- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.801
Hadi gozun aydin. Her seyden nem kapiyoruz resmen. Ozellikle gec bulunca. Ben hicbir sey yapmiyorum. 15 te bir kadin geliyordu temizlige, onu hamilelikle birlikte 9-10 gunde bire dusurdum. Utulerde onda. Esim camasir sermede. Yemekte sag olsun kayinvalidemden. Ben aksam isten gelince yatiyorum. Bu gunleri arar miyiz dersiniz Mart Nisan aylarindaBurda başka doktora gittim rahim uzunlugu idrar tahlili bı de bebeklere baktı idrarda hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi.Her ne kadar yorucu işin olmasa şimdilik gebeliğin de herşey yolunda olsa da biran tersine dönebilir riskli gebeliksin ikiz hamile oldugun için dedi.
5 gün rapor verdi sonrası sana bağlı tekrar istersen veririm dedi yıllık izinlerimle 24 e kadar devam ederim artık.Korktum baya canım.Yemek yapmak dışında hiçbir şey yapmamak lazım.Sagsalim bı 36 ya varsaydik
Coronodan dolayı sakın korkup stres yapma benim dört gebe arkadaşım korona oldu çok şükür hepsi çok çok iyi atlattı tedbirini al tabiki ama kendinide bebeğinide strese sokmaHerkese selam. Bende dunden beri corona telasi icindeyim. Ofis arkadasim dun pozitif sonuc aldi. Hep maskeyle oturuyoruz ama insan korkuyor. Dun benimde bas agrim ve bel agrim vardi. Neyse ki test sonucum negatif geldi. Ama o korku bana yetti. Allah kimseye gostermesin. Benim de ara ara agrilarim oluyor, batmalarim oluyor ama 2 cocuk buyuyor ufacik yerde organlar icin de cok kolay degildir diye dusunuyorum. Cumartesi randevum var, insallah her sey yolundadirherkesin saglikla ilerlesin, kucagina aldigi gunleri gormek nasip olsun insallah.
Canım sagolasin.Bende aylardır hiç temizlik yapmadım yemek çamaşır vs onları yapiyodum sadece.Utu işi de eşimde giyindigini utuluyo hallediyo kendisi.Sagsalim yavrulara kavusalim da tek ugrasimiz onlar olsun,sonra zaten rutin bı duzene koyarızHadi gozun aydin. Her seyden nem kapiyoruz resmen. Ozellikle gec bulunca. Ben hicbir sey yapmiyorum. 15 te bir kadin geliyordu temizlige, onu hamilelikle birlikte 9-10 gunde bire dusurdum. Utulerde onda. Esim camasir sermede. Yemekte sag olsun kayinvalidemden. Ben aksam isten gelince yatiyorum. Bu gunleri arar miyiz dersiniz Mart Nisan aylarinda
Canım negatif cikmana sevindim malesef artik en yakınlarımız da çıkmaya başladı.İnsallah tez vakitte millet olarak atlatırız bu salgını.c.tesi benimde randevum var izmir yolcusuyum.Herkese selam. Bende dunden beri corona telasi icindeyim. Ofis arkadasim dun pozitif sonuc aldi. Hep maskeyle oturuyoruz ama insan korkuyor. Dun benimde bas agrim ve bel agrim vardi. Neyse ki test sonucum negatif geldi. Ama o korku bana yetti. Allah kimseye gostermesin. Benim de ara ara agrilarim oluyor, batmalarim oluyor ama 2 cocuk buyuyor ufacik yerde organlar icin de cok kolay degildir diye dusunuyorum. Cumartesi randevum var, insallah her sey yolundadirherkesin saglikla ilerlesin, kucagina aldigi gunleri gormek nasip olsun insallah.
Canım sağol rapor verdi artık çalışmadasan iyi olur dedi.Haberdar et bizi de canim
Bende cok sevindim. Icimi karartmamaya calistim bebisler etkilenmesin diye ama cok mumkun olmuyor tabi. Amin insallah bebislerimizin gelisimi olmasi gerektigi gibidirCanım negatif cikmana sevindim malesef artik en yakınlarımız da çıkmaya başladı.İnsallah tez vakitte millet olarak atlatırız bu salgını.c.tesi benimde randevum var izmir yolcusuyum.güzel haberlerle dönelim.
Dunumu zehir ettim kendime sayilir ama bugun cok daha iyi gecirdim sonuc gelene kadar. Allaha sukur negatif geldi. Allah kimseye o tedirginligi yasatmasin. Ne olur ne olmaz odalari ayirdim esimle. Ayri takiliyoruz evdeCoronodan dolayı sakın korkup stres yapma benim dört gebe arkadaşım korona oldu çok şükür hepsi çok çok iyi atlattı tedbirini al tabiki ama kendinide bebeğinide strese sokma
İyi olmus canim evde dinlenir yatarsin bol bolCanım sağol rapor verdi artık çalışmadasan iyi olur dedi.
Yeşim canım aklına kötü şeyler getirme sonuçta iki can taşıyoruz olacak böyle şeyler Allah korur onları inşallahGünaydın kızlar nasılsınız?Bugün 20 haftamız doluyo işe gelirken adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu sizde de oluyo mu normal mi bu doktoruma da yazdım bakalım ne diyecek.Herşeyden korkar oldum.
