar da.devam dedi doktor. Ben de.artik adini bile duymak.istemiyorum. Bunyem mahvoldu ilactan. Ama yapacak bir sey yok
Amin inşallah cok sagolunKendi kendine yok olur diye düşünüyorum vücut kendini ayarlıyor korkma inşallah öbürünü sağlıkla alacaksın kucağına inşallah
Ben 10.haftada bıraktım canımİyigeceler kızlar aklıma bişiy takıldı ,progesteron hapı ve fitilini kullanıyorum ,sizler acaba ne zaman bırakmıştınız...artık ilaç kullanmak istemiyorum bulantılarım aşırı o yüzden belki hafifler...
Ben hala fitil olarak kullanıyorum 32 ye kadar devam dedi inşallah erken doğumu engellerBen 10.haftada bıraktım canım
Erken doğum riski mi var canım inşallahBen hala fitil olarak kullanıyorum 32 ye kadar devam dedi inşallah erken doğumu engeller
Engeller inşallah şuan ben kan ilacı vitamin magnezyum kullanıyorum 10.haftada bırakırdı progestan ı doktorumBen hala fitil olarak kullanıyorum 32 ye kadar devam dedi inşallah erken doğumu engeller
Şu an yok canım ama ne bileyim çoğul da hep öyle bir risk var ya ben de korkuyorum nedenseErken doğum riski mi var canım inşallah
Bende vitamin kan ilacı ve Coraspin kullanıyorum bir de fitil kendimi ilaç deposu gibi hissediyorumEngeller inşallah şuan ben kan ilacı vitamin magnezyum kullanıyorum 10.haftada bırakırdı progestan ı doktorum
Allahın izniyle zamanında doğum yapacaz canım kötüyü aklına getirme şifa olsun inşallahŞu an yok canım ama ne bileyim çoğul da hep öyle bir risk var ya ben de korkuyorum nedense
Amin inşallah canımAllahın iznşy Allahın izniyle zamanında doğum yapacaz canım kötüyü aklına getirme şifa olsun inşallah
Canim hayirli olsun bebisler insallahherkese merhabalar. ikiz gebeyim tüp bebek .şu an 13.haftadayım daha önce gebeliğim yok ve doktor önlem amaçlı serklaj (rahime dikiş) dedi ama araştırdığımda iiklzlerde serklajın çok fayda etmediğini, hatta erken doğuma neden olabilecğini söyledi. sonra kaç doktora sordumsa yaptırma dedi. çok kararsız kaldım. serklaj yaptıranlarda karında sertleşme ve kasılmalar daha mı fazla oluyor acaba? hep yatmam mı gerekir rahime dikiş atıldıktan sonra.ikizlerde genelde serklaj yapıyormu? cevap yazarsanız çok sevinirim.