- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.821
Şükür bi kanamam yok ama kahverengi akıntım oluyor ama arada mukus kıvamında sarı akıntım oluyor doktoruma söylemedim ilaçlarımı düzenli alıyorum haftada 1 proluton vuruluyorum progestanı fitil olarak kullanıyorum inşallah benımde biter korkuyorum çok iştahsızım hep acı ekşi şeyler yemek istiyorum çok şükür ciddi bi sıkıntım yokTamam canım sağolasın.Senin nasıl gidiyokanama vs yok değil mi?11.hafta bitince bebekler büyüyünce benim kanama alanım yok olmustu
Bişey yapmiyorum canım artık dinleniyorum .Geçer korkma Allah'ın izniyle sen ilerlersin bende hep eksi acı yedimŞükür bi kanamam yok ama kahverengi akıntım oluyor ama arada mukus kıvamında sarı akıntım oluyor doktoruma söylemedim ilaçlarımı düzenli alıyorum haftada 1 proluton vuruluyorum progestanı fitil olarak kullanıyorum inşallah benımde biter korkuyorum çok iştahsızım hep acı ekşi şeyler yemek istiyorum çok şükür ciddi bi sıkıntım yokSende dinlen sakın iş yapma uzan hep
Canim doktorun tavsiyelerine uy ve hic endiselenme gececek insallah benim 10. Hafta basladi kanama alani yaklasik 17.haftaya kahve leke devam etti hatta bazen afedersin birden kahverengi leke bosaliyodu adet gibi acile gittim hatta bu yuzden ama sukur oyle oyle kayboldu kanama alanimŞükür bi kanamam yok ama kahverengi akıntım oluyor ama arada mukus kıvamında sarı akıntım oluyor doktoruma söylemedim ilaçlarımı düzenli alıyorum haftada 1 proluton vuruluyorum progestanı fitil olarak kullanıyorum inşallah benımde biter korkuyorum çok iştahsızım hep acı ekşi şeyler yemek istiyorum çok şükür ciddi bi sıkıntım yokSende dinlen sakın iş yapma uzan hep
Dünden beri geçmeyen kasık ağrısı bende de var adet olacakmış gibi sancım ve bel ağrım var randevu aldım bugün gidecez Allahım şu günler çabuk geçsin evlatlarımıza sağ salim kavuşalımCanım sağol raporluyum dinleniyorum evde artık gitmicem sanırım işe dün çok korktum
Git canım ihmal etme burada gittiğim doktor hastasi olmadığım halde gece gündüz aynı ağrı olursa doğum servisine gel ve beni çağırsinlar dedi.Mecburuz titiz davranmaya iki can taşıyoruz ihmale gelmez tedbiri bizden takdiri Allah'tan.Dünden beri geçmeyen kasık ağrısı bende de var adet olacakmış gibi sancım ve bel ağrım var randevu aldım bugün gidecez Allahım şu günler çabuk geçsin evlatlarımıza sağ salim kavuşalım
Cok cok gecmis olsun. Artik hepimizin evinin icinde bu virus. Bizlerin kimseyle gorusmemesi lazim ama bazen de olmuyor. Allah once bizi ve bebeklerimizi korusunKendine dikkat et canım yemek dışında birşey yapma dediğin gibiSağ Salim 36yı görürüz inşallah
Çok geçmiş olsun. Geçen hafta benim de beraber çalıştığım kişi de pozitif çıktı hemen test verdim allahtan negatif geldi sonuç. Ama dediğin gibi o korku endişe yetiyor insana. Şimdi de erkek kardeşim pozitif.. ben de temaslıyım ama tekrar test vermedim septom göstermediği için. Allah hepimizi korusun
Yat dinlen zaten idari izne pek birşey kalmadı senin 3 hafta kadar idare edilirCanım sağol raporluyum dinleniyorum evde artık gitmicem sanırım işe dün çok korktum
Yeşim burda tüm hamileler için idari izin verilmeden önce 24 . Haftasına giren iki gebe vardı doldurmaları beklenmedi bilgin olsun senin de doktor rapor yazıyor ya birine 23+1 iken öbürüne 23 +4 falan vermişti zaten 24. Haftanın içinde diye bir hafta bir haftadırŞimdilik 5 gün aldım 15 günde yıllık izinden alcam sonra zaten 24 u doldurmaya bişey kalmiyouzun süre evdeyiz artık.Hersey evlatlarımız iicn.Sende evdesin galiba artik
Yat dinlen zaten idari izne pek birşey kalmadı senin 3 hafta kadar idare edilir
Anladım canım.24 dolmadan da yazı alırsam oluyo o zaman.Peki işte ilerde doğum izni devreye girince karışıklık olur mu diye düşündüm.Yeşim burda tüm hamileler için idari izin verilmeden önce 24 . Haftasına giren iki gebe vardı doldurmaları beklenmedi bilgin olsun senin de doktor rapor yazıyor ya birine 23+1 iken öbürüne 23 +4 falan vermişti zaten 24. Haftanın içinde diye bir hafta bir haftadır
Zaten idari izinli olup çalışmadığımiź için doğum öncesi çalışabilir raporu ile doğum sonuna eklediğimiz izin malesef ki yok diye biliyorum sadece doğumdan sonra 10 haftalık izin var sonrasında da süt izni başlıyorAnladım canım.24 dolmadan da yazı alırsam oluyo o zaman.Peki işte ilerde doğum izni devreye girince karışıklık olur mu diye düşündüm.
