- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.001
Gözün Aydın canımmmSelam kizlar çok teşekkür ederim tüm desteğiniz için gece boyu basım ağrıdi şuan iyiyim.
Yeni bitti işimiz Detaylimiz şükür temiz çıktı kendi hocamız da baktı sonuçlara yolu yariladik herşey yolunda 1 ay snra gelin dedi.Rahim uzunluğuna vs de baktı perinatolog herşey yolunda korkmayın dedi.İnsallah hep böyle devam eder.kizlarim 360/370 gram olmuşlar.birinin yüzünü gördük aynı benim bebekligim diğeri görüntü veremedi kardeşi kapattığı için kesesiyle.
Hepimizin sagsalim yavrularımıza kavuşması dileğiyle iyiki varsınız,bizi anca birbirimiz anlariz her konuda.
Canım nasıl bir agrı dünden beri bende aynı durumdayım pazar diye sabredeyim diyorum ama acile gitsem mi bilemedim hiç durmadan sancım var dayanılmayacak boyutta değil ama azda değil ve hiç durmaması beni gerdi artıkKızlar dün doktora gittim kasıklarım belim ağırıyor diye baktı şu an bir sıkıntı yok dedi ama progestanı 2 ye çıkardı ve dikkat et dedi beni iyice bi endişe aldı
Canım iki taraflı bacak kasık birleşen yer var ya orası ağırıyor birde belim yorulunca ağırır ya öyle ağırıyor bacaklarım yanıyor sankiCanım nasıl bir agrı dünden beri bende aynı durumdayım pazar diye sabredeyim diyorum ama acile gitsem mi bilemedim hiç durmadan sancım var dayanılmayacak boyutta değil ama azda değil ve hiç durmaması beni gerdi artık
Benimde öyleydi bebekleri hissediyorum daha yukarda ama sancım tam kasıklarımda bacaklarıma belime vuruyor yana yana sancıdı. Ben doktorumu aradım dayanamadım hiç dinmedigi için korktum acıkcası hastaneyi arıyorum hemen git bende geliyorum dedi erken doğum riski olabilir idrar yolu enfeksiyon olabilir dedi. Hastaneye gittim hemen serum takıldı doktorum geldi muayene etti önce idrar tahlili yapıldı alttan baktı hafif akıntım vardı nolur nolmaz dedi kanamam yoktu çok şükür. Rahim agzına baktı kısalık varmı diye ondan korktum dedi çok şükür yokmuş uzunluk iyiymiş. Sonrada karnımdan bebişlerime baktı çok şükür Allah ıma onlarda iyiydi kıpır kıpırdılar. Ama kasıklarım dinmedi sancısı kasılmaların var dedi. Yorulacak bişey mi yaptın işmi yaptın dedi perşembe günü temizlik yapmıştım hamileliğimden beri ilk defa ondan olurmu dedim olur tabi kesinlikle süpürge bile yapmıyorsun biryere uzanıp kendini yormuyosun dedi istirahat ediceksin yat bol bol dedi. Bir de ilaç verdi akıntım için birde progestana başladı tekrar ondanda kasılma yapabilir 26. Haftaya kadar devam edelim dedi.idrar tahlilim şükür temiz çıkmış.Böyle yani canım ayrıntılı paylasmak istedim devam ediyorsa sende git bekleme sakın cıkmadan bana tekrar serum taktı gene bile tam geçmedi kasılmam iki saat sonra evde yine arttı progestan vardı hemen koydum diğerlerini yarın alıcam ama progestanı koyunca uyumusum baya azalmıştıCanım iki taraflı bacak kasık birleşen yer var ya orası ağırıyor birde belim yorulunca ağırır ya öyle ağırıyor bacaklarım yanıyor sanki
Bende gittim canım bende de şu an için bi sıkıntı yok dinlen dedi karnında sertleşme hissedersen hemen gel dedi ben progestan kullanıyorum zaten onu 2 ye çıkardı perşembe günü tekrar gidecem inşallah bi 28 i geçsek korkularım azalacak birazBenimde öyleydi bebekleri hissediyorum daha yukarda ama sancım tam kasıklarımda bacaklarıma belime vuruyor yana yana sancıdı. Ben doktorumu aradım dayanamadım hiç dinmedigi için korktum acıkcası hastaneyi arıyorum hemen git bende geliyorum dedi erken doğum riski olabilir idrar yolu enfeksiyon olabilir dedi. Hastaneye gittim hemen serum takıldı doktorum geldi muayene etti önce idrar tahlili yapıldı alttan baktı hafif akıntım vardı nolur nolmaz dedi kanamam yoktu çok şükür. Rahim agzına baktı kısalık varmı diye ondan korktum dedi çok şükür yokmuş uzunluk iyiymiş. Sonrada karnımdan bebişlerime baktı çok şükür Allah ıma onlarda iyiydi kıpır kıpırdılar. Ama kasıklarım dinmedi sancısı kasılmaların var dedi. Yorulacak bişey mi yaptın işmi yaptın dedi perşembe günü temizlik yapmıştım hamileliğimden beri ilk defa ondan olurmu dedim olur tabi kesinlikle süpürge bile yapmıyorsun biryere uzanıp kendini yormuyosun dedi istirahat ediceksin yat bol bol dedi. Bir de ilaç verdi akıntım için birde progestana başladı tekrar ondanda kasılma yapabilir 26. Haftaya kadar devam edelim dedi.idrar tahlilim şükür temiz çıkmış.Böyle yani canım ayrıntılı paylasmak istedim devam ediyorsa sende git bekleme sakın cıkmadan bana tekrar serum taktı gene bile tam geçmedi kasılmam iki saat sonra evde yine arttı progestan vardı hemen koydum diğerlerini yarın alıcam ama progestanı koyunca uyumusum baya azalmıştı
