-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.761
Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yapıp sağlıkla büyütelim:)Tecrubesizlik bazen de bizi endiselendiren belki de normal ama bilmiyoruz normalini insallah saglikla atlatir kucagimiza aliriz kuzularimizi
Yok canım kasılma çok farklı mutlaka fark edersin bir bölge taş kesilip tortop oluyor elinle okşayınca dağılıyorBen de eğilip kalkıp iş yaptığımda alt karın bölgemde bir baskı hissediyorum sonra kasılma mi diye düşünüyorum ilk hamilelik olunca bilinmezlik tecrubesizlik de fazla
Canim son bi kac gundur ozellikle bugun tam idrar torbasi uzerinde bi his oluyor surekli idrara sıkısık gibi oluyorum o zaman kasilma boyle bise degil demi endiselendim birazYok canım kasılma çok farklı mutlaka fark edersin bir bölge taş kesilip tortop oluyor elinle okşayınca dağılıyor
Bende bazen karin agrisi yasayabiliyorum, o yuzden merak ettim. Tecrubesizlik de cok. Ne hissedersek sorun var hic anlayamiyorum.İnşallah canım. Tarif edilemeyen bir şey açıkçası. Böyle ağrı acı karışık ve o kadar farklı ki insan tuhaf bir şey olduğunu anlıyor. Doktoruma söylediğimde herkes sancıyı farklı tarif eder o yüzden tam bir tarifi yoktur ama tuhaflık olduğunu anlarsınız demişti. 100-120den aşağı olmuyordu sancım 2-3 dkya bir sürekli oluyordu. Hastaneden sancım tamamen durmadan çıkarmıyorlardı zaten. Durduruyorlardı çıkıyordum 2 güne geri gidiyordum. Farklı olduğunu gerçekten anlıyor insan. Yalancı sancıyla bambaşka.
Ben 25. Haftadayım daha birsürü ağrı görüceksin o ne ki hazırlıklı olGünaydın kızlar nasılsınız?Bugün 20 haftamız doluyo işe gelirken adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu sizde de oluyo mu normal mi bu doktoruma da yazdım bakalım ne diyecek.Herşeyden korkar oldum.
Bende cinsiyet değişikliği yaşamıştım insan şok oluyor iki farklı doktor biri kız biri erkek dedi kızdan okdr emindiki ikiside erkekde tereddüt etmişlerdi sonra yine iki farklı doktor ikiside erkek dedi eminmisin falan dedim pipilerini gösterdiler oğlanlarda açmışlar bi güzel oturuyorlardıKızlar ya ben cinsiyet konusunda bi değişim yaşadım doktorum birini göremeyip birine erkek demişti sonra ayrıntılıya gittim ikisine de kız dedi. Ayrıntılıda yanılma olmaz demi birşeyler almak istiyorum aklımda hep bir acaba mı var
Sabah doktoruma yazmıştım aradı hemen pruloton varsa yaptır istihrat et çok mu ayakta kaldın dedi.H.sonu sadece ufak tefek ev işleri yapmıştım.Şimdilik ağrım kesildi gibi ama çok korktumBen 25. Haftadayım daha birsürü ağrı görüceksin o ne ki hazırlıklı ol
İkiz gebelik tek gebelik gibi değil bizim daha ağır. Oyuzden çok dikkat et hele bu saatten sonra.ben sadece yemek yapıyorum evde onun dışında hiç bir işe elimi sürmüyorum yemekdede tencereleri falan eşim çıkarıyo çok dikkat ediyorumSabah doktoruma yazmıştım aradı hemen pruloton varsa yaptır istihrat et çok mu ayakta kaldın dedi.H.sonu sadece ufak tefek ev işleri yapmıştım.Şimdilik ağrım kesildi gibi ama çok korktumsabah sabah zırladım baya.Sağsalim kucağımıza alsaydık bi evlatlarımızı.
Bebisler niye sakliyosunuz acaba anneleri ikilemde birakiyosunuzKızlar ya ben cinsiyet konusunda bi değişim yaşadım doktorum birini göremeyip birine erkek demişti sonra ayrıntılıya gittim ikisine de kız dedi. Ayrıntılıda yanılma olmaz demi birşeyler almak istiyorum aklımda hep bir acaba mı var
Dinlenince gecen agrilari tabiki onemse ama yinede endiseni alt duzeyde tut canim. Bende de oluyor adet oncesi sancilari benzer dun aksam vardi mesela ara ara oluyor. İnsallah saglikla atlatiriz bu donemleriGünaydın kızlar nasılsınız?Bugün 20 haftamız doluyo işe gelirken adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu sizde de oluyo mu normal mi bu doktoruma da yazdım bakalım ne diyecek.Herşeyden korkar oldum.
Yok canımCanim son bi kac gundur ozellikle bugun tam idrar torbasi uzerinde bi his oluyor surekli idrara sıkısık gibi oluyorum o zaman kasilma boyle bise degil demi endiselendim biraz
Yok canım baskı büyüdükleri için oluyor kasılma top gibi bir yere büzüşürlerCanim son bi kac gundur ozellikle bugun tam idrar torbasi uzerinde bi his oluyor surekli idrara sıkısık gibi oluyorum o zaman kasilma boyle bise degil demi endiselendim biraz
Biz ayrıntılıya kadar birini erkek biliyorduk ikisi de kızmış şimdi güvenemiyorum bi türlüBende cinsiyet değişikliği yaşamıştım insan şok oluyor iki farklı doktor biri kız biri erkek dedi kızdan okdr emindiki ikiside erkekde tereddüt etmişlerdi sonra yine iki farklı doktor ikiside erkek dedi eminmisin falan dedim pipilerini gösterdiler oğlanlarda açmışlar bi güzel oturuyorlardı
Evet yani demi çıplak kalacaklar haberleri yokBebisler niye sakliyosunuz acaba anneleri ikilemde birakiyosunuz
Benim de agrilarim oluyo sanki rahmi biri asagidan biri yukaridan tutup cekiyo geriliyo gibi bir agri. Nefes problemi benim de oluyo ah bu miniklerHaftam daha 20 lerde ama ben çok ağırlaştım ya bazen aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum arka üstü yatmadığım için de sağ sol ağrıyor yüz üstü yatan biriydim normalde
Dogunca pembis pembiz giyecekler yanlislikla haberleri yok oglanlarinEvet yani demi çıplak kalacaklar haberleri yok
Valla daha şimdiden böyleysem deyip korkuyorumBenim de agrilarim oluyo sanki rahmi biri asagidan biri yukaridan tutup cekiyo geriliyo gibi bir agri. Nefes problemi benim de oluyo ah bu minikler