Esra canım gelmiş geçmiş olsun hiç uğramasın korona . Çok tedirgindim ben de çalışırken Allah yardımcınız olsun. Çalışmaya devam etmen gerekiyorsa naçizane aklında bulunsun diye yazıyorum maskene ve burnuna limon uçucu yağı dökünce iyi geliyormuş koruyuculuk artıyormuş eğer bana idari izin yapmasalardı uygulayacaktım ben de .Herkese selam. Bende dunden beri corona telasi icindeyim. Ofis arkadasim dun pozitif sonuc aldi. Hep maskeyle oturuyoruz ama insan korkuyor. Dun benimde bas agrim ve bel agrim vardi. Neyse ki test sonucum negatif geldi. Ama o korku bana yetti. Allah kimseye gostermesin. Benim de ara ara agrilarim oluyor, batmalarim oluyor ama 2 cocuk buyuyor ufacik yerde organlar icin de cok kolay degildir diye dusunuyorum. Cumartesi randevum var, insallah her sey yolundadirherkesin saglikla ilerlesin, kucagina aldigi gunleri gormek nasip olsun insallah.
Canım sağol raporluyum dinleniyorum evde artık gitmicem sanırım işe dün çok korktumYeşim canım aklına kötü şeyler getirme sonuçta iki can taşıyoruz olacak böyle şeyler Allah korur onları inşallah
Tesekkur ederim. 30 m2 odada sabahtan aksama 2 kisiyiz aslinda ama iste birlikte olma suresi uzun olunca insan korkuyor. Ben mecburen devam ediorum. Yeni terfi aldim farkli bir birim sorumlulugu verdiler isler cok yogun, ama ben bir sekilde kendimi izole etmem gerektigini bir kez daha anladim. Allah o gunleri gosterirse Subat’a kadar cift maske en az 2 metre mesafe ve kalabalik ortamlardan uzak durarak islerimi surdurecegim. Bunu da deneyeyim limon un kokusu fena yapmazsa ne kadar korunursak kar.Esra canım gelmiş geçmiş olsun hiç uğramasın korona . Çok tedirgindim ben de çalışırken Allah yardımcınız olsun. Çalışmaya devam etmen gerekiyorsa naçizane aklında bulunsun diye yazıyorum maskene ve burnuna limon uçucu yağı dökünce iyi geliyormuş koruyuculuk artıyormuş eğer bana idari izin yapmasalardı uygulayacaktım ben de .
Kendine dikkat et canım yemek dışında birşey yapma dediğin gibiBurda başka doktora gittim rahim uzunlugu idrar tahlili bı de bebeklere baktı idrarda hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi.Her ne kadar yorucu işin olmasa şimdilik gebeliğin de herşey yolunda olsa da biran tersine dönebilir riskli gebeliksin ikiz hamile oldugun için dedi.
5 gün rapor verdi sonrası sana bağlı tekrar istersen veririm dedi yıllık izinlerimle 24 e kadar devam ederim artık.Korktum baya canım.Yemek yapmak dışında hiçbir şey yapmamak lazım.Sagsalim bı 36 ya varsaydik
Çok geçmiş olsun. Geçen hafta benim de beraber çalıştığım kişi de pozitif çıktı hemen test verdim allahtan negatif geldi sonuç. Ama dediğin gibi o korku endişe yetiyor insana. Şimdi de erkek kardeşim pozitif.. ben de temaslıyım ama tekrar test vermedim septom göstermediği için. Allah hepimizi korusunHerkese selam. Bende dunden beri corona telasi icindeyim. Ofis arkadasim dun pozitif sonuc aldi. Hep maskeyle oturuyoruz ama insan korkuyor. Dun benimde bas agrim ve bel agrim vardi. Neyse ki test sonucum negatif geldi. Ama o korku bana yetti. Allah kimseye gostermesin. Benim de ara ara agrilarim oluyor, batmalarim oluyor ama 2 cocuk buyuyor ufacik yerde organlar icin de cok kolay degildir diye dusunuyorum. Cumartesi randevum var, insallah her sey yolundadirherkesin saglikla ilerlesin, kucagina aldigi gunleri gormek nasip olsun insallah.
Canım benım aile hekimim 10 gün veriyor sende bi konuş verebilirİzinlerim var aslında doğum sonrasına sakliyodum
Evet canım belediye de calisiyorum izin sureme az kaldı 20 iş günü geleceğim diye idare ediyodum.Yillik iznim var olmadı ondan alırım.Rapor kendi doktorumun gecmiyo sağlık ocağı da 5 gün anca veriyo.
Şimdilik 5 gün aldım 15 günde yıllık izinden alcam sonra zaten 24 u doldurmaya bişey kalmiyoCanım benım aile hekimim 10 gün veriyor sende bi konuş verebilir
Bana 1 ay heyet verdi doktor 12. Haftada işe başlıycam rahimde kanama alanı görünce istiraht et demişti şuan evdeyim hayırlısı inşallah sağsalim kucağımıza alırızŞimdilik 5 gün aldım 15 günde yıllık izinden alcam sonra zaten 24 u doldurmaya bişey kalmiyouzun süre evdeyiz artık.Hersey evlatlarımız iicn.Sende evdesin galiba artik
İnşallah canım benim.Heyet raporu için ugrasiyomusun çok peki alırken.Yoksa kadın doğum direkt veriyo mu?Bana 1 ay heyet verdi doktor 12. Haftada işe başlıycam rahimde kanama alanı görünce istiraht et demişti şuan evdeyim hayırlısı inşallah sağsalim kucağımıza alırız
Benım doktorum özel muayenede ama Üniversite hastanesinin hocası oraya yönlendirdi kaşesiyle 2-3 saat uğraştım hastanede 3 saat sonra verdilerİnşallah canım benim.Heyet raporu için ugrasiyomusun çok peki alırken.Yoksa kadın doğum direkt veriyo mu?
Tamam canım sağolasın.Senin nasıl gidiyoBenım doktorum özel muayenede ama Üniversite hastanesinin hocası oraya yönlendirdi kaşesiyle 2-3 saat uğraştım hastanede 3 saat sonra verdiler