2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Karin ve kasiklarinizda agri, siziniz oluyor mu? Sizin cogu gitmis, azi kalmis, darisi basima. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Benim kesilmisti birkac ghndur yine kahverengimsi basladi ama silince sadece geliyor, akan bir sey degil. Bakalim suan yoldayim, doktora gidiyorum. Hayirli haberlerle donerim insallah. Kan sulandirici igne ve ilac bende de var. boyle olunca igneye 4 gun ara vermistik. Ilaci 10 gundur icmiyorum.

Esra ne yaptın? Nasıl geçti? Ben de doktordan geldim şimdi..

Kasık ağrılarım hala var gerilme şeklinde hafif hafif.Kanama alanın vardır onu atıyodur vücudun hiç korkma bebekler sağlıklı olduktan snra ikizlerde bu durumlar yaşanıyomuş.Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Ben hiç ara vermedim kan sulandırılara,iki genimde pıhtılaşma var doğuma kadar devam.Evet bnm kritik 2haftam kaldı şükür hep böyle devam edelim ilerleyelim allaha emanet evlatlar.

Simdi doktordan geldim. Kaplerini duyduk bugun, cok iyiler masallah. Kan alani da kuculmus. Benim tek gende pihtilasma var. Bende icim sıkıldığında Allah’a dua ediyorum, biraz rahatliyorum. Bu sefer dogacak meleklerim eminim. Kucagimiza almak nasip olsun insallah.

Gözün aydın inşaallah sağlıkla hayırla gelsinler minik mucizeler

Merhaba öncelikle hayırlı olsun minikleriniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bahsettiğiniz pıhtılaşma geni mtfhr mi?

Hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun inşallah

Ben prolutex ve oksapar kullanıyorum iğne olarak hergün, çok morarmam olmuyor açıkçası çok yavaş vuruyorum ikisini de.
Asiri morluk bende de yok ama illa ki denk geliyorum sanirim morartmadan duramiyorum resmen.Bende oksapar kullaniyordum, kalmamis enox aldik ignesi daha ince geldi bana. Daha iyi sanki. Bende proluton var onu kalcadan uygulayabildikleri icin kendim yapamiyorum. Sag salim dogurup, su igne isi bitsin istiyorum yolun da cok basindayim

Arkadaşlar merhaba bir şey aklıma takıldı. Bende tüp bebek sürecine yeni başladım. Youtubeden videolar izliyorum. Dr lar sürekli yasal düzenlemeyle 35 yaş altına tek embriyo üzerine çift embriyo transfer edilir diyor. Bende hep ikizlerim olsun istemiştim. Çift embriyo yapmazlar mı yani bana. Yaş 30

Merkezlerin isteğine ve hasta durumuna embriyo kalitesine göre çift konulabiliyor.Benim yasaldı 4. denemem olduğu için

Kanama alanım ah benm de bi azalsa küçülse yok olsa çok kafaya takıyorum.Salı itibariyle prolutex i bırakıp haftada 1 pruluton iğneye geçtik etkisi daha fazlaymış inşallah faydası olur.Çok sevindim inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…