2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhabalar... 18. Haftadayim ve bel ağrısı beni mahvetti... Bugün biraz ev süpürdum belim ayrı, karnım ayrı koptu normal mi ya

Kızlar bebeklerinizin hareketini nerede hissediyorsunuz bazen öyle vuruyor ki vajinada sanki doktor normal dedi ayrıntılıda ama bazen canım çok acıyor vurunca

Hadi ya ben de diyorum gözümüzü korkuttular başta ne rahatmış hamilelik ikiz hamilelik :) ama tabi tecrübelisiniz ağırlaşacağız demek ki;(
Valla ben de çok rahat geçirdim aynısını diyordum :) demek ki şimdi başlıyor ikiz gebelik ben öyle diyorum aman sağlıkla gelsin de kuzucuklar biz çekeriz

Kızlar bebeklerinizin hareketini nerede hissediyorsunuz bazen öyle vuruyor ki vajinada sanki doktor normal dedi ayrıntılıda ama bazen canım çok acıyor vurunca
Benim oğlan aşağıda kız yukarıda. Kızı göğsümde hissedicem artık erkek de dediğin gibi sanki vajinamdan vuruyor ve sert vuruyorlar artık

Demekki ikiz annesi olma zorlugu 22den sonra basliyor saglikla dogsun kuzularimiz da olsun biz acisini unuturuz
Ay 21. haftaya kadar kustum tam 1 haftadır yemek yiyorum diyordum mide yanmaları başladı. Daha beterinin geliyo olmasına şaşırmıyorum artık yeterki sağlıkla alalım kucağımıza

Günaydın kızlar bnde yavaştan ağırlaştığımı yürüyünce kendimi çekmekte zorlarken hissettim.24 e kadar işe devam sonrasında da evde dinlenicem.Zaten ev işi süpürge vs asla yapmıyorum.Yemek evi toparlamak çamaşır asmak yaptığım işler.Ağrısı olan arkadaşlar geçecek bugünler sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız onlar için nelere katlanmadık.İki can taşımak kolay değil bizler şanslı anneleriz ikiz annesi olmak kolay değil.

Demekki ikiz annesi olma zorlugu 22den sonra basliyor saglikla dogsun kuzularimiz da olsun biz acisini unuturuz
Öyle canım Benim de mide yanmalarım senin haftalarında tavan yapmıştı şimdi rahatladım biraz şurupla filan
Günaydın kuzum En güzelini yapıyorsun gerçekten rabbim bize iki can emanet etmiş, kıymetini bilip ona göre davranmak lazım Ama inan insan detaylıya kadar zaman hiç geçmiyor gibi hissediyor.. detaylıdan sonra çok çabuk geçiyor ve endişeler de azalıyor.. benim şeker yüklemem vardı geçen hafta hiç heyecanlı değildim ama detaylı zamanı gün sayıyordum Şimdi yine aysonu normal kontrol var yine çok çabuk geçiyor

Ay gercekten hizli gecmeye baslayacak mi artik sabirsizlaniyor insan

Canım ne güzel sen bizden öndesim. sağsalim hepimiz 36 ya varabilsek ciddi sıkıntımız olmadan.Ağrı sızıya uykusuzluğa razıyım.
Ah şu detaylı stresi bitse benimde....Bi rahat nefes alsam. 11 gün sonra gireceğim sonrası eminim çabuk geçer izne ayrılacağım hafta şeker yüklemesi için çağırdı sağlık ocağı.

Haftalık iğnemi oldum geldim.Bir de doktorum 20.hafta itibariyle tekrar toxo ıgm ve crp testi istedi kan verdim inşallah sorun çıkmaz.
Her gitmemde her 3 haftada bir crp istiyo doktorum sizlerde baktırıyo musunuz?Enfeksiyon testi çok önemli bi detay aslında.Crp sıkıntı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…