2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Dinlenince gecen agrilari tabiki onemse ama yinede endiseni alt duzeyde tut canim. Bende de oluyor adet oncesi sancilari benzer dun aksam vardi mesela ara ara oluyor. İnsallah saglikla atlatiriz bu donemleri 🤗
inşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz iğneden sonra düzeldim ayaklarımı uzattım işyerindeyim belki yarndan itibaren rapor alırım ağrım yine olursa.

Kızlar bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bende 10 kasımda çift embriyo transfer oldum. Bu başlığa da görünce sürekli açıp okuyasım geliyor 🤭 inşallah bende güzel bir sonuç alırım
Sağlıkla tutunsun inşallah bebeklerin.
Çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için.
Her günümüz korkuyla geciyo 😔 Sagsalim hepimiz kavusalim vaktinde yavrularimiza

inşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz iğneden sonra düzeldim ayaklarımı uzattım işyerindeyim belki yarndan itibaren rapor alırım ağrım yine olursa.
Kamudaydin demi canim rapor hakkin varsa eger ve verebilecek doktorlar varsa rapor al ya da cok yorma kendini oluyor arada agrilar yokluyor

İşin sıkıntıya düşmeyecekse ayrıl bence canım
İzinlerim var aslında doğum sonrasına sakliyodum
Kamudaydin demi canim rapor hakkin varsa eger ve verebilecek doktorlar varsa rapor al ya da cok yorma kendini oluyor arada agrilar yokluyor
Evet canım belediye de calisiyorum izin sureme az kaldı 20 iş günü geleceğim diye idare ediyodum.Yillik iznim var olmadı ondan alırım.Rapor kendi doktorumun gecmiyo sağlık ocağı da 5 gün anca veriyo.

Evet canım belediye de calisiyorum izin sureme az kaldı 20 iş günü geleceğim diye idare ediyodum.Yillik iznim var olmadı ondan alırım.Rapor kendi doktorumun gecmiyo sağlık ocağı da 5 gün anca veriyo.
Bugün benim de öyle niyeyse kasıklarım ağırıyor Allah yardımcımız olsun zor günler

Aynen durumuna bakip ona gore hareket edersin canim

Günaydın kızlar nasılsınız?Bugün 20 haftamız doluyo işe gelirken adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu sizde de oluyo mu normal mi bu doktoruma da yazdım bakalım ne diyecek.Herşeyden korkar oldum.:olamaz:
Canım ben de temizlik yaptığımda öyle olmuştu o gün bugündür yapmıyorum. Sen de bol bol istirahat et ilerleyen haftalarda daha çok olacak bu ağrılar

Canım ben de temizlik yaptığımda öyle olmuştu o gün bugündür yapmıyorum. Sen de bol bol istirahat et ilerleyen haftalarda daha çok olacak bu ağrılar
Burda başka doktora gittim rahim uzunlugu idrar tahlili bı de bebeklere baktı idrarda hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi.Her ne kadar yorucu işin olmasa şimdilik gebeliğin de herşey yolunda olsa da biran tersine dönebilir riskli gebeliksin ikiz hamile oldugun için dedi.
5 gün rapor verdi sonrası sana bağlı tekrar istersen veririm dedi yıllık izinlerimle 24 e kadar devam ederim artık.Korktum baya canım.Yemek yapmak dışında hiçbir şey yapmamak lazım.Sagsalim bı 36 ya varsaydik 🤲🏻

X