- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.781
inşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz iğneden sonra düzeldim ayaklarımı uzattım işyerindeyim belki yarndan itibaren rapor alırım ağrım yine olursa.Dinlenince gecen agrilari tabiki onemse ama yinede endiseni alt duzeyde tut canim. Bende de oluyor adet oncesi sancilari benzer dun aksam vardi mesela ara ara oluyor. İnsallah saglikla atlatiriz bu donemleri
Aa ben de şok olurdum valla bizim değişmedi şimdilik normalde de ayrıntılı da da bir kız bir erkek dediBiz ayrıntılıya kadar birini erkek biliyorduk ikisi de kızmış şimdi güvenemiyorum bi türlü
Hadi gözün aydın canım ikiz kız annelerine eklendin sende :))Biz ayrıntılıya kadar birini erkek biliyorduk ikisi de kızmış şimdi güvenemiyorum bi türlü
Geçmiş olsun canım gitme bence artık rapor alinşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz iğneden sonra düzeldim ayaklarımı uzattım işyerindeyim belki yarndan itibaren rapor alırım ağrım yine olursa.
Sağol canım şurda 4 haftam kaldı idari izin için. idare edeyim diyodum bilmiyorum napicamGeçmiş olsun canım gitme bence artık rapor al
Sağlıkla tutunsun inşallah bebeklerin.Kızlar bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bende 10 kasımda çift embriyo transfer oldum. Bu başlığa da görünce sürekli açıp okuyasım geliyorinşallah bende güzel bir sonuç alırım
İşin sıkıntıya düşmeyecekse ayrıl bence canımSağol canım şurda 4 haftam kaldı idari izin için. idare edeyim diyodum bilmiyorum napicam
Sağ ol canımHadi gözün aydın canım ikiz kız annelerine eklendin sende :))
İkiz gebelik zor dedikleri bu olsa gerek canimValla daha şimdiden böyleysem deyip korkuyorum
Kamudaydin demi canim rapor hakkin varsa eger ve verebilecek doktorlar varsa rapor al ya da cok yorma kendini oluyor arada agrilar yokluyorinşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz iğneden sonra düzeldim ayaklarımı uzattım işyerindeyim belki yarndan itibaren rapor alırım ağrım yine olursa.
İzinlerim var aslında doğum sonrasına sakliyodumİşin sıkıntıya düşmeyecekse ayrıl bence canım
Evet canım belediye de calisiyorum izin sureme az kaldı 20 iş günü geleceğim diye idare ediyodum.Yillik iznim var olmadı ondan alırım.Rapor kendi doktorumun gecmiyo sağlık ocağı da 5 gün anca veriyo.Kamudaydin demi canim rapor hakkin varsa eger ve verebilecek doktorlar varsa rapor al ya da cok yorma kendini oluyor arada agrilar yokluyor
Bugün benim de öyle niyeyse kasıklarım ağırıyor Allah yardımcımız olsun zor günlerİzinlerim var aslında doğum sonrasına sakliyodum
Evet canım belediye de calisiyorum izin sureme az kaldı 20 iş günü geleceğim diye idare ediyodum.Yillik iznim var olmadı ondan alırım.Rapor kendi doktorumun gecmiyo sağlık ocağı da 5 gün anca veriyo.
Adet ağrısı gibi mi ?Doktora gidicem bi yakında özel hastaneyerandevu aldım içim rahat etmeyecek yoksa.Bugün benim de öyle niyeyse kasıklarım ağırıyor Allah yardımcımız olsun zor günler
Aynen durumuna bakip ona gore hareket edersin canimİzinlerim var aslında doğum sonrasına sakliyodum
Evet canım belediye de calisiyorum izin sureme az kaldı 20 iş günü geleceğim diye idare ediyodum.Yillik iznim var olmadı ondan alırım.Rapor kendi doktorumun gecmiyo sağlık ocağı da 5 gün anca veriyo.
Haberdar et bizi de canimAdet ağrısı gibi mi ?Doktora gidicem bi yakında özel hastaneyerandevu aldım içim rahat etmeyecek yoksa.
Benim ara ara oluyor evet adet ağrısı gibi ama çok şükür şimdiye kadar bi sorun yoktu inşallah şimdi de olmaz daha kontrolüme 2 hafta varAdet ağrısı gibi mi ?Doktora gidicem bi yakında özel hastaneyerandevu aldım içim rahat etmeyecek yoksa.
İnşallah olmaz canım sagsalim vaktinde kavusalim hepimiz evlatlarımızaBenim ara ara oluyor evet adet ağrısı gibi ama çok şükür şimdiye kadar bi sorun yoktu inşallah şimdi de olmaz daha kontrolüme 2 hafta var
Canım ben de temizlik yaptığımda öyle olmuştu o gün bugündür yapmıyorum. Sen de bol bol istirahat et ilerleyen haftalarda daha çok olacak bu ağrılarGünaydın kızlar nasılsınız?Bugün 20 haftamız doluyo işe gelirken adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu sizde de oluyo mu normal mi bu doktoruma da yazdım bakalım ne diyecek.Herşeyden korkar oldum.
Burda başka doktora gittim rahim uzunlugu idrar tahlili bı de bebeklere baktı idrarda hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi.Her ne kadar yorucu işin olmasa şimdilik gebeliğin de herşey yolunda olsa da biran tersine dönebilir riskli gebeliksin ikiz hamile oldugun için dedi.Canım ben de temizlik yaptığımda öyle olmuştu o gün bugündür yapmıyorum. Sen de bol bol istirahat et ilerleyen haftalarda daha çok olacak bu ağrılar