Evet canım onu biliyorum hani 32 de yasal doğum izni başlıyor ya onun hesaplamasında sıkıntı yasarmiyiz diye dedim.Zaten idari izinli olup çalışmadığımiź için doğum öncesi çalışabilir raporu ile doğum sonuna eklediğimiz izin malesef ki yok diye biliyorum sadece doğumdan sonra 10 haftalık izin var sonrasında da süt izni başlıyor
Bunu bende merak ediyorum nasıl olucak acaba hesaplamalarEvet canım onu biliyorum hani 32 de yasal doğum izni başlıyor ya onun hesaplamasında sıkıntı yasarmiyiz diye dedim.
Bakalım canım allah sağlık versin ikisinide ekşi yiyince öyle diyorlar hayırlısı artıkBişey yapmiyorum canım artık dinleniyorum .Geçer korkma Allah'ın izniyle sen ilerlersin bende hep eksi acı yedimseninkiler de mi kız acaba
Bakalım canım allah sağlık versin ikisinide ekşi yiyince öyle diyorlar hayırlısı artık
Canim doktorun tavsiyelerine uy ve hic endiselenme gececek insallah benim 10. Hafta basladi kanama alani yaklasik 17.haftaya kahve leke devam etti hatta bazen afedersin birden kahverengi leke bosaliyodu adet gibi acile gittim hatta bu yuzden ama sukur oyle oyle kayboldu kanama alanim
Bence de bu doğru benim canım bir limonlu havuç istiyordu 30 dk geçmeden çikolatalı çilek istiyordu herkes dalga geçiyordu ne midesizsin diyeRabbim çok şükür bir kız bir erkek verdi ama sağlıklı olsun da ne önemi var ya
Çoğul gebeliklerde 30 . Haftada başlıyor normalde ama bu durumda onun hesaplanması gerekmiyor zaten doğum sonrası izin kullanacaksın yasal olarak. Ama şöyle bir durum var evden çalışmaya devam edeceksen ben evden çalışıyorum mesela 30. Haftadan sonra çalışmak zorunda değilsin evden de ( ama ben arkadaşlarıma yardımcı olmak için çalışıyorum yani sana kalmış)Evet canım onu biliyorum hani 32 de yasal doğum izni başlıyor ya onun hesaplamasında sıkıntı yasarmiyiz diye dedim.
Gece hiç uyutmadı bacaklarıma vurdu ağrısı 4 buçukta randevum azaldı gerçi biraz ama yine de içim rahat etmez daha 2 hafta vardı kontroleGit canım ihmal etme burada gittiğim doktor hastasi olmadığım halde gece gündüz aynı ağrı olursa doğum servisine gel ve beni çağırsinlar dedi.Mecburuz titiz davranmaya iki can taşıyoruz ihmale gelmez tedbiri bizden takdiri Allah'tan.
İnşallah sagsalim vaktinde kavuşacağız biraz zor süreç olacak psikolojik olarak ama sonunda şükür diyeceğiz, kalben inanıyorum
Ben de aynıl. Doktorum yasakladı. Sadece yemek yap ye dedi o kadar. Benim 2.gebeligim. Tekle ikiz arasinda cok fazla fark var. Bu sefer ikiz olunca cok zorlaniyorum.İkiz gebelik tek gebelik gibi değil bizim daha ağır. Oyuzden çok dikkat et hele bu saatten sonra.ben sadece yemek yapıyorum evde onun dışında hiç bir işe elimi sürmüyorum yemekdede tencereleri falan eşim çıkarıyo çok dikkat ediyorum
Kendi doktorunun herhangi bir özel hastaneyle.bir bağlantısı yok mu canimŞimdilik 5 gün aldım 15 günde yıllık izinden alcam sonra zaten 24 u doldurmaya bişey kalmiyouzun süre evdeyiz artık.Hersey evlatlarımız iicn.Sende evdesin galiba artik