-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.841
Benim doktorum özel klinigi var. Ama özel.bir hastaneyle anlaşması var. Hastanede bir gün yatis gösterip heyet rapiru veriuor. 2 kez heyet raporumu verdi. Hic calismadim ben. Sadece hastaneye yatis yaptigim icin ucret ödedim. Raporu 2 dkkkda cikarip elime verdiler.İnşallah canım benim.Heyet raporu için ugrasiyomusun çok peki alırken.Yoksa kadın doğum direkt veriyo mu?
Ben ilk zamanlar kanama oldugunda Irenbe’den rapor vermisleri. Boyle durumlarda rapor verebiliyorlar.Şimdilik 5 gün aldım 15 günde yıllık izinden alcam sonra zaten 24 u doldurmaya bişey kalmiyouzun süre evdeyiz artık.Hersey evlatlarımız iicn.Sende evdesin galiba artik
Ben de eksiye aş erdim. Surekli turşu yiyordum. İkisi de erkek benimBakalım canım allah sağlık versin ikisinide ekşi yiyince öyle diyorlar hayırlısı artık
Aa bak yanıltmış normal tatlı yiyince erkek diyorlar evet bende turşu yiyorumBen de eksiye aş erdim. Surekli turşu yiyordum. İkisi de erkek benim
Yok canım özel tüp bebek merkezinde kendisiKendi doktorunun herhangi bir özel hastaneyle.bir bağlantısı yok mu canim
Raporları gecmiyo canım kendileri de öyle söyledi iş gormezlik raporları gecmiyomus devletle anlaşmaları olmadığı icinBen ilk zamanlar kanama oldugunda Irenbe’den rapor vermisleri. Boyle durumlarda rapor verebiliyorlar.
İyimis valla canım.Benim 24 haftaya az kaldı o zamana kadar da normal rapor yıllık izin vs idare edicem artikBenim doktorum özel klinigi var. Ama özel.bir hastaneyle anlaşması var. Hastanede bir gün yatis gösterip heyet rapiru veriuor. 2 kez heyet raporumu verdi. Hic calismadim ben. Sadece hastaneye yatis yaptigim icin ucret ödedim. Raporu 2 dkkkda cikarip elime verdiler.
Doktor ameliyattaydı yeni geldi canım birazdan girecem
Agri sizi acisindan cok fark var mi canim agrilarimiz falan normal mi ikiz olunca yaniBen de aynıl. Doktorum yasakladı. Sadece yemek yap ye dedi o kadar. Benim 2.gebeligim. Tekle ikiz arasinda cok fazla fark var. Bu sefer ikiz olunca cok zorlaniyorum.
Haber et canimDoktor ameliyattaydı yeni geldi canım birazdan girecem
Ancak eve geldik canım çok şükür bi sıkıntı yok her şey yolunda idrar tahlili aldı yarın bakacak okullar devam ederse iznini erken başlatırım yeter dediHaber et canim
İyi canım şükür sevindim.Sen zaten evdeydin şuana kadar demi?Bana da idrar tetkiki yapıldı dün hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık şase ilaç verdi.Ancak eve geldik canım çok şükür bi sıkıntı yok her şey yolunda idrar tahlili aldı yarın bakacak okullar devam ederse iznini erken başlatırım yeter dedi
Bebeklerle iligli herşey alakali canım benimKizlar buarada konularla hic alakasi yok ama karaca da bebek nevresim ve elyaf yorgan yastik seti 3 al 2 ode kampanyasi var bebek cantasi hediyeli 3 tanesi 400 lira oluyor bakarsaniz haberiniz olsun
Cok sukur canim bol bol dinlen. Ben de rapor aliyorum surekli sadece 2 hafta gittim okulaAncak eve geldik canım çok şükür bi sıkıntı yok her şey yolunda idrar tahlili aldı yarın bakacak okullar devam ederse iznini erken başlatırım yeter dedi
Evet minis ceyizler masallahBebeklerle iligli herşey alakali canım benimonların çeyizleri bunlar.
Yok canım okula gidiyordum ama zaten alınan kararlar açıklanıyor okullar kapatıldı yineİyi canım şükür sevindim.Sen zaten evdeydin şuana kadar demi?Bana da idrar tetkiki yapıldı dün hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık şase ilaç verdi.
Ben gidiyordum ama yine uzaktan eğitime geçtik haberlerde açıklanıyorCok sukur canim bol bol dinlen. Ben de rapor aliyorum surekli sadece 2 hafta gittim okula