Benim de dunden beri kasigimda.agrim var. Gaz mi baska.bir sey mi bilmiyorum. Cuma ayrintilim var. Insallah gecer sıkıntı yoktur.Benimde öyleydi bebekleri hissediyorum daha yukarda ama sancım tam kasıklarımda bacaklarıma belime vuruyor yana yana sancıdı. Ben doktorumu aradım dayanamadım hiç dinmedigi için korktum acıkcası hastaneyi arıyorum hemen git bende geliyorum dedi erken doğum riski olabilir idrar yolu enfeksiyon olabilir dedi. Hastaneye gittim hemen serum takıldı doktorum geldi muayene etti önce idrar tahlili yapıldı alttan baktı hafif akıntım vardı nolur nolmaz dedi kanamam yoktu çok şükür. Rahim agzına baktı kısalık varmı diye ondan korktum dedi çok şükür yokmuş uzunluk iyiymiş. Sonrada karnımdan bebişlerime baktı çok şükür Allah ıma onlarda iyiydi kıpır kıpırdılar. Ama kasıklarım dinmedi sancısı kasılmaların var dedi. Yorulacak bişey mi yaptın işmi yaptın dedi perşembe günü temizlik yapmıştım hamileliğimden beri ilk defa ondan olurmu dedim olur tabi kesinlikle süpürge bile yapmıyorsun biryere uzanıp kendini yormuyosun dedi istirahat ediceksin yat bol bol dedi. Bir de ilaç verdi akıntım için birde progestana başladı tekrar ondanda kasılma yapabilir 26. Haftaya kadar devam edelim dedi.idrar tahlilim şükür temiz çıkmış.Böyle yani canım ayrıntılı paylasmak istedim devam ediyorsa sende git bekleme sakın cıkmadan bana tekrar serum taktı gene bile tam geçmedi kasılmam iki saat sonra evde yine arttı progestan vardı hemen koydum diğerlerini yarın alıcam ama progestanı koyunca uyumusum baya azalmıştı
Ben hep yatıyorum valla dün bi yemek yapmak için kalktım ondada sandalyeyi ocagın başına çektim oturduğum yerden karıştırdım. Ama dün çok kötü oldum normalde günde bir iki kez kasılmam ya oluyodu ya olmuyodu dün on kere falan olmuştur . Bide otururken daha çok kasılmam oluyo yatarken çok rahatım bugün iyiyim şükürİkzi gebelik farkli olur dedi benim doktorum kizlar panik olmadan mumkun oldugunca istirahat etmeliyiz sanirim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah yavrularimiz
Ben de hep yatiyorum canim dikkatli olmamiz gereken bir surecBen hep yatıyorum valla dün bi yemek yapmak için kalktım ondada sandalyeyi ocagın başına çektim oturduğum yerden karıştırdım. Ama dün çok kötü oldum normalde günde bir iki kez kasılmam ya oluyodu ya olmuyodu dün on kere falan olmuştur . Bide otururken daha çok kasılmam oluyo yatarken çok rahatım bugün iyiyim şükür
Anladım canım inşaallah hayırlısıyla önemli bişeyimiz olmaz da saglıkla hayırlısıyla alırız kucagımıza. Bana günde üç kullan dedi fitil olarak 26ya kadar devam edelim ve yat dedi bugün mesaj atmıs canım doktorum nasıl oldun diye birde temizlik yok agır iş yok diye yazmıs tekrar. Dersimi aldım yavrularımı tehlikeye atmıcam inşaallah evide pislik götürürse götürsünBende gittim canım bende de şu an için bi sıkıntı yok dinlen dedi karnında sertleşme hissedersen hemen gel dedi ben progestan kullanıyorum zaten onu 2 ye çıkardı perşembe günü tekrar gidecem inşallah bi 28 i geçsek korkularım azalacak biraz
Nasıl bir agrı canım durmayan bitmeyen cinstense erteleme Allah korusun ben geceyi geçirdim ertesi gün öğlen gittim ha gecer ha geçer diye hemsire bile dedi medem aramadın doktorunu diye bişey olmasında varsın biz tedbirli olalımBenim de dunden beri kasigimda.agrim var. Gaz mi baska.bir sey mi bilmiyorum. Cuma ayrintilim var. Insallah gecer sıkıntı yoktur.
Kalp atisi icin gittigimde ogrendim canim. Kese ciftse cift yumurta ikizi, kese tek icinde 2 bebek varsa tek yumurta ikizi ultrasonda gorulebilecek boyuta ulasinca belli oluyor. İkiz mi senin de canimKızlar ikiz gebeliklerinizi ne zman tam öğrendiniz tek yada çift yumurta ikizleri nasıl belli oldu ultrasonda
İnşallah öbürünü sağlıkla alırsın kucağınaKızlar malesef ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Yok canım 7 hafta 3 de tek kese vardı bebek yoktu yarın kontrol var 10 hafta 2 günlük oluyor inşallah güzel sonuç alırızKızlar ikiz gebeliklerinizi ne zman tam öğrendiniz tek yada çift yumurta ikizleri nasıl belli oldu ultrasonda
Rabbim diğerini korusun size bağışlasın inşallah geçmiş olsun..Kızlar malesef ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Allah öbürüne sağlık versin hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin canım üzülmüşsündür tabi ama digeri icin iyi olmalısınKızlar malesef ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş
Allah digerine saglik versin hayirla dogsun canim insallah diger yavrun icin guclu olKızlar malesef ikizlerimden biri gelişememiş ve kalbi durmuş