2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Doktor bana rahim ağzı uzunluğuna göre biraktirmisti sanırım o haftalarda ( tam hatirlayamadim) ilerleyen haftalarda ihtiyaç olursa başlarız dedi çok şükür bir sorun yok şimdilik
Çok sevindim umarım bana da son der artık...hiç merak etmeyin siz en az 37 haftayı dolduracaksınız öyle hissediyorum bi an ..

İyigeceler kızlar aklıma bişiy takıldı ,progesteron hapı ve fitilini kullanıyorum ,sizler acaba ne zaman bırakmıştınız...artık ilaç kullanmak istemiyorum bulantılarım aşırı o yüzden belki hafifler...
Ben halen kullaniyorum canim 9.haftada biraktim 10.haftada kanama alaniyla birlikte tekrar basladim. Ancak hap olarak alinca bulanti yaptigini cok duydum doktorunuza sadece fitil seklinde devam etmeyi onersen bulantim oluyor diye belki rahatlarsin biraz

İyigeceler kızlar aklıma bişiy takıldı ,progesteron hapı ve fitilini kullanıyorum ,sizler acaba ne zaman bırakmıştınız...artık ilaç kullanmak istemiyorum bulantılarım aşırı o yüzden belki hafifler...
merhaba,bana 12 haftalikken biraktirmisti doktorum ama 24.haftadaki kontrolde yine yazdi, 27den itibaren yine fitil olarak kullan, ikizlerde erken baslamak istiyorum onlem amacli dedi. bulantilariniz da dilerim 3-4 haftaya biraz daha hafifler.

Ben progesteron fitil şeklinde kullanıyorum 13. Haftada onu bırakıp duphastona geçti doktorum halen kullanıyorum ekstra pruloton Depot kullanıyorum haftada bir

En.baştan itibaren kullaniyorum 32ye kadar da.devam dedi doktor. Ben de.artik adini bile duymak.istemiyorum. Bunyem mahvoldu ilactan. Ama yapacak bir sey yok

herkese merhabalar. ikiz gebeyim tüp bebek .şu an 13.haftadayım daha önce gebeliğim yok ve doktor önlem amaçlı serklaj (rahime dikiş) dedi ama araştırdığımda iiklzlerde serklajın çok fayda etmediğini, hatta erken doğuma neden olabilecğini söyledi. sonra kaç doktora sordumsa yaptırma dedi. çok kararsız kaldım. serklaj yaptıranlarda karında sertleşme ve kasılmalar daha mı fazla oluyor acaba? hep yatmam mı gerekir rahime dikiş atıldıktan sonra.ikizlerde genelde serklaj yapıyormu? cevap yazarsanız çok sevinirim. :110:

herkese merhabalar. ikiz gebeyim tüp bebek .şu an 13.haftadayım daha önce gebeliğim yok ve doktor önlem amaçlı serklaj (rahime dikiş) dedi ama araştırdığımda iiklzlerde serklajın çok fayda etmediğini, hatta erken doğuma neden olabilecğini söyledi. sonra kaç doktora sordumsa yaptırma dedi. çok kararsız kaldım. serklaj yaptıranlarda karında sertleşme ve kasılmalar daha mı fazla oluyor acaba? hep yatmam mı gerekir rahime dikiş atıldıktan sonra.ikizlerde genelde serklaj yapıyormu? cevap yazarsanız çok sevinirim. :110:
Canim hayirli olsun bebisler insallah🤗 bildigim kafariyla grupta serklajli kimse yok cok bilgim olmamakla birlikte ikizlerde onerilmiyor diye biliyorum iyi arastirmak gerek en iyisini yine doktorlar bilir tabiki ama 😊

X