2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah canım benim.Heyet raporu için ugrasiyomusun çok peki alırken.Yoksa kadın doğum direkt veriyo mu?
Benim doktorum özel klinigi var. Ama özel.bir hastaneyle anlaşması var. Hastanede bir gün yatis gösterip heyet rapiru veriuor. 2 kez heyet raporumu verdi. Hic calismadim ben. Sadece hastaneye yatis yaptigim icin ucret ödedim. Raporu 2 dkkkda cikarip elime verdiler.

İyimis valla canım.Benim 24 haftaya az kaldı o zamana kadar da normal rapor yıllık izin vs idare edicem artik

Kizlar buarada konularla hic alakasi yok ama karaca da bebek nevresim ve elyaf yorgan yastik seti 3 al 2 ode kampanyasi var bebek cantasi hediyeli 3 tanesi 400 lira oluyor bakarsaniz haberiniz olsun

Ancak eve geldik canım çok şükür bi sıkıntı yok her şey yolunda idrar tahlili aldı yarın bakacak okullar devam ederse iznini erken başlatırım yeter dedi
İyi canım şükür sevindim.Sen zaten evdeydin şuana kadar demi?Bana da idrar tetkiki yapıldı dün hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık şase ilaç verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…