- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.921
Ay bugun benimkiler de pek durgun durtukluyom zorla arada bir evladim kuzum guzelce vurun hoplayin ziplayin isteEvet dün göbeğinden çıkacaktı bugün hiç ses seda yok her gün illa bi şekilde strese sokacaklar bizi
Ya benimkiler bi de kalabalıkta coşuyor evdeyken sakinler annemlere falan gidince içeride halay var sankiAy bugun benimkiler de pek durgun durtukluyom zorla arada bir evladim kuzum guzelce vurun hoplayin ziplayin iste
Ortamin farkinda mi oluyolar acaba sesler falanYa benimkiler bi de kalabalıkta coşuyor evdeyken sakinler annemlere falan gidince içeride halay var sanki
Benimkiler gün içinde çok hareketliKizlar sizin de bebisler kimi gunler cok hareketli kimi gunler daha durgun oluyor mu
Evet bazen savas alani bazen de sessiz bir ortamBenimkiler gün içinde çok hareketlisavaş var sanki karnimda.uyuduklarinda ses vermiyorlar
Genelde yemek veya meyve yedikten bı 15 dk snra başlıyorlarEvet bazen savas alani bazen de sessiz bir ortam
Rabbim hareketlerini gormekten hissetmekten geri koymasinGenelde yemek veya meyve yedikten bı 15 dk snra başlıyorlarhareketlenmeye
Amin amin canım benim o minnak ayaklarınızı yicem dogdugunuzda diyorum.Rabbim hareketlerini gormekten hissetmekten geri koymasin
Oyy insallahAmin amin canım benim o minnak ayaklarınızı yicem dogdugunuzda diyorum.
Benim tup bebek canim iki embriyo transfer edilmisti. Kalp atisiyla birlikte gorduk keseleri de cok sukurKızlar kaçıncı haftada nasıl öğrendiniz ikiz bebişlerinizi
Hayırlı olsun canım hayır normal gebelik ben daha kalp atışını duymadım ikiz istiyorum ama nasip inşallah ikiz olurBenim tup bebek canim iki embriyo transfer edilmisti. Kalp atisiyla birlikte gorduk keseleri de cok sukursenin tup bebek mi canim
6, 5 yıllık evliyim ilk olacak onun için ikiz istiyorum olmuyordu Bebeğim tüp bebek için imkanımızda yoktu Allah nasip eder inşallah daha önce bir boş gebelik yaşadımHayırlı olsun canım hayır normal gebelik ben daha kalp atışını duymadım ikiz istiyorum ama nasip inşallah ikiz olur
Rabbim gonlundekini hayirla nasip etsin saglikla insallah canim6, 5 yıllık evliyim ilk olacak onun için ikiz istiyorum olmuyordu Bebeğim tüp bebek için imkanımızda yoktu Allah nasip eder inşallah daha önce bir boş gebelik yaşadım
Bende de yemeklerden sonra genelde bir hareketlenme oluyor. Ve bazi oturma sekillerimde. Bugun dune gore daha sakin gecti ama insan hemen pimpirikleniyor bir sey mi oldu da bugun az kipirdadilar diyeGenelde yemek veya meyve yedikten bı 15 dk snra başlıyorlarhareketlenmeye
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınızaRabbim gonlundekini hayirla nasip etsin saglikla insallah canim
Allah sizden de razi olsun amin insallah hepimizAllah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
Doktor bana rahim ağzı uzunluğuna göre biraktirmisti sanırım o haftalarda ( tam hatirlayamadim) ilerleyen haftalarda ihtiyaç olursa başlarız dedi çok şükür bir sorun yok şimdilikİyigeceler kızlar aklıma bişiy takıldı ,progesteron hapı ve fitilini kullanıyorum ,sizler acaba ne zaman bırakmıştınız...artık ilaç kullanmak istemiyorum bulantılarım aşırı o yüzden belki hafifler...